The Nutt – Cockring is een speciaal ontworpen sextoy die aan je krachtige beleving van seks een stevige boost kan geven. De Nutt – Cockring is een innovatief en elegant ontwerp. Als je op zoek bent naar intensitéit in je seksleven is deze sextoy perfect voor jou.

Eigenschappen van The Nutt – Cockring:
– Levert een enorme boost aan je seksleven
– Is gemaakt van hoogwaardige Premium siliconen
– Is zacht, comfortabel en veilig
– Verschillende verstelbare klittenbanden bijgeleverd voor perfecte pasvorm
– Gemakkelijk te gebruiken

Wat is The Nutt – Cockring?

The Nutt – Cockring is een krachtige sextoy die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Deze ring is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat volledig veilig is voor je lichaam. Tegelijkertijd is het materiaal zacht en comfortabel genoeg voor je gevoelige plekjes. Het comfortabele en moderne ontwerp is perfect voor zowel beginners als gevorderden.

Hoe gebruik je The Nutt – Cockring?

Het is vrij eenvoudig om The Nutt – Cockring te gebruiken. De klittenbanden geven je de mogelijkheid om The Nutt – Cockring bij je penis of vagina te dragen. Nadat je de ring op de juiste plek hebt gelegd zul je een intens gezond gevoel krijgen terwijl je jezelf of je partner verwent. Door de ring draag je jouw bloed naar je penis zodat je een langere en betere erectie krijgt.

Voor wie is de The Nutt – Cockring?

De The Nutt – Cockring is vooral geschikt voor stellen die hun seksleven willen opfrissen. Omdat er verschillende klittenbanden bijgeleverd worden, is de ring ook geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het gebruik van The Nutt – Cockring betekent dat je veel langer en krachtiger een erectie kunt behouden en ervoor kunt zorgen dat je langer kan doorgaan met seks zodat je samen met je partner veel meer plezier kunt ervaren.

Hoe kan The Nutt – Cockring je seksleven verbeteren?

Het gebruik van de The Nutt – Cockring is de perfecte manier om je seksleven te verbeteren. De ring verlaagt de druk op de bloedvaten in de penis waardoor je penis minder bloed nodig heeft om een erectie te behouden. Bovendien zal je penis extra hard worden. Hierdoor kan je meer plezier ervaren tijdens de seks.

Met welke andere speeltjes en toys kan je The Nutt – Cockring gebruiken?

The Nutt – Cockring kan op veel verschillende manieren gebruikt worden met andere sextoys. Een is bijvoorbeeld perfect om in combinatie te gebruiken met The Nutt – Cockring. De vibrator zal je partner of jezelf meer energie en een extra boost geven waardoor je meer plezier zult ervaren. Daarnaast kan je 's of gebruiken om je orgasme nog intenser te maken.

Hoe moet je The Nutt – Cockring reinigen?

Het is belangrijk om The Nutt – Cockring na gebruik grondig te reinigen. Om de cockring goed te reinigen, kan je een toy cleaner gebruiken met water. Maar je kunt ook een milde zeep gebruiken. Zorg er wel voor dat The Nutt – Cockring na gebruik en het reinigen goed droog is.

Probeer The Nutt – Cockring vandaag nog!

We weten dat een high-end sextoy als The Nutt – Cockring niet precies goedkoop is, maar het is het allemaal waard! Met The Nutt – Cockring zul je een intenser seksleven ervaren dat je nooit meer zult vergeten. Geniet van het proces, koop The Nutt – Cockring vandaag nog bij Ladykiller.nl en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de cockring!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

6768903846821, 6768903846838