Productbeschrijving The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm

Een van onze meest geavanceerde speeltjes is het toonaangevende Realistic Cock – Realistische – 15 cm van Ladykiller.nl. Deze realistisch gevormde, gladde, flexibele dildo heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Met zijn gladde oppervlak, perfecte omvang en een geweldig ritme voel je je alsof je met een echt persoon aan het rollenspelen bent.

Voordelen en eigenschappen van de The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm

Voordelen:

  • Realistische vorm
  • Gladde oppervlakte
  • Sterke motor
  • Pas de vibraties aan
  • Gemakkelijk af te stellen ritme

Eigenschappen:

  • 15 cm lengte
  • Gemaakt van kwaliteit TPE-materiaal
  • Stil kloppend patroon
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Instelbare trillingen

The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm

De The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm is een revolutionair seksspeeltje dat tot op de kleinste details gemaakt is. De realistische vorm en het gladde oppervlak van de dildo voelen helemaal natuurlijk aan, zodat je het gevoel hebt alsof je met een echte partner aan het rollenspelen bent. De sterke motor levert krachtige trillingen, zodat je elke centimeter van deze spannende speeltje kunt genieten. En de beste eigenschap is dat je het ritme en de vibraties kunt aanpassen om je seksuele ervaring volledig aan jouw wensen aan te passen.

Hoe werkt de The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm?

De The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm is gemaakt van hoogwaardig TPE-materiaal en is 15 cm lang. Het product is ook geschikt voor zowel anale als vaginale stimulatie, afhankelijk van je individuele wensen. De sterke motor levert krachtige trillingen, zodat je elke centimeter van de The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm kunt genieten. En je kunt de vibraties gemakkelijk afstemmen op je wensen op het moment dat je ze het meest nodig hebt.

Voor wie is de The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm geschikt en hoe verbetert het hun leven?

De The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm is erg geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar realistische seksspeeltjes die net als de echte penis voelen. Het realistische uiterlijk komt dankzij zijn gladde oppervlakte en perfecte omvang. Ook is het ideaal voor strakkere partners omdat het een realistische lengte heeft, die gemakkelijk in te voeren is. De trilfunctie en het aanpasbare ritme maken deze dildo een perfect instrument waarmee je een diepgaande, onvergetelijke en zeer intensieve seksuele ervaring kunt verkrijgen.

Hoe combineer je de The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm met andere speeltjes?

De The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm is perfect te combineren met onze andere speeltjes om je seksuele ervaring nog intiemer en opwindender te maken. Je kunt kiezen uit diverse andere speeltjes die onze winkel Ladykiller.nl verkoopt, zoals plugs, , lingam-therapie, vibrators, massagestaven, cockrings en -artikelen. Met de combinatie van een of meer van deze speeltjes kan je een spannend, kinky en onvergetelijk seksueel avontuur creëren.

Hoe je The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm schoonmaakt?

De The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm moet met een milde, ph-neutrale zeep gereinigd worden. Bevestig geen chemische middelen zoals alcohol, parfum of andere schoonmaakmiddelen om de The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm schoon te maken. Vergeet ook niet om voldoende warm water over het speeltje te gooien om bacteriën te doden.

Koop de The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm bij Ladykiller.nl

Wees niet bang om je grenzen te verleggen en je seksleven interessanter te maken. Laat onze The Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm je helpen om al je dromen te verwezenlijken. Onze dildo is perfect voor iedereen die op zoek is naar een realistisch gevormd, stil maar krachtig seksspeeltje dat perfect te combineren is met onze andere producten. Kom vandaag nog bij ons langs op Ladykiller.nl om de Realistic Cock – Realistische Dildo – 15 cm te kopen en je seksleven te verbeteren.