The Big O – Black, Blue is de ultieme voor seksuele avontuur. Onder vergelijkbare sextoys heeft de The Big O – Black, Blue Glow een unieke eigenschap die andere speeltjes niet hebben. Met zijn moderne technologie en discrete design is het de perfecte vibrator voor een intiem moment.

De eigenschappen van de The Big O – Black, Blue Glow:

– Gemaakt van premium materiaal
– Waterproof
– 2 verschillende modi
– 6 verschillende vibration settings
– Voorzien van bluetooth technologie
– 5 verschillende krachtniveaus
– Discreet design

Wat is The Big O – Black, Blue Glow?

The Big O – Black, Blue Glow is een waterproof vibrator die speciaal is ontworpen om het ultieme seksuele genot te beleven. Het heeft twee verschillende modi – standaard vibrator modus en bluetooth modus. In standaard vibrator modus heeft het een draaibare shaft die verschillende hoeken kan bereiken en een vibratie modus met zes instellingen die je voorkeur zullen aanspreken. In de bluetooth-modus zorgen de verschillende krachtniveaus ervoor dat je de vibrator precies kunt afstemmen op jouw voorkeuren. Met de ingebouwde bluetooth-technologie kun je de vibrator ook bedienen vanaf je telefoon.

Hoe gebruik je The Big O – Black, Blue Glow?

De The Big O – Black, Blue Glow is erg eenvoudig te gebruiken. Doe een kleine hoeveelheid waterbasis siliconen glijmiddel op het speeltje. Druk daarna op de aan-uit knop om de vibrator te activeren. Kies de modus en vibratiestand die je wilt en laat het genot beginnen. Druk op de knoppen om door de modi en instellingen te navigeren.

Voor wie is de The Big O – Black, Blue Glow bedoeld?

De The Big O – Black, Blue Glow is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een krachtige en discreete vibrator. Het is de perfecte vibrator voor iedereen die een intiem moment zoekt. Het is ook perfect voor stellen die hun seksuele avonturen willen verrijken. Het discreete design van de vibrator betekent dat hij gemakkelijk opbergbaar is en overal mee naartoe kan worden genomen.

Hoe kan The Big O – Black, Blue Glow je seksleven verbeteren?

The Big O – Black, Blue Glow kan je seksleven op veel verschillende manieren verbeteren. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat u het ultieme genot kunt bereiken. De twee modi zorgen ervoor dat je kunt genieten van een ruim aanbod aan vibrerende sensaties. Het discreet ontwerp betekent dat je de vibrator discreet kunt gebruiken en meenemen waar je maar wilt.

Met welke andere toys kan je The Big O – Black, Blue Glow gebruiken?

U kunt de The Big O – Black, Blue Glow combineren met andere sextoys om het ultieme genot te bereiken. U kunt bijvoorbeeld het speeltje combineren met een klitvibrator, een of een dubbele stimulator. Allemaal afhankelijk van je voorkeuren.

Hoe dient de The Big O – Black, Blue Glow gereinigd te worden?

Het is belangrijk dat het speeltje correct wordt gereinigd. Maak het oppervlak schoon met een milde zeep en warm water. Droog het speeltje vervolgens af met een schone handdoek. Gebruik geen schurende middelen of chemicaliën.

Probeer The Big O – Black, Blue Glow en koop het online bij Ladykiller.nl

The Big O – Black, Blue Glow is een krachtige en discreete vibrator die je alles wat je nodig hebt voor het ultieme seksuele genot. Als je op zoek bent naar een vibrator die je seksleven verbetert, is de The Big O – Black, Blue Glow precies wat je zoekt. Kom vandaag nog bij Ladykiller.nl voor de beste prijs. Ontdek al wat de The Big O – Black, Blue Glow te bieden heeft. Geniet van krachtig genot en laat je seksleven opnieuw beginnen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846869