De The Mega Ring – Cockring is een revolutionair seksspeeltje dat veel verschillende geilerind voyeur boeken dekt en je zorgt voor nog meer plezier tijdens de seks. Het geeft jou als man meer controle over je erectie en het is geschikt voor nog wildere seks en harder genot.

Algemene kenmerken:
– Geschikt voor zowel beginners als gevorderden
– Maakt het genieten van een langere erectie mogelijk
– Laat je de seksuele prestaties verbeteren
– Geeft meer controle over de eigen erectie
– Handig in gebruik
– Leverbaar in verschillende maten
– Waterdicht
– Duurzaam materiaal

Wat is The Mega Ring – Cockring?

De The Mega Ring – Cockring is een cock-ring gemaakt van siliconen dat is ontworpen om het genot en de prestatie van de man tijdens de seks te verbeteren. Het is duurzaam en bestand tegen water en heeft meerdere speciale eigenschappen. Het biedt meer controle over je erectie, stimuleert meer sensaties, zorgt voor een langere erectie en maakt je ejaculaties langer. Het is ontworpen voor de meest intieme en sensuele sekservaring, waardoor de seksuele prestaties verbeterd worden. De The Mega Ring – Cockring is verkrijgbaar in verschillende maten zodat je er voor ieder lichaam en iedere situatie de perfecte maat kan selecteren.

Hoe kan The Mega Ring – Cockring gebruikt worden?

De The Mega Ring – Cockring kan om de penis, penis en ballen, of alleen om de ballen gedragen worden. Het moet om de penis en ballen gedragen worden voor een optimaal effect. De The Mega Ring – Cockring is handig in gebruik en staat bekend als een van de meest effectieve cock rings. Voor extra sensatie en intenser genot kun je de cockring combineren met een waterbasis jelly glijmiddel om je sekservaring te versterken.

Voor wie is The Mega Ring – Cockring bedoeld?

De The Mega Ring – Cockring is bedoeld voor mannen die meer controle en prestatie willen tijdens de seks of die eens wat anders willen proberen. Het is ook geschikt voor mannen die een verminderde erectie ervaren en deze willen verbeteren. De The Mega Ring – Cockring is niet alleen geschikt voor singles, maar ook voor stellen.

Hoe kan de The Mega Ring – Cockring je seksleven verbeteren?

De The Mega Ring – Cockring kan je seksleven aanzienlijk verbeteren. Het biedt een betere en langere erectie, meer seksuele prestaties en controle, waardoor je beter kan genieten tijdens de seks. Het geeft je de mogelijkheid om dingen die je misschien nog nooit eerder gedaan hebt te proberen.

Met welke andere sextoys/speeltjes kan de The Mega Ring – Cockring gebruikt worden?

De The Mega Ring – Cockring kan gecombineerd worden met verschillende andere sextoys/speeltjes, zoals een spannend , de populariteit om sm-kleding draagt, uit verschillende posities voor een nog wildere seks, waterbasis jelly voor meer sensatie en veel leuker en intiemer seksueel genot.

Hoe moet de The Mega Ring – Cockring gereinigd worden?

De The Mega Ring – Cockring moet met warm water en een milde, milde antibacteriële zeep gereinigd worden. Spoel de ring goed af en maak hem vervolgens droog met een schone handdoek.

Koop The Mega Ring – Cockring bij Ladykiller.nl

Als je zoekt naar een seksspeeltje dat je seksuele prestaties verbetert en je seksleven meer interessant maakt, dan is de The Mega Ring – Cockring een perfecte choice. Bestel deze revolutionaire seksspeeltje nu bij Ladykiller.nl. Je bent gegarandeerd van plezier, genot en passie waar je jezelf nog nooit eerder van hebt durven en kunnen dromen. Bovendien heb je de The Mega Ring – Cockring binnen vijf tot acht werkdagen bij je thuis. Waar wacht je nog op? Probeer de The Mega Ring – Cockring en ervaar zelf wat het nieuwe seksspeeltje jou te bieden heeft!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846890