The D – Shakin´ D – Vibrating – 7 Inch – Chocolate

Ben je op zoek naar een eenvoudig te bedienen, lekker, en ergonomisch speeltje dat uw intieme momenten specialer kan maken? De The D-Shakin' D – Vibrating – 7 Inch – Chocolate is de oplossing.

De The D – Shakin ‘D – Vibrating – 7 Inch – Chocolate is:

  • 7 inch lang
  • Van chocolade gemaakt
  • Met 5 verschillende snelheden
  • MODE ventilator aangedreven
  • Volledig te splitsen voor eenvoudig onderhoud

De The D – Shakin' D – Vibrating – 7 Inch – Chocolate is een handgemaakte, sensueel en adembenemend speeltje, vervaardigd met uiterste zorg en aandacht. Het chocolade deksel is sterk en zacht in aanraking. Op deze manier voelt het bijna als een klassiek speeltje, wat heerlijk is op de huid. Het is 7 inch lang en heeft 5 verschillende snelheden. Ook bevat het een MODE ventilator aangedreven motor, die sturen meer kracht en intensiteit, zodat je het meeste uit je geslachtsspeelgoed ervaren. Deze motor maakt tevens het mogelijk om je cougar te laten trillen op verschillende snelheden zodat je elke ervaring kunt opbouwen en genieten van je avonturen.

De The D – Shakin'D – Vibrating – 7 Inch – Chocolate is ook volledig te splitsen voor eenvoudig onderhoud. Zodra je het speeltje gebruikt hebt, hoef je alleen maar de stukken uit elkaar te halen en te reinigen met warme zeep en water. Daarnaast kun je het ook gebruiken met andere speeltjes die beschikbaar zijn in onze online winkel. Je kunt het gebruiken met een waterslang, een handschoen of een verwarmd laken. Op die manier kun je je eenvoudig voorbereiden op een avond vol avontuurlijke intieme momenten.

Leden van onze online winkel Ladykiller.nl kunnen maar al te graag profiteren van de voordelen die deze producten hebben. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed en het speeltje zelf is gemakkelijk te bedienen. Het is een leuke manier om je intieme momenten meer levendig te maken en jouw en je partner te laten genieten van de warmte en het plezier.

Daarnaast hebben we nog veel meer kinky speeltjes in onze winkel, waarmee je je leven in de slaapkamer kunt spannender kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit producten als penisringen, , flavoured lippenstiften, nopjes, en veel meer!

Bekijk dus onze winkel Ladykiller.nl en koop de The D – Shakin ‘D – Vibrating – 7 Inch – Chocolate of een andere producten om je intieme momenten tot een succes te maken. Probeer het vandaag nog en je zult niet teleurgesteld zijn.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421059040