The 3X Donut – Clear is een revolutionaire seks-toy waarmee je helemaal los kunt gaan. De trillende donut met spiraal designs is gemaakt van -safe silicone en voorzien van een krachtige en ongeëvenaarde motor. Deze populaire vibe is veilig, discreet en super geruisloos. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een intense en duurzame seksspeeltje voor spannende avonturen.

Eigenschappen van The 3X Donut – Clear:

– Gemaakt van body-safe silicone
– Krachtige motor
– Waterproof
– Discreet en geruisloos
– 8 tril- & pulsmodi
– USB oplaadbaar

Wat is The 3X Donut – Clear?

The 3X Donut – Clear is een krachtige, waterdichte seksspeeltje dat is gemaakt van body-safe silicone. Het is een middelgrote vibe met een progressief ontwerp, dat is uitgerust met twee motoren voor een grote hoeveelheid plezier. De bijzondere 3x spiraalontwerpen van The 3x Donut – Clear zorgen voor krachtige hoge trillingen die recht naar de sturen. Bovendien is de Donut voorzien van 8 verschillende tril- en pulsmodi waarmee je jouw climax kunt spelen.

Hoe kan je de The 3X Donut – Clear gebruiken?

De 3X Donut – Clear is op 3 verschillende manieren te gebruiken. Je kunt de vibe gebruiken als een traditioneel vibrerend seksspeeltje, maar je kunt ook de twee motoren met elkaar combineren voor een explosief krachtige sensatie. Je kunt ook ervoor kiezen om één motor aan te zetten voor een subtielere stimulus, ideaal voor wanneer je wat rustiger en meer consistente trillingen nodig hebt. De seksspeeltje is ook waterproof, wat betekent dat je de Donut gemakkelijk kunt gebruiken in bad, douche of in het zwembad.

Voor wie is de The 3X Donut – Clear bedoeld?

De The 3X Donut – Clear is een ideale seksspeeltje die is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer sensaties en intensiteit in hun seksleven. Het grote aantal tril- en pulsmodi maken het tot een multifunctioneel speeltje dat geschikt is voor beginners en (ervaren) professionals. Het is krachtig en discreet, en heeft een zacht en glad design voor het ultieme comfort.

Hoe kan de The 3X Donut – Clear je seksleven verbeteren?

The 3X Donut – Clear is een van de meest avontuurlijke seksspeeltjes waarmee je je seksleven kunt verbeteren. Het is een multifunctioneel speeltje dat je zowel solo als tweerpersoons kunt gebruiken. Met de krachtige motoren van de Donut kun je soloplay combineren met teasen en tikken om meer kracht en intensiteit toe te voegen aan jouw seksleven. Het is ook een ideale tool voor elke partner om samen te benutten voor plezier, kracht en sensatie.

Met welke andere seksspeeltjes kun je The 3X Donut – Clear gebruiken?

The 3X Donut – Clear is een flexibel seksspeeltje dat je in combinatie met elk ander seksspeeltje of accessoire kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld een , een , een staaf of een kogel. Met de Donut kun je jouw solo of partner play naar een hoger niveau tillen door de extra vibraties, teasen en pijn die je hiermee krijgt.

Hoe moet je The 3X Donut – Clear reinigen?

The 3X Donut – Clear kan gemakkelijk worden gereinigd met een milde, gedestilleerde vloeistof die is afgeleid van water. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of alcohol, omdat deze de buitenkant van het toy kunnen beschadigen. We raden aan om na gebruik de Donut goed schoon te maken met een seksspeeltje cleaner.

Overtuig jezelf om de The 3X Donut – Clear te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar meer sensatie en kracht in je seksspeeltjescollectie, laat je dan verleiden door The 3X Donut – Clear. Met de krachtige vibraties en ongeëvenaarde designs brengt dit seksspeeltje je naar een niveau van genot dat je nooit eerder hebt ervarenn. Dus wees gerust; The 3X Donut – Clear is een van de beste sexy toys die je in onze seksshop Ladykiller.nl kunt vinden. Bestel vandaag nog en laat jouw seksperformance naar een hoger niveau stijgen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842502