Ladykiller.nl: De Rocco Jack Daddy – Masturbator

Ben je op zoek naar een nieuw speeltje om je seksleven leuker en bevredigender te maken, dan is de The Rocco Jack Daddy – Masturbator iets voor jou!
Met deze innovatieve masturbator ben je verzekerd van een intens genot en een heerlijke aanvulling op jouw seksleven. De The Rocco Jack Daddy – Masturbator is een welkom en welverdiend cadeau voor jezelf of iemand anders.

Voordelen baseert op de The Rocco Jack Daddy – Masturbator

Hieronder hebben wij de voordelen van de The Rocco Jack Daddy – Masturbator voor je op een rijtje gezet:

  • Voorzien van verschillende texturen die genot op elk acuteness tijdens het spelen brengt.
  • Gemaakt van mensvriendelijke, duurzame silicone materiaal voor een realistisch gevoel en zacht op de huid.
  • Compact en draagbaar design met een gesloten ontwerp, voor eenvoudige opslag.
  • Volledig waterdicht en recyclebaar design, maakt reiniging eenvoudig en snel.

Wat is de Rocco Jack Daddy – Masturbator?

De The Rocco Jack Daddy – Masturbator is het nieuwste speeltje van Ladykiller.nl, deze in een luxe buis verpakt. Het is een moderne masturbator gemaakt met hoogwaardige materiaal om een realistisch gevoel te creëren. Het is volledig waterdicht en wordt geleverd met een gesloten ontwerp voor eenvoudige opslag. De outer shell is gemaakt van duurzaam silicone om een gladde texturen te bieden die je de realistische sensatie met jezelf. De binnenkant van de The Rocco Jack Daddy – Masturbator is voorzien van een patroon ontworpen inclusief meerdere hoogten en vlakken, die de echte intensiteit zal aan je orgasme ontbijten.

Hoe gebruik je de The Rocco Jack Daddy – Masturbator?

Het gebruik van de The Rocco Jack Daddy – Masturbator is eenvoudig. Zorg eerst voor warm water in een bak en voeg enkele druppels een milde zeep toe, of gebruik onze Ladykiller.nl reinigingsmiddel. Week de masturbator voor twee minuten in het water en maak hem schoon met een zachte washand. Spoel hem af met warm water en laat hem volledig drogen voor gebruik.

Voordat je de The Rocco Jack Daddy – Masturbator gebruikt, voeg een handvol kwaliteit glijmiddel toe aan de binnenkant. Dan kun je je heerlijk laten verwennen door de unieke texturen en vormen. Bouw de methode van interessante bewegingen langzaam op met je vingers om te voelen wat het je het beste gevoel geeft.

Voor wie is de The Rocco Jack Daddy – Masturbator geschikt?

Deze prachtige en realistische masturbator is geschikt voor elke man die op zoek is naar extra gevoelens en verrassingen tijdens zijn seksuele avontuur. De The Rocco Jack Daddy – Masturbator is perfect op de penisgrootte aangepast zodat je de perfecte druk krijgt om nog meer genot te ervaren!

De The Rocco Jack Daddy – Masturbator is ook ideaal om te gebruiken met andere speakers uit onze collectie. Je kunt de The Rocco Jack Daddy – Masturbator combineren met onze andere speeltjes en zo je leven in de slaapkamer spannender maken. Bovendien is de The Rocco Jack Daddy – Masturbator gemakkelijk te reinigen.

Hoe verbetert de The Rocco Jack Daddy – Masturbator het leven van onze klanten?

Met de The Rocco Jack Daddy – Masturbator krijgt iedereen de gelegenheid om een ​​groter bereik van verrassing en verbluffende genot te verkrijgen. Of je nu alleen bent of met je partner, de The Rocco Jack Daddy – Masturbator is een geweldig speeltje om je verbeelding te gebruiken met extra impulsen. De The Rocco Jack Daddy – Masturbator geeft jou de ultieme ervaring waar je alleen maar van kunt dromen of als koppel kan genieten. Bij Ladykiller.nl hebben we niet alleen The Rocco Jack Daddy – Masturbator in ons assortiment, maar ook een scala aan andere producten die je seksleven zullen verbeteren.

Kies uit onze collectie van , kralen, en massagers. Neem ook een kijkje in onze collectie van -kits, ondergoed, speeltjes, divertimento's, lingerie, tepelklokken en nog veel meer. Hiermee kun je je seksleven net zo spannend maken als je zelf wil. En vergeet niet dat je de The Rocco Jack Daddy – Masturbator kunt combineren met andere speeltjes uit onze winkel om nog meer plezier te hebben.

Ladykiller.nl raadt de klant aan om de The Rocco Jack Daddy – Masturbator te proberen

De The Rocco Jack Daddy – Masturbator is een must-have voor elke man die op zoek is naar nieuwe manieren om zichzelf of een partner te verwennen.

De beste manier om deze innovatieve masturbator te proberen is door hem bij Ladykiller.nl te kopen. Onze winkel biedt een one-stop-shop voor al je seksspeeltjes en biedt vele opties aan om je seksleven interessanter te maken. Bijkomend voordeel is dat je bij ons een discreet en heerlijke service kunt verwachten met een 100 procent tevredenheidsgarantie.

Voor wie dus op zoek is naar een nieuw speeltje dat je seksleven interessanter maakt en je zintuigen op zijn kop zet, dan doen we bij Ladykiller.nl een warm aanbod om het een keer uit te proberen – De The Rocco Jack Daddy – Masturbator!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

851127008215