The Gear – Clear, de ultieme sextoy voor een 100% hygiënische seksbeleving.

The Gear – Clear heeft de volgende voordelen:

• 100% transparant, gemaakt van premium Pyrex glas
• Ontworpen om makkelijk te reinigen en gemakkelijk schoon te houden
• Eenvoudig in uw seksspelen te integreren
• Compatibel met alle vormen van
• Smeltpunt van 725 graden Celsius, waardoor deze bijna niet kapot te krijgen is

Wat is The Gear – Clear?

The Gear – Clear is een speciale sextoy die gemaakt is van 100% transparant premium Pyrex glas. Deze sextoy is ontworpen met hygiëne in het achterhoofd, waardoor het makkelijk schoon te maken en te houden is. Het design houdt rekening met verschillende gebruikssituaties, zo is de vorm gemaakt om gemakkelijk bij de plekken te kunnen komen die schoon te maken zijn. Door de Pyrex kunststof is de The Gear – Clear ook perfect te gebruiken met alle soorten glijmiddelen of andere magische smeermiddelen.

Hoe gebruik je The Gear – Clear?

The Gear – Clear is eenvoudig te gebruiken en te integreren, zowel alleen als met een partner. Het materiaal voelt zacht en warm aan en kan precies de juiste temperatuur aannemen om het meest comfortable gevoel te creëren. Het product is perfect in te zetten in verschillende seksspelen en heeft een perfect uitgebalanceerde vorm. Door de kwaliteit en 100% hygiëne zorg je er met deze sextoy voor dat er nooit schimmelvorming of bacteriële infecties ontstaan.

Voor wie is The Gear – Clear bedoeld?

The Gear – Clear is bedoeld voor alle genieters en experimenteerders van seksspelen, van beginnend tot gevorderd. Wat opvalt aan deze sextoy is dat het geschikt is voor zowel koppels als voor individuele afgezien van relationele status. Deze sextoy wordt ook aangeraden voor seksuele partners die een verslaving hebben en bang zijn voor bacteriële infecties.

Hoe kan The Gear – Clear je seksleven verbeteren?

The Gear – Clear is een handig glazen seksspeeltje dat de seksuele verbeelding naar een ander niveau tilt. Uit de hoogwaardige materialen ontstaat een mooie spelervaring die de kans op infecties en schimmelvorming drastisch vermindert. De sextoy geeft je ook de mogelijkheid meer spannende experimenten te ontdekken, daarbij is de meegeleverde glijmiddelperfect in combinatie met deze sextoy.

Met welke andere speeltjes en toys is The Gear – Clear te gebruiken?

The Gear – Clear is gemaakt van premium Pyrex glas, waardoor het perfect is te gebruiken met andere speeltjes en toys, zoals vibratoren, klemmen en cockrings. Deze sextoy is ook te combineren met alle soorten glijmiddelen.

Hoe reinig je The Gear – Clear?

Het reinigen van The Gear – Clear is eenvoudig en kan gedaan worden met water en zeep. Het glas is bestand tegen hoge temperaturen en kan ook verwarmd worden in warm water. Ondanks dat het glas vrijwel onverwoestbaar is, gebruik voorzichtigheid bij het reinigen met scherpe objecten.

Wij adviseren de klant om The Gear – Clear te proberen

De The Gear – Clear is een veelzijdige sextoy die perfect past in ieders seksleven. Uit de hoogwaardige materialen ontstaat een mooie spelervaring die altijd een opwindende ervaring zal opleveren. Wij raden de klant aan deze sextoy te proberen en in onze shop te kopen. Hiernaast kun je ook kiezen voor de lage prijzen van onze online shop Ladykiller.nl, waar je zeker bent van de beste kwaliteit sextoys.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842304