Met een The Large Realistic – Silicone with Handle – Black maak je eenvoudig en op een comfortabele manier ofwel alleen of samen met een partner een onvergetelijke seksuele ervaring mee. De Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black heeft een realistische en authentieke vorm en is gemaakt van een lichte en flexibele medische kwaliteits siliconen. Daarnaast is de vibrator voorzien van een handvat dat het allezins gemakkelijker maakt om de vibrator op je eigen manier te gebruiken.

De voordelen van The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black op een rijtje:

– Realistische en authentieke vorm
– Gemaakt van lichte siliconen
– Flexibele medische kwaliteit
– Eenvoudig en op een comfortabele manier te gebruiken
– Met behulp van het handvat

Wat is The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black?

The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black is een vibrator in realistische en authentieke vorm die gemaakt is van hoogwaardig en flexibel kwaliteits silicoon. Dankzij de medium grote grootte voelt de vibrator zeer comfortabel aan en is hij gemakkelijk te gebruiken. Hij is uitgerust met een handvat voor een soepele, maar krachtige controle. Het zachte, maar flexibele siliconenoppervlak maken het makkelijker om de vibrator, waar je hem ook gebruikt, in een verbluffende ronde beweging te plaatsen.

Hoe gebruik je The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black?

De Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black is erg eenvoudig in gebruik. Begin met het inschakelen van de vibrator voordat je deze plaatst. Door de middelgrote grootte en het lichtgewicht siliconenmateriaal is het gemakkelijk om de vibrator comfortabel te gebruiken en heb je optimaal plezier van je speeltje. Met behulp van het handvat kun je de vibrator op een comfortabele manier bedienen. Probeer verschillende soorten bewegingen uit om het meest intieme plezier te ontdekken.

Voor wie is de The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black bedoeld?

The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een kwaliteitsvol seksspeeltje dat comfortabel, gemakkelijk in gebruik en realistisch aanvoelt. Door de realistische vorm en het flexibel, zachte siliconenoppervlak voelt de vibrator aan als een meer intieme ervaring.

Hoe kan The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black je seksleven verbeteren?

The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black is het perfecte seksspeeltje voor koppels die op zoek zijn naar een opwindende en extra dimensionele seksuele ervaring. De vibrator heeft ook een handvat wat het gemakkelijk maakt om de vibrator op verschillende manieren te gebruiken, je kunt dus variëren met de druk en bewegingen die je ermee maakt. Door de medium grote grootte van de vibrator en de realistische vorm is het de perfecte verlenging van je eigen vingers.

Met welke andere speeltjes en toys kun je The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black gebruiken?

The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black kan samen met verschillende soorten seksspeeltjes worden gebruikt. Probeer bijvoorbeeld andere kleine speeltjes, zoals - en anale stimulatoren om de seksuele ervaring nog leuker te maken. Ook smeermiddelen en pittige massageoliën zijn een goede optie om je plezier nog verder te verhogen.

Hoe moet je The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black reinigen?

Het is heel belangrijk om de Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black na elk gebruik te reinigen met een anti-bacteriële toy cleaner of een milde zeep. Vervolgens kun je het speeltje met lauw water afspoelen en met een droge zachte doek afdrogen.

Waarom raden wij de The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black aan om uit te proberen?

De The Large Realistic – Silicone Vibrator with Handle – Black is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een realistisch seksspeeltje dat eenvoudig en comfortabel in gebruik is. Doordat het gemaakt is van flexibel kwaliteits silicoon is het ook heel verzorgend. Wij raden je zeker aan om de vibrator uit te proberen. Voor de beste seksspeeltjes en toys, bezoek Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518035219