The Master Ring – Black: Diepere penetratie en ultieme genot
Met de The Master Ring – Black geef jij en je partner de ultieme seksbeleving. De The Master Ring – Black heeft de naam ‘Master Ring' niet voor niets gekregen: Met de verbeterde elasticiteit, een stevig maar flexibel materiaal en een perfecte vormgeving garandeerd deze sextoy prestaties.

Eigenschappen The Master Ring – Black
– Verhoogt het genot voor zowel de man als de vrouw
– Extra stimulatie dankzij de voorgevormde ribbels
– Comfortable materiaal
– Makkelijk aanbrengbaar en draagbaar
– Uitermate geschikte sextoy voor beginners

Wat is The Master Ring – Black?

The Master Ring – Black is een super gevormde annulering die zowel gebruikt kan worden als en penisring. De grootte van de annulering is zo gemaakt dat je deze gemakkelijk kunt dragen en zowel met spannende voorgevormde ribbels als onverhoopt comfort. Daarmee is de The Master Ring – Black de nummer één sextoy voor diepe penetratie en ultiem genot zowel voor de man als de vrouw.

Hoe kan je The Master Ring – Black gebruiken?

De The Master Ring – Black is bij uitstek geschikt tijdens lange seksuele sessies. Door de verbeterde elasticiteit en extra stimulatie door de gevormde ribbels blijft The Master Ring – Black goed zitten en zorgt het voor intenser genot. Door de speciale vormgeving en het stevige materiaal kun je The Master Ring – Black op elke plaats discreet opbergen. Daarnaast is de The Master Ring – Black ook geschikt om als dildo gebruikt te worden.

Voor wie is The Master Ring – Black bedoeld?

De The Master Ring – Black is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een verhoogd genot, spannende ervaringen en diepere penetratie. Vooral beginngers weten de The Master Ring – Black in de slaapkamer én buiten de slaapkamer te waarderen. Mede dankzij het comfortabele materiaal is de The Master Ring – Black makkelijk aan te brengen en perfect voor een lange sessie.

Hoe verbetert The Master Ring – Black je seksleven?

Met The Master Ring – Black geef jij en je partner de ultieme seksbeleving. De extra stimulatie van de ribbels zorgt voor verhoogd genot en veranderingen in de diepte van penetratie. De The Master Ring – Black handhaven hun flexibiliteit en blijven langer gevormd waardoor je meer controle hebt. Daarnaast kunnen stellen de The Master Ring – Black gebruiken als een koppelstuk voor bijvoorbeeld een gratis of ander speeltje.

Met welke andere speeltjes en toys kan je The Master Ring – Black gebruiken?

The Master Ring – Black is compatibel met alle speeltjes en toys die unlockable gebruikt met de gratis vibrator van Ladykiller.nl. Deze toy kunnen door de man en vrouw gedragen worden om een betere prestaties te geven. Door de verbeterde elasticiteit en extra stimulatie van de ribbels zorgen deze toys voor verhoogd genot.

Hoe moet je The Master Ring – Black reinigen?

De The Master Ring – Black is eenvoudig te reinigen met een toy cleaner, warm water en een vochtige doek. Voor een optimaal resultaat raden we je af om zeep of andere chemicaliën te gebruiken om deze sextoy te reinigen.

The Master Ring – Black uitproberen en in seksshop Ladykiller.nl kopen

Ben jij benieuwd hoe het is om de The Master Ring – Black te gebruiken? Probeer dan deze sextoy nu uit in seksshop Ladykiller.nl. Met de The Master Ring – Black krijgen jullie diepere penetratie, meer controle en ultiem genot. Bij Ladykiller.nl profiteer je van de scherpste prijzen en profiteer je van vele andere toys.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846739