Met The Cage – Black beleef je ultieme seksuele avonturen met sensationele plezierspelletjes. Bepaal de regels, bepaal hoe jij je seksleven wilt verrijken of juist saaier wilt maken; met The Cage –Black heb je de controle! Onderstaand vind je een opsomming met de kenmerken van The Cage – Black.

Eigenschappen The Cage – Black:
– Lekker glad penisring
– Met extra glijdende stimulatievinnen
– Gemaakt van soepel siliconen
– Verkrijgbaar in de kleur zwart
– Verpakt in een mooie presentatieverpakking
– Voorzien van stille, krachtige vibratie
– Verrijkt je seksleven voor jezelf en/of met je partner

Wat is The Cage – Black?

The Cage – Black is een gladde penisring gemaakt van soepel siliconen. Deze penisring is voorzien van speciale vinnen die tijdens de penetratie extra stimulatie geven. Daarnaast beschikt de penisring over een ingebouwde stille, maar krachtige . Met deze vibratie functie kun je dus bij jezelf of met je partner een extra erotische belevenis creëren. De penisring is verkrijgbaar in de stijlvolle kleur zwart en wordt geleverd in een luxe presentatieverpakking.

Hoe gebruik je The Cage – Black?

De Cage – Black is eenvoudig in gebruik. Breng de penisring handmatig om de penis heen. Zowel je je eigen penis als die van je partner kun je hiermee omtrekken. The Cage – Black blijft stevig om de penis zitten, maar ervaar je door het soepele flexibele karakter van de penisring geen enkele belemmering. Wil je met jezelf spelen? Dan heb je de penisring aan te brengen om je eigen penis. Wil je met je partner spelen? Dan kun je de penisring om de penis van je partner doen.

Voor wie is The Cage – Black bedoeld?

The Cage – Black is bedoeld voor iedereen die zijn of haar seksleven wil verrijken. Heb je de behoefte aan een intensere, lange seksuele ervaring? Of wil je juist meer beperkingen in jullie seksleven aanbrengen? Bij beide opties kun je The Cage – Black gebruiken voor intensiever genot. Wil je jezelf alleen verwennen? Ook dan is The Cage – Black een uitstekende masturbatiemethode.

Hoe verbetert The Cage – Black je seksleven?

Hoe je je seksleven verbetert met The Cage – Black ligt aan de manier waarop jij en je partner de penisring gebruiken. Er zijn een aantal interessante manieren waarop jullie The Cage – Black verslavend leuk of spannend kunnen maken. Voorbeelden hiervan zijn ejaculatie beperking door de penisring zo aan te brengen dat de doorbloeding wordt beperkt. Hierdoor krijgt de penisring meer druk en krijgt je een intensere seksuele belevenis. Ook kun je opteren voor penetratie met beperkte- of krachtige vibratie. The Cage – Black zorgt er voor dat de penisring stevige om je eigen penis zit, of die van je partner wat resulteert in een extra intense erotische belevenis.

Met welke andere speeltjes en toys je The Cage – Black kan gebruiken?

The Cage – Black kun je perfect combineren met je favoriete speeltjes en toys. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken met een of vibrator. Met ervaring kun je geleidelijk aan je seksleven opkrikken door een van je lievelingsspeeltjes te gebruiken met The Cage – Black. Liefhebbers van kunnen natuurlijk ook voor grensoverschrijdend genot kiezen en The Cage – Black combineren met -speeltjes. Natuurlijk kun je The Cage – Black ook gebruiken zonder andere speeltjes.

Hoe reinig je The Cage – Black?

Het cleanen en reiniging van The Cage – Black is ontzettend eenvoudig. Breng na gebruik wat heet water en neutraal reinigingsmiddel aan op de penisring en laat de ring even inweken. Dit geeft een grondig hygiënische reiniging. Daarnaast kun je The Cage – Black ook afspoelen onder lauw of warm water. Je penisring is binnen een paar minuten schoon. Wil je er helemaal zeker van zijn dat je toy schoon is? Dan kun je altijd opteren voor dat speciaal is gemaakt voor seksspeeltjes.

Aanraden aan de klant om The Cage – Black te proberen?

Bent je op zoek naar verrijking van je seksleven? Of je nu alleen bent, of met je partner. The Cage – Black biedt heel veel genot en ultieme seksuele avonturen. Kortom The Cage – Black is een absolute aanrader voor iedereen die zichzelf en/of zijn partner wil verwennen en opwinden met een een gladde, stevige penisring voorzien van een stille, maar krachtige vibratie. Wil je The Cage – Black uitproberen? Koop dan je The Cage – Black bij Ladykiller.nl de grootste seksshop van Nederland.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903844056