The Leather 3 Snap – Black is de uitdaging die je aan het seksuele avontuur waagt. Met deze sublieme, zwarte lakleren klemmen is het mogelijk om je seksleven compleet te verrijken. Groot genoeg voor een stevige sensuele grip, maar klein genoeg om als klein pleziertje te gebruiken.

Eigenschappen The Leather 3 Snap – Black:
– 3 zachte leren klemmen
– Slanke elegantie
– Voorzichtig fysieke stimulatie
– Comfortabel leer en het metalen gedeelte
– Door en door zwart en glinstering

Wat is The Leather 3 Snap – Black?

The Leather 3 Snap – Black is een set lakleren klemmen die in verschillende sterke niveaus kunnen worden gebruikt voor extra sensuele prikkeling. De klemmen zijn mooi bewerkt met zwart lakleer met kleine metalen elementen. Dankzij de kleine knoppen is het mogelijk om de intensiteit van de klemmen makkelijk aan te passen zonder ze steeds los te moeten maken. Ontspannen is hiermee een kwestie van geavanceerde controle.

Hoe gebruik je The Leather 3 Snap – Black?

De Leather 3 Snap – Black klemmen zijn bijzonder eenvoudig te gebruiken en geven je een verscheidenheid aan opties als je ermee speelt. De klemmen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld één klem plaatsen of drie klemmen aan hetzelfde lichaamsdeel of plukjes haar bevestigen. In plaats van je te stimuleren, kun je ook je tepels of je schaamlippen aantrekken.

Voor wie is The Leather 3 Snap – Black bedoeld?

Met The Leather 3 Snap – Black hebben verzamelaars, experts, en iedereen die op zoek is naar een goed ontworpen, intensieve sensuele ervaring een perfect product. Met dit product kun je extreem subtiele maar ook intense sensuele verkenningen ervaren. De klemmen zijn sterk genoeg voor de meest veeleisende seks-handige experiementeerders.

Hoe verbetert The Leather 3 Snap – Black je seksleven?

The Leather 3 Snap – Black verbetert je seksleven door je de mogelijkheid te geven om de intense of de subtiele seksuele steun die je nodig hebt om nieuwe sensuele ervaringen te verkrijgen. Met deze klemme kan je je sensuele ervaring uitbreiden door het beleven van een prettige vorm van fysieke stimulatie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je The Leather 3 Snap – Black gebruiken?

The Leather 3 Snap – Black is een bijzonder veelzijdig speeltje en toy dat je prima alleen kunt gebruiken of in combinatie met andere seksuele speeltjes. Ideaal voor het combineren met een of om de seksuele beleving compleet te maken. Of gooi er een paar verwarmbare massage-oils bij om je sekservaring over de top te brengen.

Hoe reinig je The Leather 3 Snap – Black?

The Leather 3 Snap – Black moet gereinigd worden met een geschikt seksspeeltjes cleaner om bacteriën en vuil te verwijderen. Gebruik daarvoor een seksspeeltjes cleaner een schoon doekje of een zachte borstel. Gebruik geen schurende middelen of bleekmiddelen en wees voorzichtig met het leer om krassen of andere schade te voorkomen.

Probeer The Leather 3 Snap – Black bij Ladykiller.nl

Wil je dit fantastische product zelf ervaren? Probeer The Leather 3 Snap – Black bij Ladykiller.nl. Wij bieden een enorm assortiment aan producten van topkwaliteit en scherpe prijzen, zodat jouw seksleven wordt verrijkt en je het maximale uit je seksleven kan halen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903845305