The Big O – Black, Green is een echt opwindend sextoy dat de ultieme stimulatie biedt voor een onvergetelijk orgasme. De toy is speciaal ontworpen om teweeg te brengen dat zelden geziene sensaties kan geven bij het gebruik. Dit sextoy is gemaakt van hypoallergene materialen zoals ABS, silicoon dat zacht en flexibel aanvoelt. Daarnaast is de The Big O – Black, Green Glow waterbestendig, waardoor hij perfect is voor al uw waterpret.

De belangrijkste eigenschappen van The Big O – Black, Green Glow zijn:

– Biedt intensieve stimulatie voor een intiem orgasme

– Gemaakt van hypoallergeen materiaal zoals ABS en soft silicone

– Waterbestendig: perfect voor waterpret

-Kleur: zwart en gloeiend groen

Wat is The Big O – Black Green Glow?

The Big O – Black Green Glow is een sextoy met een afgerond, ovaal-achtig ontwerp dat is ontworpen om intensievere stimulatie te bieden voor meer opwindende sensaties. De toy bevat twee krachtige motoren die verschillende golven vibraties kunnen genereren, waardoor je een geheel nieuw seksueel pleasure plezier kan ontdekken. Hij wordt geleverd met een afgezwakte tip, waardoor directe clitorisstimulatie voor een bijna onmiddellijk orgasme mogelijk is.

Hoe wordt The Big O – Black, Green Glow gebruikt?

Je kunt de Big O – Black, Green Glow gebruiken alleen of samen met je partner. Breng het speeltje subtiel aan boven de voor directe stimulatie of gebruik het speeltje tegen je hele vagina voor een meer omvattend gevoel. Met behulp van de knoppen aan de onderzijde van het speeltje kan je de snelheid en intensiteit van de vibraties instellen, waardoor je een aangenaam, uniek, en eenmaal in een leven ontwikkeld seksueel plezier kan ervaren.

Voor wie is The Big O – Black, Green Glow bedoeld?

De Big O – Black, Green Glow is bedoeld voor elke man of vrouw die op zoek is naar een unieke ervaring waarin intensievere stimulatie voor een onmiddellijk orgasme mogelijk is. Of je nu op zoek bent naar een leuke manier om je seksleven te verlevendigen of een nieuwe manier om je plezier solo te zoeken, de Big O Black is de perfecte sextoy die precies die ervaring biedt.

Hoe kan de Big O – Black, Green Glow je seksleven verbeteren?

De Big O – Black, Green Glow is speels, flexibel en intens genoeg om nieuwe sensaties te creëren en je seksleven naar een hele nieuwe ervaring te brengen. Als je enkel sextoy wilt dat je direct een orgasme geeft, kun je de The Big O – Black, Green Glow gebruiken. Door directe stimulatie te bieden kan je sneller een climax bereiken zoals nooit eerder ervaren. Daarnaast is de The Big O – Black, Green Glow een perfecte toevoeging aan watervrije seksuele avonturen, waardoor je de kans om seksueel plezier te vergroten en iemand anders te verrassen.

Welke andere sextoys en toys kan je gebruiken met The Big O – Black, Green Glow?

De Big O – Black, Green Glow past perfect binnen je seksuele avontuur, waardoor hij perfect past bij alle soorten sextoys en kleine speeltjes. Of je nu solo of met iemand anders bent, je kunt de The Big O – Black, Green Glow combineren met klassieke sextoys zoals Vibrating Rats voor een geheel nieuwe ervaring. Hij past perfect bij cock rings, , 's en andere sextoys.

Hoe moet de The Big O – Black, Green Glow gereinigd worden?

Gebruik warm water met sapone en een sextoy cleaner om de Big O – Black, Green Glow schoon te maken. Gebruik geen producten met alcohol of schuurmiddelen en vermijd het gebruik van grove touwen die krassen kunnen veroorzaken. Daarnaast is het belangrijk om de Big O – Black, Green Glow na gebruik goed af te drogen met een zachte, droge cloth.

Probeer de The Big O – Black, Green Glow en koop hem nu bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een sextoy met een unieke en intieme plezier ervaring, is de Big O – Black, Green Glow de perfecte toy voor jou. Laat je verrassen door de eenvoud van het ontwerp, de zachtheid van de materialen en de intense stimulatie die de Big O – Black, Green Glow biedt. Koop deze elegante en moderne sextoy nu bij Ladykiller.nl en maak van je seksleven iets echt bijzonders.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846876