De The Hoist – Cockring geeft je maximaal seksueel genot. Deze krachtige cockring helpt je de bloedstroom naar je penis te beteugelen, waardoor je langer hard blijft, jouw erectie verbetert en je meer genot ervaart. Deze cockring of penisring is ideaal voor intieme momenten met je partner of voor solo plezier. Het is gemaakt van medische siliconen en is zacht, comfortabel en flexibel.

Ergonomisch ontwerp:

– Het subtiele design laat je comfortabeler genieten
– Zacht, flexibel en comfortabel
– Medische siliconen
– Comfortabele pasvorm
– Verminderd donshuid

Gebruik:

Wat is The Hoist – Cockring?

De The Hoist – Cockring is een sterke cockring die je dankzij het gemakkelijk aan te brengen siliconen bandje kan dragen tijdens seksueel intieme momenten met je partner of voor solo plezier. Het is het perfecte speeltje om je seksueel genot naar een hoger niveau te tillen. Door de bloedstroom in de penis te beteugelen blijf je veel langer hard.

Hoe gebruik je The Hoist – Cockring?

Het gebruik van The Hoist – Cockring is heel simpel. Je brengt het eerst op zijn plaats om te zorgen dat het niet wordt verontreinigd. Breng het dan aan op de basis van je penis. Pas hierbij het comfortabelste gedeelte aan zodat het niet te strak zit. Na gebruik maak je hem schoon met warm water en een lichaamveilig sextoy product voordat je hem opbergt om te voorkomen dat hij verontreinigd wordt.

Voor wie is The Hoist – Cockring?

De The Hoist – Cockring is geschikt voor alle soorten seksuele partners, of je nu man of vrouw bent, homo of hetero. Hij is de perfecte oplossing voor koppels die hun seksuele contacten willen verlengen. Hij kan ook gebruikt worden om te , waardoor je zo veel mogelijk genot uit jezelf kunt halen.

Hoe verbetert de The Hoist – Cockring je seksleven?

The Hoist-Cockring helpt je langer hard blijven tijdens seks. Hierdoor kun je je genot verlengen. Daarnaast kan het gebruik van deze cockring ervoor zorgen dat je beide dingen voelt die bij intens genot komen kijken: steviger penetratie en heerlijke intensiteit.

Met welke speeltjes en toys kun je The Hoist – Cockring gebruiken?

The Hoist – Cockring werkt perfect samen met toys. Het bevordert een intenser orgasme en kan ook een positief effect hebben op de seksuele ervaring met een partner. Ook kan het gebruikt worden samen met om het hoogtepunt naar een hoger niveau te tillen.

Hoe maak je The Hoist – Cockring schoon?

Als je The Hoist – Cockring gebruikt, is het belangrijk dat je het goed reinigt voor je het opbergt, omdat het verontreinigd kan raken als je het niet schoonmaakt. Gebruik hiervoor warm water en een lichaamveilig sextoy product.

Probeer The Hoist – Cockring uit en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar iets dat je seksleven naar een hoger niveau brengt, is The Hoist – Cockring de perfecte oplossing. Probeer het en koop het bij Ladykiller.nl, je betrouwbare seksshop. Hier kun je een uitgebreide selectie aan sextoys vinden die je kunnen helpen om je genot naar een hoger niveau te tillen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846104