De enorme The Black Destroyer – 42 cm is het ultieme sextoy voor zowel mannen als vrouwen. Deze realistische, grote dildo heeft een lange schacht en een dikke eikel die voor genot en avontuur zorgt. Hiernaast biedt The Black Destroyer u een uitgebreid assortiment aan fantastische kenmerken die nodig zijn voor een ultieme ervaring en dat is ook wat maakt dat dit sextoy zo uniek is.

Kenmerken van The Black Destroyer – 42 cm:
• Afmetingen: 42 cm x 5,7 cm
• Slipvrij en waterproof materialen
• Realistisch design met dikke eikel
• Zachte, fluwelen buitenkant
• Lange schacht voor diepe penetratie
• In verschillende kleuren verkrijgbaar

Wat is The Black Destroyer – 42 cm?

The Black Destroyer – 42 cm is een enorme, realistische dildo met een dikke eikel en een lange schacht. Samen met de zachte en slipvrije fluwelen laag zorgt dit voor een extra realistische, gladde en comfortabele ervaring. De dildo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is volledig waterproof. Ook is het materiaal geurloos en non-toxic, wat ervoor zorgt dat het alle vereiste tests heeft doorstaan en ontwikkeld is voor seksueel gebruik.

Hoe kan The Black Destroyer – 42 cm gebruikt worden?

The Black Destroyer – 42 cm kan solo gebruikt worden of tijdens een intiem moment met je partner. De lange schacht en dikke eikel stimuleren de gevoelige plekken en zorgen voor een krachtige, intense penetratie. De dikke eikel met de realistische stam en verschillende kleuren maakt het mogelijk om af te wisselen van sensationeel gevoel. De flexibele schacht met zijn vibrerende, waterdichte en geurloze eigenschappen zorgen voor een comfortabele, stimulering en intense climax.

Voor wie is The Black Destroyer – 42 cm bedoeld?

The Black Destroyer – 42 cm is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar verkenning, verdieping, ervaringen en extreme spanning. Door de maximale stimulatie die de grote, dikke eikel en de lange schacht bieden, is er voor iedereen wat te beleven. Voor en SM-sessies met je partner, alleen of andere erotische avontuurtjes, deze dildo biedt je een ongekend genot en extase.

Hoe kan The Black Destroyer – 42 cm je seksleven verbeteren?

The Black Destroyer – 42 cm is ontworpen met als doel om ervoor te zorgen dat je in staat bent om op een veilige, comfortabele en stimulerende manier van je seksleven te genieten. Door verschillende standen en sensaties te ontdekken met deze dildo, en de maximale sensatie te ervaren die door de lange schacht, dikke eikel en flexibele materiaal wordt geboden, heeft dit zeker het vermogen om je seksleven te verbeteren. Prospectieve kopers kunnen de dildo gebruiken om hun seksleven aan te vullen met een vette twist.

Met welke andere speeltjes en toys kan The Black Destroyer – 42 cm worden gebruikt?

The Black Destroyer – 42 cm kan worden gebruikt met een breed scala aan andere speeltjes en toys. Voor het meeste plezier kan het gecombineerd worden met een anale of vaginale kralenketting, kleinere dildo's of . In combinatie met anale kralenkettingen of kleine dildo's dat de ervaring nog aangenamer maakt door kleine steps van penetratie te nemen. Vibrators verhogen het genot met zacht trillen, waardoor de ervaring intenser wordt.

Hoe moet The Black Destroyer – 42 cm gereinigd worden?

Om je The Black Destroyer – 42 cm op de juiste manier te reinigen, gebruik je lauwwarm water en een mild sextoy reiniger of intieme waterbasis voor het afspoelen van de dildo. Om je seksspeeltje in goede staat te houden, raden wij aan om na elk gebruik de The Black Destroyer – 42 cm schoon te maken voordat je hem opbergt.

Probeer The Black Destroyer – 42 cm en koop nu online bij Ladykiller.nl

Geschikt voor nieuwe seksuele ervaringen en wie vergevorderd is in het zoeken naar bijzondere sensaties, aarzel niet en beleef de ultieme penetratie met The Black Destroyer – 42 cm. Neem door deze perfecte avontuurlijke bij een realistische gevoel van angstloosheid deel aan een nieuwe dimensie in je seksleven. Bestel deze enorme dildo voor een diepe penetratie in onze seksshop Ladykiller.nl. Wacht dus niet langer en beleef de spanning en stimulerende sensatie van de unieke The Black Destroyer – 42 cm.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

811847015962