De The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap is de ultieme ding om jouw orgasmes te verhogen!

Een goede orgasme is een van de meest plezierige sensaties die je kunt ervaren en The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap helpt je een orgasme te bereiken die heerlijk intens is. De The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap combineert de beste elementen van een triple-headed cockring en cock-en-ballstrap voor een plezier en verhoogde prestaties die je belangrijk zou zijn. Deze uiterst stevige cockring geeft een perfecte greep rond je penis en testikels waardoor je een betere erectie en een verbeterde seksuele gevoeligheid krijgt. Deze uber-flexibele cockring biedt precies wat je nodig hebt voor een geweldig seksleven.

De voordelen en eigenschappen van de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap

De The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap brengt een geheel nieuw niveau van plezier tijdens het spelen in bed en tijdens solo voorspel. Dit is wat je kunt verwachten van de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap:

-Gemaakt van hoogwaardig, medisch siliconen dat veilig is voor het lichaam.
-Voorzien van drie flexibele heads voor een zacht en comfortabel gevoel.
-De cockring verbetert je erecties en maakt ze langer.
-Verbeterde seksuele gevoeligheid voor een nog intenser orgasme.
-De cockring vermindert testikelzwaarheid door de druk te verdelen.
-Verhoogt bloedtoevoer naar de penis door de constrictor band.
-Het middelste gedeelte van de ring voorkomt dat de penis volledig terugtrekt.
-Geschikt voor mannen en paar of zelfs alleen.

Wat is The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap?

The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap is een modern speelgoed ontworpen en ontwikkeld door ons bedrijf Ladykiller.nl. Het is een combinatie van een cockring en een cock-en-ballstrap, waardoor je de voordelen van beide zult ervaren. Het design van het speelgoed is zo gemaakt dat het volledig flexibel is waardoor je een ideale fit krijgt. Daarnaast is het speelgoed gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen waardoor je geen irritatie krijgt van oncomfortabele materialen zoals plastic of rubber.

The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap heeft drie flexibele heads waarmee je een uitzonderlijk comfortabel gevoel krijgt. Met de twee cockrings aan de linker- en rechterkant van de ring worden je testikels met zachte druk omringd, waardoor je een intensere ervaring in bed krijgt. Het middenstuk van de ring omringt je penis zodat je een betere erectie krijgt, waardoor je langer kunt presteren. Daarnaast vermindert de constrictor band, die rond je penis is gemonteerd, de bloedcirculatie in een positieve zin.

Hoe gebruik je de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap?

Het gebruik van de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap is eenvoudig. Je hoeft alleen maar de ring om je penis en testikels te schuiven en je bent klaar voor het spel. Het is belangrijk dat als je naar bed gaat, je de cockring niet te strak maakt. Je kunt de cockring ook tijdens het voorspel aanbrengen, dit zal je seksleven ten goede komen. Als je de cockring wil verwijderen, trek je de cockring verwijderbaar vanaf de basis nipples aan de voorkant. Het is belangrijk dat je geen geweld gebruikt als je het speeltje verwijdert.

Voor wie is de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap geschikt?

The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap is meestal geschikt voor beginners en gevorderde gebruikers. De cockring heeft een zachte, flexibele ring die om je penis en testikels schuift. Dit maakt het gebruik ervan comfortabeler. Dit speeltje is perfect voor mannen die op zoek zijn naar verbetering van hun seksleven, waaronder verbeterde erecties, verbeterde seksuele gevoeligheid, en testikel reducerend vermogen. Het is ook geschikt voor koppels die op zoek zijn naar manieren om hun seksleven te verbeteren. Het is ook geschikt voor solo gebruikers die op zoek zijn naar een intensere, betere orgasme.

Hoe The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap jouw leven in bed kan veranderen?

De The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap is de perfecte manier om je seksleven een boost te geven door je testikels te omringen, je penis een betere greep te geven en door je seksuele gevoeligheid te verhogen. De flexibele cockring geeft verlichting voor testikels en verdeelt de druk van je penis voor een betere erectie. Het vermindert ook stress en vermoeidheid na het bedrijven van de liefde.

Je kunt de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap combineren met andere speeltjes die in onze winkel Ladykiller.nl verkrijgbaar zijn om de ervaring die je krijgt tijdens het spelen in bed nog spannender te maken.

Hoe je de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap kunt reinigen?

Het reinigen van de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap is eenvoudig. Gebruik een milde zeep en water om het speeltje te reinigen en dep het af met een lintloze doek of een papieren handdoek. Verwijder vervolgens alle eventuele resten met lauw water. Droog vervolgens het speeltje af met een lintloze doek of een papieren handdoek.

Koop nu de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap bij Ladykiller.nl

De The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap is een modern speelgoed dat je seksleven door en door zal veranderen. Als je op zoek bent naar een uitstekend speeltje om je seksleven spannender te maken, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Biedt een betere erectie met een langere duur, verbeterde sensaties en intensere orgasmes.

Om de prestaties echt te verbeteren, raden we je aan om je The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap te combineren met andere seksspeeltjes uit onze shop, zoals , -sets, edging-tools, and floggers. Alles wat je nodig hebt om je seksleven spannender te maken is te vinden in onze shop Ladykiller.nl.

Het machtige design van de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap wat is ontwikkeld door Ladykiller.nl brengt een vergelijkbare sensatie zoals je krijgt bij een orgasme maar met een veel hogere intensiteit, verrukkelijke voetnoten en verbeterde prestatie. Dus, waar wacht je nog op? Koop nu de The Rocco 3-Way – Cockring / Ball Strap bij Ladykiller.nl en maak je seksleven spannend!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

851127008178, 851127008185