The Cyclops – Dildo: verrukkelijk sensuele ervaringen

De The Cyclops – is zo ontworpen dat elke sensitieve zone in het lichaam bevredigd en gestimuleerd wordt. Met deze dildo creëert u ongelooflijke sensuele ervaringen, waardoor u nieuwe niveaus van plezier zult bereiken. U zal versteld staan van de intense bevrediging en de ultieme seksuele genot die de The Cyclops – Dildo biedt.

De The Cyclops – Dildo is geschikt voor een heerlijke en en garandeert u ultieme verwennerij. Gemaakt van het fijnste materiaal heeft de The Cyclops – Dildo een zachte randloze vormgeving met een gladde en stille verlichte omhulsel dat de juiste vibraties biedt. Met een draaibare kop zorgt de The Cyclops – Dildo voor stimulatie en brengt u zelfs meer tot leven.

Functies en voordelen van de The Cyclops – Dildo

Functies:

 • Gemaakt van hoogwaardige, lichtgewicht en milieuvriendelijke materialen
 • Verstelbaar lichtgeel, zachte randloze vorm
 • Gebruiksklaar topstuk voor directe bevrediging
 • Glanzende stille verlichting met 8 verschillende vibratiestanden
 • Draaibare kop voor optimale stimulatie

Voordelen:

 • Geeft u maximale stimulatie en seksueel genot
 • Gaat vele jaren mee
 • Geen andere speeltjes van buitenaf nodig
 • Gemakkelijk schoon te maken met een milde zeep
 • Kan worden gebruikt in combinatie met andere speeltjes en artikelen in Ladykiller.nl
 • Past in bijna elke handtas voor avonturen onderweg

Wat is de The Cyclops – Dildo?

De The Cyclops – Dildo is een van de meest gekozen dildo's uit de Ladykiller.nl shop en is ideaal voor alleenstaanden én koppels. Geen andere speeltjes zijn nodig; deze luxe dildo is alles wat u nodig heeft voor een verrukkelijk sensuele ervaring. Met het hoogwaardige en milieuvriendelijke materiaal kunt u gerust zijn dat de The Cyclops – Dildo jarenlang mee zal gaan.

Geniet zelfs onderweg met de glanzende stille verlichting en 8 verschillende vibratiestanden van de The Cyclops – Dildo. Als u op zoek bent naar een dildo die u een nog intensere sensuele bevrediging zal geven, is de The Cyclops – Dildo een absoluut topstuk.

Hoe gebruik je The Cyclops – Dildo?

De The Cyclops – Dildo is eenvoudig te gebruiken. Schakel eerst de verlichting in voor een meer intieme sfeer. Maak de dildo schoon met een milde zeep en warm water. Nadat de dildo helemaal schoon is, kunt u de The Cyclops – Dildo insmeren met glijmiddel dat bestand is tegen water, olie of siliconen. Plaats eenvoudig de dildo in de opening voor G-spot of clitorale stimulatie. U kunt de The Cyclops – Dildo vervolgens verdraaien of draaien voor een optimale stimulatie.

Ga lager met de vibraties en verhoog geleidelijk de intensiteit naarmate het genot toeneemt. Wij adviseren u ook andere speeltjes te gebruiken zoals spuitend, stimulatie-armbanden en inbrengebare spellen om meer van uw ervaring te genieten.

Voor wie is de The Cyclops – Dildo geschikt?

De The Cyclops – Dildo is geschikt voor iedereen die wil genieten van een verrassende seksuele ervaring. Of je nu enkele intimiteit zoekt in je eentje of samen met je partner stoeit, de The Cyclops – Dildo biedt genoeg om je liefdesleven interessant te houden. Het zachte randloze design zal verrassende hoeveelheden genot brengen, waardoor je nog meer verlangen naar meer plezier zult hebben. Geniet van urenlang seksueel plezier met de The Cyclops – Dildo.

De The Cyclops – Dildo verandert je leven

Met het gebruik van de The Cyclops – Dildo zal je leven in de intieme slaapkamer worden veranderd. De verlichting en vibratiestanden zullen uw kennis over sensueel plezier vergroten, waardoor u uw zelfvertrouwen in seksueel opzicht zult vergroten.

De The Cyclops – Dildo is zo ontworpen dat u dezelfde intensiteit en bevrediging krijgt als bij een welbekende partner. Aangezien elke erogene zone van uw lichaam wordt gestimuleerd, zult u meer respect hebben voor uzelf en uw seksuele wezen.

U kunt de The Cyclops – Dildo ook gebruiken in combinatie met andere speeltjes die u in onze winkel Ladykiller.nl kunt vinden. Of u nu intieme gesprekken of sensuele versieringen zoekt, bij Ladykiller.nl zult u een grote diversiteit aan speeltjes vinden die uw leven in de slaapkamer nog spannender maken.

Hoe reinig je The Cyclops – Dildo?

Reinig de The Cyclops – Dildo na gebruik met een milde zeep en warm water. Maak het bovendien grondig schoon met een licht desinfecterende middel. Laat daarna het product volledig drogen voor een hygiënisch gebruik. Het is belangrijk dat u de vibratieknop naar beneden duwt voordat u het product reinigt.

Beleef meer plezier met The Cyclops – Dildo!

Aarzel niet om de The Cyclops – Dildo te ervaren en uw liefdesleven te verrijken. Met de verlichting en vibratie, worden erogene zones in uw lichaam geprikkeld en krijgt u een constant stromend meisje-orgasme. Deze riemloze dildo is zo ontworpen dat hij een verrassende seksuele en sensuele ervaring biedt aan iedereen die deelneemt.

De The Cyclops – Dildo zal uw energie en verlangen naar meer plezier verhogen. U zult versteld staan van hoe uw leven zal veranderen met deze luxe dildo. Kies de The Cyclops – Dildo nu bij Ladykiller.nl en ervaar een verrassende, sensuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518007667