The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm

Geniet van de Magie met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm

Ladykiller.nl is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar een nieuw speeltje. Wij verkopen een breed assortiment aan seksspeeltjes, waaronder de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm. Met deze cockring zal je jouw seksleven naar een nieuw hoogtepunt brengen. Met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm haal je de beste kwaliteit in huis. Je krijgt een ultiem gevoel tijdens het seksueel genot. De cockring zorgt er ook voor dat je seksueel contact meer intens wordt.

De The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm is gemaakt van stevig en sterk materiaal. De cockring heeft een diameter van 4,5 cm waardoor deze perfect om je penis zit en je het uiterste eruit haalt. Met deze cockring krijg je een langer harde erectie en meer controle bij seksueel contact. Je kunt de cockring gebruiken tijdens solo seksuele activiteiten maar ook tijdens seks met een partner.

Functies en voordelen van The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm

Een van de voordelen van The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm is dat je tijdens seksuele bevrediging een langere en harder erectie krijgt. Ook heb je meer controle over je erectie en je orgasme. De cockring komt met een luxueuze juten verpakking waardoor je deze ook gewoon cadeau kunt doen aan je geliefde.

Ook zit er bij dit speeltje een speciale afwerking aan de binnenzijde waardoor de cockring heerlijk aanvoelt op je huid. De cockring geeft je tevens meer zelfvertrouwen in de slaapkamer.

Kenmerken The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm

  • Gemaakt van 100% safe materialen die niet schadelijk zijn voor het lichaam.
  • Afmeting: 4,5 cm diameter
  • Waterproof, waardoor je deze ook onder de douche kan gebruiken.
  • De afwerking binnenin bevordert het comfort.
  • De cockring is duurzaam en comfortabel.
  • Verkrijgbaar in luxueuze juten verpakking

Wat Is The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm

De The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm is een cockring die je dragen om je penis tijdens seksuele activiteiten. De cockring wordt gebruikt om je penis extra hard te maken. Je kunt de cockring gebruiken tijdens seksueel contact met jouw partner, maar ook tijdens solo seksuele activiteiten. De cockring kan je direct op je penis plaatsen, of als je wilt met een condoom erover. De The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.

Met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm haal je een uniek seksspeeltje in huis van kwaliteit. De cockring helpt je om je seksueel contact meer intens te maken. De afwerking van de cockring zorgt er ook voor dat je je comfortabel en zeker voelt. De cockring heeft een diameter van 4,5 cm waardoor je zeker weet dat deze goed past.

Hoe gebruik je de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm ?

De The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm is gemakkelijk te gebruiken. De cockring is bedoeld om je penis harder te maken en meer controle te krijgen bij seksuele handelingen. Als je de cockring wilt gebruiken om tijdens seksuele activiteiten een stijvere penis te krijgen, moet je deze vooraf op je penis plaatsen.

Je kunt de cockring buiten of binnen het condoom plaatsen. Als je deze buiten het condoom wilt plaatsen, plaats deze dan vlak onder de basis van je penis. Verwijder de cockring niet abrupt als je klaarkomt. Je kunt de cockring ook gebruiken tijdens solo seksuele activiteiten voor extra stimulatie.

Voor wie is de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm geschikt?

De The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm is geschikt voor iedereen die van intense seksuele bevrediging houdt. Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om te genieten van seksueel plezier, dan is deze cockring precies wat je nodig hebt.

De cockring is geschikt voor mannen en vrouwen, en ook perfect om je seksleven op te vrolijken. De cockring is er voor zowel beginners als gevorderden. Met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm kun je een ultiem gevoel beleven doordat de afwerking binnenin de cockring je de beste resultaten geeft.

Hoe kan de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm jouw leven verbeteren?

Met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm kun je je seksleven een nieuw hoogtepunt geven. De cockring zal je helpen om je seksuele bevrediging meer intens te maken. Op deze manier kun je meer plezier beleven in de slaapkamer.

De cockring helpt ook om je erectie langer stijf te maken en je orgasme meer te controleren. Ook krijg je met de cockring meer zelfvertrouwen in de slaapkamer. Je kunt de cockring ook combineren met andere seksspeeltjes van onze winkel Ladykiller.nl.

Hoe moet je de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm reinigen?

Om er zeker van te zijn dat je de beste resultaten krijgt met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm, moet je deze goed schoonmaken na gebruik. Gebruik daarom na het gebruik een toy cleaner. Het is ook belangrijk dat je de cockring droog en schoon opbergt, zodat je geen bacteriën krijgt.

Maak jouw leven spannender met Ladykiller.nl

Wil je je seksleven een boost geven? Bij onze winkel Ladykiller.nl hebben we een grote keuze aan seksspeeltjes waarmee je jouw leven in de slaapkamer kan verbeteren. We hebben veel andere die je kunt combineren met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm. Denk aan , plugs, en nog veel meer!

Probeer ook eens onze prostaat massager om je orgasme te verhogen. Probeer ook eens een product uit onze fetish collectie voor de extra spannende belevenis.

Conclusie: Wat maakt The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm zo bijzonder?

De The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm is een echt kwaliteits product van Ladykiller.nl. De cockring is gemaakt van body safe materialen waardoor je er zeker van kunt zijn dat je de beste resultaten krijgt. Met deze cockring haal je een duurzaam en comfortabel speeltje in huis waarmee je je seksuele bevrediging meer intens en spannender kunt beleven.

De cockring is perfect voor zowel beginners als gevorderden. De cockring zal je orgasme verhogen, en je erectie harder en langer maken. Bij onze winkel Ladykiller.nl kun je de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm en andere speeltjes combineren. We hebben vibrators, vibrerende eitjes, glidecreme en nog veel meer.

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je seksleven te verbeteren, stel ons assortiment dan eens samen om magie te creëren. Maak je leven spannender en probeer de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm vandaag nog uit. Bestel eenvoudig en discreet de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm in onze webwinkel Ladykiller.nl. Geniet van seksueel genot met magische resultaten met de The Rocco Steele Hard – Cockring – 4,5 cm.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

851127008208