The Big O – Black is de perfecte manier om je seksleven een boost te geven! Met dit revolutionaire sextoy kan je jouw intimiteit met zichzelf of met je partner verbeteren. De The Big O – Black heeft twee verschillende modi: constante trillingen en pulserende trillingen, waarmee je jouw plezier tijdens het vrijen naar een hoger niveau kunt tillen. Je seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer je The Big O – Black hebt gebruikt!

Eigenschappen van The Big O – Black:
– Twee verschillende modi: constante trillingen en pulserende trillingen
– Waterproof
– 8 verschillende standen
– Voorzien van een comfortabele grip
– Batterij gaat langer mee
– Ideaal voor je seksleven
– Gemaakt van veilig en hypoallergeen materiaal

Wat is The Big O – Black?

The Big O – Black is een revolutionair sextoy dat je seksleven een boost geeft door middel van twee verschillende trillingsmodi. Het heeft een ergonomische grip waardoor het makkelijk vast te houden is en is gemaakt van hypoallergeen materiaal dat het lichaam niet zal irriteren. Het is ook bestand tegen water, waardoor je het kunt gebruiken in de douche of bad.

Hoe bekom je meer plezier met The Big O – Black?

Het gebruik van The Big O – Black kan je seksleven een krachtige boost geven. Je kunt het sextoy direct op jouw erogene zones toepassen zoals de , op de binnenkant van je dijbenen, de schaamstreek, maar ook onder jouw heupen, jouw buik en jouw rug. Je kunt ook de trillingen combineren met jouw vingers om de sensitiviteit van jouw langere zones te verhogen.

Voor wie is The Big O – Black?

The Big O – Black is het ideale sextoy voor iedereen die op zoek is naar meer plezier tijdens het vrijen. Het verhoogt de sensaties waardoor je je intimiteit met jezelf of met je partner kunt verbeteren. Mannen en vrouwen kunnen The Big O – Black gebruiken om hun Genitale Response Cycle te verhogen. Het is ook ideaal voor beginnelingen die nog weinig kennis hebben over sextoys, maar die wel hun seksleven willen verbeteren.

Hoe kan The Big O – Black je seksleven verbeteren?

The Big O – Black is een revolutionair sextoy dat je seksleven een krachtige boost kan geven. Met dit sextoy kun je een breder vaginaal- en clitoraal spectrum bereiken, waardoor je meer gevoelig bent voor intens plezier. Dankzij de twee verschillende trillingsmodi kun je meerdere hoogtepunten bereiken en deze toevoegen aan je seksleven om zo meer variatie te ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je The Big O – Black gebruiken?

Je kunt de The Big O – Black perfect combineren met andere sextoys zoals en om de sensaties en effecten nog sterker te maken. Je kunt de Big O – Black ook combineren met close-ended sleeves of voor meer intensiteit.

Hoe moet de The Big O – Black gereinigd worden?

Om je seksleven altijd veilig te houden, is het belangrijk om je Big O – Black evidence toy na ieder gebruik te reinigen. Dit sextoy gebruik water en een mild antiseptic of toy cleaner en spoel vervolgens het sextoy af met warm water.

Waarom zou je The Big O – Black proberen en kopen bij Ladykiller.nl?

Als je op zoek bent naar meer plezier en variëteit tussen de lakens, dan zou je The Big O – Black moeten proberen. Met dit gadget kun je jouw seksleven naar een hoger niveau tillen. Wil je The Big O – Black aanschaffen en profiteer van een veilige, discreete en voordelige aankoop? Neem dan een kijkje op Ladykiller.nl, waar je dit sextoy tegen goede prijzen kunt kopen, plus dat je op een vertrouwd en veilige manier kunt betalen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846760