De The 3X Donut – Black is een revolutionair nieuw sextoy waarmee je elke dag een ander seks avontuur mee aan kan gaan. Ontdek de nieuwe wereld van keuzemogelijkheden met The 3X Donut – Black Sextoy. Gezamenlijk zijn The 3X Donut – Black en jij iets unieks. Het revolutionaire aan The 3X Donut – Black is zo veelzijdig, dat het een integraal product is en een geweldige toevoeging aan elke seksspeeltjenset. De vorm en intensiteit is te personaliseren met het Unique-tuning-systeem. Hiermee maak je verse en nieuwe orgasmische ervaringen. Met The 3X Donut – Black kun je je stimuleren en verder onderzoeken.

Kenmerken The 3X Donut – Black:
– Unieke tuning systeem
– 3 afzonderlijke modules voor maximale ervaring
– Comfortabele afmetingen voor vaginale en anale stimulatie
– Uitwisselbaar, zoek eindeloos naar betere ervaringen
– Variabele rotatie en trillingen
– Zo weinig mogelijke verlichting
– USB oplaadbaar

Wat is The 3X Donut – Black?

The 3X Donut – Black is een uniek sextoy dat speciaal is ontworpen om de meest individuele ervaringen te geven. Elke module biedt een andere vorm van stimulatie. Het middelste gedeelte heeft een rechte buis van 15 cm die gebruikt kan worden voor vaginale en anale stimulatie. Aan de uiteinden bevinden zich 2 bolle buizen, die respectievelijk 9,5 en 7 cm lang zijn en perfect zijn voor stimulatie van buiten. Het Unique-Tuningsysteem van The 3X Donut – Black biedt je de mogelijkheid om verschillende functies aan de buizen toe te voegen. Hiermee kun je lage, medium of hoge trillingen aan de buizen toevoegen, afhankelijk van wat je fijn vindt. Daarnaast heeft The 3X Donut – Black een rotatiefunctie om de intensiteit van je beleving te verhogen.

Hoe kan ik The 3X Donut – Black gebruiken?

The 3X Donut – Black is goed te gebruiken alleen, met je partner en voor ieder seks avontuur. Hierin is het een geweldige tool om jouw persoonlijke seksuele fantasieën te ontdekken zonder taboes en met de juiste set aan modulen. Experimenteer met de pulsen, rotatie en trillingen om jouw perfecte match te vinden. Je kunt hierbij the 3X Donut – Black zowel anale als vaginale stimulatie geven bij jezelf of je partner en individuele seksuele sekservaring creëren voor elke partner.

Voor wie is The 3X Donut – Black bedoeld?

The 3X Donut – Black is perfect voor elke solo-seks enthousiasteling of elk stel dat samen wil ontdekken. Het is een ideaal sextoy voor beginners omdat het makkelijk te gebruiken is, maar bied voldoende onttdeksruimte voor professionele sextoy gebruikers.

Hoe kan The 3X Donut – Black je seksleven verbeteren?

Met The 3X Donut – Black verruim je je mogelijkheden bij het verkennen van je seksualiteit. Het maakt jouw sekservaringen uniek en intenser en je kunt eindeloos experimenteren met de diverse settings tot jij die perfecte match voor jou en je partner hebt gevonden. Door het vrijwel geruisloze maar krachtige motor platform, kun je elke keer een ander seksueel avontuur ervaren.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan ik The 3X Donut – Black gebruiken? 

The 3X Donut – Black is perfect om te gebruiken in combinatie met stimulatoren, zoals of andere seksspeeltjes. Door The 3X Donut – Black met andere seksspeeltjes te combineren, kun je ervaringen creëren die je seksleven naar een hoger niveau tillen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld eerst de basis energiesentatie van The 3X Donut – Black ervaren en hierna andere sextoys en speeltjes toevoegen.

Hoe reinigt en ontsmet ik The 3X Donut – Black?

Voordat je The 3X Donut – Black gaat gebruiken, is het belangrijk dat je deze eerst goed reinigt en steriliseert. Je kunt hiervoor een speciale sextoy reinigingsoplossing gebruiken. Zorg ervoor dat je alle naden en uithollingen goed schoonmaakt. Daarnaast is het aan te raden om het product goed te drogen voordat je het gaat gebruiken. Gebruik hierbij zeker geen alcohol of andere sterke reinigingsmiddelen.

Kopen van The 3X Donut – Black

Heb je interesse in sextoy The 3X Donut – Black en wil je nog meer weten? We hebben alle informatie hierboven voor je opgesomd. Indien je nog meer informatie zoekt, raden wij aan bij Ladykiller.nl een kijkje te nemen. Wij bieden hier namelijk de hoogste kwaliteit sextoys en een laagste prijs garantie. Daarnaast hebben wij veel expertise op dit gebied en zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de seksspeeltjesmarkt. Doe hier je voordeel mee en koop jouw sextoy bij de meest betrouwbare en betrouwbare seksshop van Nederland.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842601