De The Mega Ring – Black is precies wat je nodig hebt om je seksleven naar een hoger niveau te brengen. Of je nu alleen bent of samen met je partner, met de Mega Ring – Black zal je seksleven een revolutionaire opluchting geven. Deze sextoy zal de bloedtoevoer naar je penis verhogen, waardoor je erecties versterken en je orgasme intenser en langer aanhouden.

Eigenschappen van The Mega Ring – Black:
– Hiermee maak je van elke erectie een super erectie
– Maakt orgasmen langer en intenser
– Verbetert de bloedtoevoer naar je penis
– Gemaakt van luchtdoorlatend, hoogwaardig silicone
– Comfortabel en discreet gebruik

Wat is The Mega Ring – Black

The Mega Ring – Black is een penisring die speciaal ontwikkeld is om je seksleven meer kracht en plezier te geven. Het is gemaakt van luchtdoorlatend, hoogwaardig silicone waardoor het comfortabel draagt en discreet in gebruik is. De Mega Ring – Black is voorzien van een unieke rand, die het bloed tijdens de erectie vasthoudt. Hierdoor kan je een veel sterkere en langere erectie krijgen en kunnen orgasmen veel intensere en langer duren.

Hoe gebruik je The Mega Ring – Black?

De Mega Ring – Black is eenvoudig te gebruiken. Leg de ring op je penis en duw deze terug tot op je wortel alsom je categorisch een sterke erectie te krijgen. De ring zal je penis tegenhouden net boven je testikels waardoor je een hardere en langere erectie kunt krijgen en je orgasmes intenser en langer kunnen duren. De The Mega Ring – Black maakt dus ook van van elke erectie een super erectie.

Voor wie is The Mega Ring – Black bedoeld?

De The Mega Ring – Black is voor iedereen die een verbetering wil zien in zijn seksleven, of je nou alleen bent of samen met je partner. Het is ook de perfecte manier om het plezier en genot te versterken als je alleen bent. Het gebruik van deze penisring zal de bloedtoevoer naar je penis verhogen, waardoor je een sterkere en langere erectie krijgt.

Hoe kan de The Mega Ring – Black je seksleven verbeteren?

De The Mega Ring – Black is een krachtige sextoy die je seksleven een revolutie kunnen geven. Door het gebruik van deze penisring lokaal, wordt de bloedcirculatie rondom de penis geblokkeerd en krijg je een sterkere erectie die langer mee gaat. Dit betekend dat orgasmes langer duren en intenser zijn. Je gaat je seksleven dus een niveau hoger brengen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je The Mega Ring – Black gebruiken?

De The Mega Ring – Black kan gebruikt worden in combinatie met vrijwel alle sextoys. Het is vooral een leuk speeltje om te gebruiken tijdens seks met je partner, in combinatie met andere sextoys zoals , 's en kunstvagina's.

Hoe moet je de The Mega Ring – Black reinigen?

Het is aan te raden om The Mega Ring – Black na gebruik met warm water en een milde zeep te reinigen. Je kunt het ook wassen met een speciaal toy cleaner. Gebruik daarnaast altijd een . Zorg ervoor dat de The Mega Ring – Black goed droog is voordat je hem opbergt.

Probeer de The Mega Ring – Black en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een uitstekende sextoy om je seksleven naar een nog hoger niveau te brengen tijdens solo- of partnerspel, dan is The Mega Ring – Black wat je nodig hebt. Op Ladykiller.nl hebben we een groot aanbod van sextoys voor jou om uit te kiezen. Probeer de The Mega Ring – Black en ervaar zelf wat het kan doen voor je seksleven. Koop hem nu en geniet van intenser en langer durend orgasme met je partner of alleen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842151