The Convex – Clear: de ultieme vrijpartijsensor!

Stel je voor, jij en je partner bereiden je voor op de ultieme vrijpartij sensatie! Met de The Convex – Clear ben je klaar voor een compleet nieuwe laag van genot. De Convex – Clear geeft je en je partner een voorsprong bij het bedrijven van de liefde, en een diepere connectie dan ooit tevoren. De Convex – Clear werkt naadloos met elke vorm van liefde en kan zelfs worden gecombineerd met andere speeltjes. Ontdek wat het jou en je partner brengt!

De The Convex – Clear is een overweldigend speeltje die je en je partner een adembenemende seksuele ervaring geeft. Het combineert de voordelen van een en een , met meerdere standen en intensiteiten voor een ervaring van ultiem genot. De Convex – Clear heeft verschillende verlichtingspatronen en verschillende vibratie-instellingen. Met de The Convex – Clear ervaren jij en je partner een unieke mix van sensaties die leiden naar toegegeven orgasmes voor alle betrokkenen.

Eigenschappen The Convex – Clear

  • Hoogwaardige kwaliteit silicone
  • USB-oplaadbaar
  • Gemakkelijk te bedienen intensiteit- en verlichtingsregelaars
  • 129 verschillende vibratie-instellingen
  • Unieke mix van sensaties die leiden naar toegegeven orgasmes voor alle betrokkenen.

De The Convex – Clear: wat is het?

De The Convex – Clear is een unieke vibrator die geavanceerde technologie combineert met superieur design om een ongeëvenaarde sensatie aan te bieden. De innovatieve lay-out van de 18 vibratiesensoren maakt gebruik van verwarmde luchtstroom en verschillende standen voor een scala aan mogelijkheden tot ontdekking van je erogene zones. De voetpedaal maakt het op afstand eenvoudig om de intensiteit van de ervaring te regelen.

De The Convex – Clear is gemaakt van zachte, duurzame silicone en is USB-oplaadbaar voor eenvoudig laden. De The Convex – Clear is ook waterdicht waardoor het makkelijk te reinigen is. Het werkt ook samen met Bluetooth-enabled bedreigingen. Voor beste resultaten, raadpleeg de handleiding voor correcte bediening.

Hoe gebruik je de The Convex – Clear?

De The Convex – Clear is eenvoudig te gebruiken. Laad hem eerst op voordat je hem voor de gebruikt. Nu het programma, selecteer het instellingen en kies de modus van je keuze. Bijvoorbeeld de fashion-mode, die is ontworpen voor een langzame en sensuele ervaring of de swing-mode, die is ontworpen voor een wervelende en intense ervaring. Schakel de verwarmde luchtstroom of LED-verlichting om de ervaring compleet te maken.

Voordat je begint met een avontuur met de The Convex – Clear, gebruik glijmiddel om comfort te vergroten. Breng na elk gebruik de The Convex – Clear naar de badkamer en reinig hem met warm water en zeep. Laat hem daarna drogen voordat je hem opbergt.

Voor wie is de The Convex – Clear?

De The Convex – Clear is geschikt voor elk type liefde of elke vorm van . Of je nu alleen bent of met een partner, de The Convex – Clear helpt je om je seksuele horizon te verbreden. Met verschillende vibratie-instellingen, verlichting, warmte-instellingen en verwarmde luchtstroom, kunnen jij en je partner intens genieten.

Het is ook een geweldig speeltje om te combineren met andere speeltjes in onze shop Ladykiller.nl. Ontdek wat de andere categorieën an speeltjes jou en je partner kunnen bieden om jullie leven in de slaapkamer spannender te maken. Met de The Convex – Clear hopen we klanten te helpen hun vrijpartij ervaringen te verbeteren en te verdiepen.

Ontdek de The Convex – Clear bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een ultieme sensatie in de slaapkamer, voel je dan vrij om de The Convex – Clear zelf te ervaren. Bij Ladykiller.nl verkopen we de The Convex – Clear met een betaalbare prijs, waardoor het een geweldig cadeau is dat je je liefde kunt geven. Neem de tijd om naar onze shop te gaan en de andere categorieën aan speeltjes te verkennen om je seksleven op te vrolijken.

De The Convex – Clear is de perfecte manier om jouw seksuele connectie met je partner te verdiepen. Bestel hier vandaag nog en ontdek wat deze krachtige speeltje kan doen. We staan klaar om jullie jouw leven in de slaapkamer te verbeteren. Wees je eigen liefheer, en geniet van een avontuur met de The Convex – Clear bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903848306