Ontdek onze The Gear – Cockring van Ladykiller.nl

Met onze The Gear – Cockring heb je nooit meer een saaie avond in bed! Deze cockring is het perfecte speeltje voor stellen die hun avonturen in de slaapkamer willen verleggen. De The Gear – Cockring is gemakkelijk te gebruiken en perfect voor alle ervaringsniveaus.

Voordelen van de The Gear – Cockring

– Prolongs erectie: zodat je langer seks kunt hebben
– Intensifies sensation: Verhoogt gevoeligheid
– Stimulates : Activeerd meer nerve endings
– Remains locked in place: Blijft goed op zijn plaats

De The Gear – Cockring is een effectief seksspeeltje om je avonturen in het bed éxtra spannend te maken. Het is een comfortabel cockring die de bloedstroom naar de penis stimuleert. Hierdoor blijft de man langer hard en kan de avond langer duren.

Wat is de The Gear – Cockring en hoe werkt het?

De The Gear – Cockring is een seksspeeltje dat de man gebruikt. Het is gemaakt van -safe siliconen dat is speciaal ontworpen om comfortabel te zitten. De cockring heeft ook een die het pleasure-gehalte vergroot en ook afgesteld kan worden naar jouw voorkeur.

Het installeren van de The Gear – Cockring is makkelijk. Na het aanbrengen van water-based lube, dien je de cockring te installeren. Volgens de gebruiksaanwijzing adviseer ik eerst de cockring op round twee te zetten voor gebruik. Controleer het gevoel en verander naar je eigen voorkeur.

Voor wie is de The Gear – Cockring geschikt?

De The Gear – Cockring is geschikt voor stellen die op zoek zijn naar intense ervaringen in het bed. De cockring is effectief bij het vergroten van erectiestrongte en gevoeligheid. Het is ook de perfecte aanvulling op ieders seksspeeltjes collectie.

Als je toe bent aan een avontuurlijk avontuur in de slaapkamer dan is de The Gear – Cockring een goede keus. Met de cockring ervaar je meer genot en ontmoet je jouw hoogste passionele peil.

Combineer de The Gear – Cockring met andere speeltjes

De The Gear – Cockring is ook te combineren met andere seksspeeltjes in onze winkel. Om de beste ervaring te krijgen adviseer ik ons Patterned Vibrator-speeltje te gebruiken. Deze twee in combinatie zullen gegarandeerd een geweldig effect hebben.

Als er een onverwachte tweede voorstelling aan zit zou ik ook de Clitorispleasure-stimulator aanraden. Deze zal jouw avontuur in de slaapkamer compleet maken.

Hoe reinig je de The Gear – Cockring?

Na gebruik van de The Gear – Cockring dien je het steeds grondig te reinigen met lauw water en een milde toy-cleaner. We hebben een aantal reiniging tips op onze website, Ladykiller.nl: lees deze aandachtig.

Waarom de The Gear – Cockring kopen?

Vertrouw me, je zult het zeker niet spijten als je de The Gear – Cockring koopt. Niet alleen verhoog je jouw kennis over het gebruik van speeltjes en je ervaring in de slaapkamer, maar het verhoogt ook de kans dat je meer geniet.

Naast de The Gear – Cockring zijn er veel andere seksspeeltjes in onze shop. In onze online winkel Ladykiller.nl hebben we ook andere categorieën zoals 's, , butt-plugs, cockrings, anal-toys, , lube en -toys.

Neem de tijd om onze collectie te doorzoeken voor de meest intense avonturen. Slechts bij Ladykiller.nl kunnen klanten zichzelf en hun partner verrassen met de beste seksspeeltjes. Probeer onze The Gear – Cockring vandaag nog en zorg dat je nooit meer een saaie avond in bed hebt.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842403