The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring is een zeer krachtige en stijlvolle toy die je seksleven een extra boost zal geven. Gemaakt van hoogwaardig Silicone en gereinigd op medische kwaliteit, biedt The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring je een comfortabele en gepassioneerde seksuele ervaring. De lastabele en verstelbare C-Ring is een goede keuze voor iedereen die een stevige grip wil, zodat je de begeerde cockring kunt verkrijgen. Hiermee kun je je orgasmes versterken, langer plezier hebben tijdens of seks, of zelfs variëren tussen welke sterkte van cockring je het meest fijn vindt.

Eigenschappen van The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring:
• Gecreëerd met hoogwaardig Silicone
• Is voorzien van een verstelbaar bandje
• Gereinigd op medische kwaliteit
• Is geschikt voor elke vorm van heerlijk plezier

Wat is de The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring?

The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring is een verstelbare cockring gemaakt van hoogwaardig Silicone en gereinigd op medische kwaliteit. Deze cockring is ontworpen met een verstelbaar bandje, waardoor je een stevige greep kunt krijgen zodat je de perfecte hoek kunt creëeren voor maximale prestaties. De flexibele stof en het stevige bandje maken deze cockring perfect om je seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Hoe kun je The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring gebruiken?

The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring is de perfecte accessoire voor variërend plezier. Je kunt het gebruiken tijdens masturbatie of vrijpartijen, of om tijdens geslachtsgemeenschap je orgasme te versterken. Het belangrijkste van The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring is dat het stevig om je penis heen past, waardoor de bloedcirculatie sterk wordt vermindert en je geniet van een langer orgasme. De verstelbaarheid van The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring maakt het eenvoudig om de juiste fit te krijgen, waardoor je het meeste plezier kunt krijgen.

Voor wie is The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring bedoeld?

The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar avontuur in het slaapkamer. Het is geschikt voor alle geslachten, met een grootse variëteit aan kleuren en stoffen om uit te kiezen. De verstelbare functie maakt het ook perfect voor mannen met verschillende omvangen.

Hoeverbetert The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring je seksleven?

The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring helpt bij het versterken van je orgasmes door de bloedcirculatie naar de penis te verminderen. Hierdoor kun je je orgasmes versterken, langer genieten tijdens masturbatie of seks of zelfs variëren tussen welke kracht je het meeste plezier haalt. The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring biedt ook een stijlvolle optie voor een cockring, waardoor je cockring met meer flair kunt dragen.

Met welke andere speeltjes of toys kun je The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring gebruiken?

The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring kan gebruikt worden met veel andere speeltjes en toys. Probeer het te combineren met een of om je orgasme te versterken. Je kunt ook andere cockrings combineren met The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring om een verdubbeling te creëeren als je een stevigere versie van de cockring wilt.

Hoe moet de The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring gereinigd worden?

Dankzij de medische kwaliteit waarop The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring is gereinigd is het ongelooflijk gemakkelijk om te reinigen. Je kunt de ring eenvoudig afspoelen met warm water en een speciale toy cleaner. Hierna kun je deze laten drogen. Zorg er altijd voor dat je de toy schoon reinigt voordat het wordt gebruikt om een gezond en hygiënisch gebruik te garanderen.

Aanraden om de The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen?

The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring is ontworpen om je seksleven een extra dimensie te geven. De verstelbare functie laat je de juiste fit vinden, waardoor je het meeste plezier krijgt. Als je op zoek bent naar een nieuwe dimensie aan plezier, dan kan je deze The Belt – Adjustable – Silicone C-Ring eens proberen. Bestel hem vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en ontdek hoe dit seksspeeltje je seksleven naar een hoger niveau kan tillen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084677