Inleiding
De The Lasso Double Lock – Cockstrap is het perfecte seksspeeltje waar je mee kunt variëren als het gaat om anal play, , en solo seksplay. Deze seksstaaf biedt een variëteit aan genot, dankzij de verscheidenheid aan extra's die meegeleverd worden en de mogelijkheid om deze in verschillende stijlen te gebruiken. Of je nu speelse bondage wilt meemaken of een beetje meer strakke vrijheid wilt ervaren, de The Lasso Double Lock – Cockstrap is het ideale sekspenis anale play amateur speeltje.

Eigenschappen van de The Lasso Double Lock – Cockstrap
– Gemaakt van bekleding van hoge kwaliteit en is ontworpen voor comfort tijdens seksuele activiteiten.
– Ergonomisch ontworpen – heeft een perfecte pasvorm, zodat men goed blijft zitten en niet te strak zit.
– Biedt een comfortabel en verleidelijk uiterlijk.
– Heeft een dubbele veiligheidsrits om haar aan te passen – eenvoudig aan en uit te doen.
– Biedt een schuin mouwlik patroon met toevoegingen voor extra stijl en sensatie.
– Afgewerkt met de beste materialen die een extra soft gevoel bieden en comfort.

Wat is The Lasso Double Lock – Cockstrap precies?

Wat is The Lasso Double Lock – Cockstrap precies?

De The Lasso Double Lock – Cockstrap is een intieme seksstaaf die is ontworpen voor bondagespeel en anal pleasure. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze anale play strap genieten als een eenvoudig speeltje. Je raadpleegt deze eenvoudig door de stretchable gespen in de rits te schuiven en weer uit de rits te verwijderen. De The Lasso Double Lock – Cockstrap is voorzien van een comfortabele fit en biedt een betekenisvol aanraking voor zowel studenten als experts in bondage. Het is gemaakt van een soft touch microfiber materiaal dat voldoende flexibel is om comfortabel en op maat te passen.

Hoe gebruik je The Lasso Double Lock – Cockstrap?

The Lasso Double Lock – Cockstrap is ontworpen om plezier en comfort te bieden bij een verscheidenheid aan seksuele activiteiten zoals bondage, anale spelen, en solo seksplay. Tegelijkertijd biedt het extra stijl, wat betekent dat je veel stijl krijgt als je ervoor kiest om het te gebruiken. Het is erg flexibel en kan naar believen worden aangepast aan uw behoeften, waardoor het ideaal is voor experimenteren met verschillende speelmogelijkheden.

Voor wie is de The Lasso Double Lock – Cockstrap bedoeld?

The Lasso Double Lock – Cockstrap is ideaal voor iedereen die een intiemere seksservix leert kennen. Of je nu een amateur bent of een professionele, deze anale strap biedt iets voor ieder, en is ideaal omdat het comfortabel, flexibel en voeltalse.

Hoe kan de The Lasso Double Lock – Cockstrap je seksleven verbeteren?

De The Lasso Double Lock – Cockstrap biedt eenhandigheid en stijl voor jouw seksleven als je je wilt verdiepen in anale play. Door de subtiele details en comfortabele pasvorm krijg je een opwindend en gepersonaliseerd gevoel, wat perfect is voor meer harde solo seksplay of bondage.

Welke andere speeltjes en toys kun je combineren met The Lasso Double Lock – Cockstrap?

The Lasso Double Lock – Cockstrap is flexibel genoeg om gecombineerd te worden met andere seksspeeltjes zoals , en klemmen, en alles wat je normaal gesproken met een anale play kunt maken. U kunt uw seksuele activiteiten opschroeven door andere toys van Ladykiller.nl aan te schaffen en er vervolgens samen mee te experimenteren.

Hoe moet je The Lasso Double Lock – Cockstrap reinigen?

Net zoals bij elk seksspeeltje is het belangrijk dat je de The Lasso Double Lock – Cockstrap goed reinigt voordat en na gebruik, voor het verwijderen van bacteriën en ziekteverwekkende micro-organismen. Was de strap af met warm water en een milde zeep, en alcoholgebaseerde desinfecterende middelen om optimaal schoon te zijn voor de volgende keer.

Aanraden om de The Lasso Double Lock – Cockstrap te proberen en bij Ladykiller.nl te kopen

Als je op zoek bent naar een kinky en intiem seksservix om je seksleven mee te verrijken, aarzel dan niet om de The Lasso Double Lock – Cockstrap eens te proberen. Deze strappy sluit perfect aan op je lichaam en biedt een toevoeging aan ervaring en aanraking. Bij Ladykiller.nl vind je allerlei verschillende producten waarmee je de strap kunt combineren of alleen kan gebruiken. Shop vandaag nog en geniet van het seksservix speelplezier dat The Lasso Double Lock – Cockstrap te bieden heeft!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

6768903846203, 6768903846302