The Cog – Blue is een innovatief sextoy wat speciaal ontworpen is voor een intense sekservaring. Of je nu kiest om het alleen of met je partner te gebruiken, de unieke vorm en snelheid van de The Cog – Blue Glow zorgt ervoor dat je altijd indrukwekkende resultaten bereikt. Door de mechanische ontwerp heeft de The Cog – Blue Glow een unieke trilling die tot diep in je lichaam komt.

Eigenschappen The Cog – Blue Glow:
– Complete mechanische bevrijding
– Trostende vibraties
– Intensief en opwindend gevoel
– Unieke motorridders
– Indrukwekkende orgasme resultaten

Wat is The Cog – Blue Glow?

De The Cog – Blue Glow is een innovatief sextoy dat deel uitmaakt van een reeks mechanische sextoys. Het is compact van formaat en heeft een krachtig motorrijder. Het bevat een afstandsbediening waarmee je verschillende rotatie en trillingsprogramma's kunt afspelen om een intens gevoel te creëren. De The Cog – Blue Glow is erg stil, wat betekent dat je het discreet kunt gebruiken. Bovendien kan je vanaf de afstandsbediening ook je partner zijn toegankelijke en aangename stimulatie gunnen.

Hoe gebruik je de The Cog – Blue Glow?

Het gebruik van The Cog – Blue Glow is eenvoudig. Plaats de motorrijder in je liefdeszone en gebruik de afstandsbediening om de rotatie en trillingsfuncties te bedienen. Doe dit met behulp van de touchscreen uit het . Met behulp van de bediening kan je ook je partner bedienen. Verander de rotatie en trillingsinstellingen voor een intense ervaring waarvan je zeker gaat genieten.

Voor wie is de The Cog – Blue Glow?

De The Cog – Blue Glow is bedoeld voor individuen die op zoek zijn naar een unieke en intensieve sekservaring, zowel met een partner of alleen. Het ontwerp en de rotaties van de motorrijder zorgen voor een zeer aangename en sensuele stimulatie die je niet in andere sextoys vindt. Als je op zoek bent naar een sextoy dat een gepersonaliseerde sekservaring biedt, dan is The Cog – Blue Glow een uitstekende keuze.

Hoe verbetert de The Cog – Blue Glow je seksleven?

De seksuele stimulatie die The Cog – Blue Glow biedt, zal je seksleven opwekken en verrijken. Door de diepe vibraties op de juiste plek worden je erogene zones geactiveerd waardoor je seksleven intenser gaat worden. Ga je alleen of met je partner spelen, dan kun je profiteren van de combinatie van rotatie en trillingssnelheden waardoor je een heel andere sekservaring ervaart.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de The Cog – Blue Glow gebruiken?

De The Cog – Blue Glow wordt vaak gecombineerd met andere sextoys en speeltjes, zoals glijmiddel, sekskussens en massageolie. Als je de The Cog – Blue Glow gebruikt als een gepersonaliseerde sekservaring met een ander speeltje, dan krijg je een holistische sekservaring met verschillende sensaties die je seksleven zeker zullen verrijken.

Hoe moet je The Cog – Blue Glow reinigen?

Reinig de The Cog – Blue Glow met een mild zeepmiddel en warm water na elk gebruik. Gebruik nooit schurende of schuurmiddelen om de The Cog – Blue Glow schoon te maken omdat dit het onderdeel kan beschadigen. Gebruik ook een speciaal vochtig doekje om ervoor te zorgen dat er geen bacteriën achterblijven.

Probeer en koop The Cog – Blue Glow bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een opwindende sekservaring, dan is The Cog – Blue Glow een uitstekende keuze. Probeer deze innovatieve en mechanische sekservaring bij Ladykiller.nl. Je kunt vertrouwen op ons uitgebreide assortiment van sextoys en speeltjes bij de beste prijzen vanwege onze ervaring en kennis. Koop online The Cog – Blue Glow en verwen je zelf op een heerlijke manier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846920