The Infatuation – Ankle Cuffs: de ultieme verzachtende bondage-beleving

Welkom bij de ultieme ervaring van verzachtende met The Infatuation – Ankle Cuffs. Deze zachte metalen boeien zijn gemaakt om uw seksleven te verrijken met bondage escapades die veilig, comfortabel en bevredigend zijn. De Infatuation – Ankle Cuffs voegen als het ware een geweldig element toe aan uw seksspeeltjes. U hoeft zich geen zorgen te maken over ongewenste schaafwonden of kneuzingen omdat de boeien vervaardigd zijn uit zacht metaal voor optimaal comfort.

Eigenschappen van The Infatuation – Ankle Cuffs

Hieronder volgen de eigenschappen van The Infatuation – Ankle Cuffs:

  • Geschikt voor het maken van soft bondage ervaringen
  • Vervaardigd uit een zacht metaal voor optimaal comfort
  • Geleverd inclusief twee gepolijste cuffs van 12 cm, met een extra uitsparing aan weerszijden van elke cuff voor bewegingsvrijheid
  • Verstelbaar met een verstelslot
  • Omvat een inclusief liefdesmasker voor extra fun
  • Wasbaar met warm water en milde zeep

Waarvoor is The Infatuation – Ankle Cuffs bedoeld?

De Infatuation – Ankle Cuffs is ideaal om uw seksleven te verrijken met geweldige bondage ervaringen. De Infatuation – Ankle Cuffs is een seksspeeltje dat perfect is voor zowel beginners als gevorderden in de bondage. De boeien geven je genoeg ruimte om je onderdanig-partner verschillende positities te laten aannemen en hun lichaam in verschillende standen te binden.

Hoe kan The Infatuation – Ankle Cuffs je seksleven verbeteren?

De Infatuation – Ankle Cuffs geeft je de vrijheid om gebruik te maken van verschillende unieke en kinky bondage verkennen. Ze verminderen de spanning in de spieren als je partner de kans krijgt om bepaalde posities aan te nemen. Met de Infatuation – Ankle Cuffs krijgt je partner meer controle over hun bewegingen, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om de in stand te houden.

Welke andere speeltjes & toys kunnen gecombineerd worden met The Infatuation – Ankle Cuffs?

Perfect om te combineren met de Infatuation – Ankle Cuffs zijn een en een breed scala aan toys, als een slaapzak, spreidstang, palletSpreader en vele andere. door de boeien te combineren met andere bindingsspeeltjes, maak je met een beetje creativiteit een perfecte bondage setting.

Hoe kun je The Infatuation – Ankle Cuffs het beste reinigen?

De Infatuation – Ankle Cuffs zijn eenvoudig te reinigen met warm water en milde zeep. Ook zijn ze wasbaar met intimiteitsproducten die geschikt zijn voor metalen speeltjes.

Probeer de Infatuation – Ankle Cuffs en koop ze bij Ladykiller.nl

Als u klaar bent om uw seksleven naar de volgende fase te tillen, dan kunt u de Infatuation – Ankle Cuffs bij Ladykiller.nl bestellen. Hier vind je de meest unieke seksspeeltjes die je vanavond nog in huis kunt halen met behulp van een snelle verzending. Probeer de Infatuation – Ankle Cuffs voor een ultieme bondage beleving.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

883045912725