The Big O – Cockring. Ontdek alle voordelen van The Big O – Cockring, voor een optimaal verhoogd seksplezier. De Big O – Cockring is een revolutionaire sextoy die mannen in staat stelt hun erectie te versterken en de intensiteit van zijn orgasme te verhogen. Met behulp van deze cockring heb je de ultieme controle bij het en de seks met je partner.

Eigenschappen van de The Big O – Cockring:
– Versterk je erectie tot wel 2 keer de sterkte en duur
– Verhoog de intensiteit van je orgasme
– Discreet
– Flexibel materiaal
– Verkrijgbaar in verschillende lengtes

Wat is The Big O – Cockring?

The Big O – Cockring is een revolutionair sextoy dat mannen helpt hun erectie te versterken en de intensiteit van hun orgasme te verhogen. Door middel van de cockring wordt een vacuüm gecreëerd waardoor de stroom van bloed en testosteron naar het penisgebied verhoogd. Dit zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie in de penis en resulteert in een langer behouden erectie en meer intensiteit tijdens de orgasme.

The Big O – Cockring is gemaakt van een flexibel materiaal wat betekent dat je deze gemakkelijk en discreet mee kunt nemen. De omtrek van de cockring kan met een ponspistool aangepaste worden naar je persoonlijke voorkeur.

Hoe gebruik je The Big O – Cockring?

Het gebruik van The Big O – Cockring is heel simpel: doe hem om voordat je seks hebt of als je aan het masturberen bent. Zorg ervoor dat de ring de basis van de penis en de balzak omsluit om het vacuüm te creëren.
The Big O – Cockring is er in verschillende lengtes. Controleer de lengte voordat je de ring omdoet, zodat je zeker weet dat de formaat juist is.

Voor wie is The Big O – Cockring bedoeld?

The Big O – Cockring is een revolutionaire sextoy uitgevonden voor mannen welke seksueel actief zijn. Dit kan bij beide seksen zijn. Het is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een meer intense ervaring tijdens de seks of het masturberen. Door de revolutionaire formule van de cocking kunnen mannen beschikken over een langere en steviger erectie evenals meer ongelooflijke orgasmes.

Hoe kan The Big O – Cockring je seksleven verbeteren?

The Big O – Cockring is uitgevonden om je seksleven te verbeteren door middel van een langere en stevigere erectie en meer intense orgasmes. Verder helpt The Big O – Cockring bij een vergrote penis. Voor beide seksen biedt dit veel buiten seksueel voordeel. Door het watervaste materiaal en de aanpasbaarheid aan ieder formaat, is de The Big O – Cockring een sextoy welke aan al je behoeften kan voldoen.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik The Big O – Cockring gebruiken?

De The Big O – Cockring kan gebruikt worden samen met veel verschillende soorten sextoys. Door het buigzame materiaal van de cockring is hij geschikt voor veel verschillende combinaties. Probeer bijvoorbeeld een of te gebruiken. Door het gebruik van een cockring terwijl je een andere toy gebruikt, ervaar je een versterkte sensatie wat resulteert in een intens orgasme.

Hoe moet The Big O – Cockring gereinigd worden?

The Big O – Cockring kan gemakkelijk gereinigd worden met een warm sopje, sextoy cleaner of lauwwarm zeepwater. Spoel de toy na het wassen goed af en laat het goed drogen voordat je het opbergt.

Probeer The Big O – Cockring vandaag nog

Geef je seksleven een boost door The Big O – Cockring. Bestel The Big O – Cockring vandaag nog en profiteer van een nog meer intense en ervaring. Bestel The Big O – Cockring online in de seksshop Ladykiller.nl en ervaar de verschil met je eigen ogen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kleur

, , ,

Barcode

6768903846777, 6768903846784, 6768903846791, 6768903846852