Met de The Master Ring – Cockring kun je genieten van diepe penetratie en stimulerende vibratie. Met de kenmerken van de The Master Ring – Cockring kun je je seksleven naar een hoger niveau tillen.

Ben je op zoek naar een krachtige en draagbare cockring? Dan is The Master Ring – Cockring precies wat je zoekt! Deze compacte, lichte cockring biedt een verscheidenheid aan ervaringen en kan je seksleven enorm verbeteren.

Met zijn unieke vorm en vibraties, is de The Master Ring – Cockring voorzien van:

• Slanke maar krachtige motor
• Discretie en comfort
• Sterke en duurzame materialen
• 10 verschillende vibratiestanden
• Oplaadbare batterij

Wat is The Master Ring – Cockring

De Master Ring is een draagbare cockring die is ontworpen om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. De The Master Ring heeft een slanke maar krachtige motor die de cockring in 10 verschillende vibratiestanden kan veranderen. De Master Ring is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal dat is neergezet voor langdurig plezier. Daarnaast is het voorzien van een oplaadbare batterij voor tientallen uren van draagbare stimulatie.

Hoe gebruik je de The Master Ring – Cockring

De The Master Ring is eenvoudig te gebruiken en is het perfecte startpunt voor avontuurlijke ervaringen. Voordat je begint met het gebruik van de The Master Ring, Reinig de ring voorzichtig met lauw water en een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat de cockring goed droog gemaakt voordat je begint. Als de batterij volledig opgeladen is, Zet de cockring aan en pas de vibratiestanden aan om te zien wat bij je past. Zodra je je niveau hebt gevonden, trek je het ringetje strak om je penis alvorens je begint met penetreren.

Voor wie is de The Master Ring-Cockring bedoelt?

De The Master Ring – Cockring is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Mannen kunnen een extra stimulatie en verlengde erectie genieten, terwijl vrouwen kunnen profiteren van de versoepeling en verbetering van hun ervaringen. De The Master Ring heeft alles wat je zoekt in sextoys. De vibraties kunnen verhevigd en vervolminderd worden, waardoor je jouw seksleven kunt ver dieper kunt verkennen.

Hoe kan de The Master Ring je seksleven verbeteren?

De The Master Ring kan je seksleven drastisch verbeteren. De cockring geeft vibraties waardoor je een diepere penetratie en extra stimulatie krijgt. Daarnaast kan je de The Master Ring gebruiken om meer bloed naar je penis te sturen waardoor langere ergeringstijden krijgt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de The Master Ring gebruiken?

De The Master Ring is opgenomen in een aantal verschillende setjes voor solo- en partnerspel. Je kunt de The Master Ring ook gebruiken in combinatie met anale speeltjes en andere sextoys om je ervaring in bed te verbeteren.

Hoe moet je de The Master Ring reinigen?

Om je The Master Ring zo schoon mogelijk te houden, is het belangrijk dat je hem regelmatig reinigt. Gebruik lauw water en een mild reinigingsmiddel om je speeltje schoon te maken. Zorg ervoor dat je hem goed droog maakt voordat je hem weer gebruikt.

Probeer The Master Ring – Cockring in de seksshop Ladykiller.nl

Ben je klaar om je seksleven naar een hoger niveau te tillen? Probeer dan The Master Ring – Cockring in de seksshop Ladykiller.nl. Met de krachtige en discreete motor, sterke en duurzame materialen en een gemakkelijke oplaadbare batterij, zal The Master Ring een waardevolle toevoeging zijn aan je seksleven. Geniet van discreet spel en ontdek de diepten van je seksualiteit.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846746