The Big O – Blue , een revolutionair sextoy dat je seksleven compleet zal veranderen! Als je op zoek bent naar een sextoy die heerlijke trillingen over je lichaam verspreidt, dan is The Big O – Blue Glow precies wat je nodig hebt. Wil je eens wat anders dan alleen maar vibraties? Dan is The Big O – Blue Glow jouw artikel – een sextoy dat trillen en golven combineert tot een ultiem genotgevoel! Hieronder lichten we de eigenschappen van The Big O – Blue Glow nader toe.

Wat is The Big O – Blue Glow?

The Big O – Blue Glow is een waterdicht sextoy met twee motoren die golf- en trillingsbewegingen naar je erogene zones sturen. Het maakt het bang- en vibratiegevoel afwisselender, wat resulteert in haast onvergetelijke seksuele ervaringen. Dankzij het lichte gewicht en het lage geluidsniveau is het mogelijk om zonder gêne zelfs in het diepste daglicht van een heerlijk knederoog te genieten. Daarbij is het mogelijk om het toy zonder beperkingen in de meeste vormen van water en vloeistoffen te gebruiken.

Hoe wordt The Big O – Blue Glow gebruikt?

Gebruik de The Big O – Blue Glow solo of als koppel. Draai de knop om de motor aan te zetten en verander de intensiteiten en golven met een druk op de knop. Je kunt kiezen uit zeven verschillende trillingsprogramma's en vijf verschillende golven om je seksleven een “boost” te geven!

Voor wie is The Big O – Blue Glow?

De The Big O – Blue Glow is het perfecte sextoy voor iedereen die op zoek is naar een relatief rustige, maar krachtig sextoy. Het is een ideaal speeltje voor zowel beginners als gevorderden. Vooral als je op zoek bent naar een sextoy die rustig is, maar die je een intens seksueel genot kan bezorgen, is The Big O – Blue Glow de perfecte optie.

Hoe kan The Big O – Blue Glow je seksleven verbeteren?

The Big O – Blue Glow kan je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Ten eerste kan het je seksueel genot intenser maken doordat je verschillende golven en trillingen tegelijkertijd naar je erogene zones stuurt, wat een aangename sensatie geeft. Verder kan het ook je seksleven verrijken omdat je samen met je partner verschillende golven en trillingen kunt ervaren, wat jullie beiden een totale ontdekkingsreis geeft, die intuitive zowel fysiek als psychisch voelt!

Met welke andere speeltjes en toys is The Big O – Blue Glow te combineren?

The Big O – Blue Glow is vrijwel met alle sextoy-speeltjes te combineren, waaronder vibratoren, kunstvagina's, peniskoorden etc.. Dit maakt het een veelzijdig sextoy die je seksspel diverser kan maken. Kortom, The Big O – Blue Glow is een ideaal sextoy dat jouw seksleven een nieuwe dimensie kan geven!

Hoe The Big O – Blue Glow te reinigen?

Je moet The Big O – Blue Glow voor en na elk gebruik reinigen met lauw warm water en een milde zeep. Verwijder alle resten en spoel de toy af met wat lauw water. Daarna droog je de toy af met een schone doek en bewaar je de toy in een schone, droge plek.

Probeer The Big O – Blue Glow

Als je op zoek bent naar een sextoy waarmee je je fantasieën kunt realiseren en dat intense trillingen en golvende bewegingen in je seksleven introduceert, dan is The Big O – Blue Glow het perfecte sextoy voor jou. Bestel het eenvoudig, snel en discreet bij Ladykiller.nl en ervaar zelf de kracht van The Big O – Blue Glow!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846845