The 2X Donut – Cockring: een revolutionaire kleine ring die het meeste uit je seksleven kan halen
De The 2X Donut – Cockring is de revolutionaire nieuwe toy voor je intieme seksuele belevenissen. Het is een kleine ring gemaakt van hypoallergeen, grondig getest siliconen dat soepel aanvoelt en comfortabel is voor iedereen. Deze revolutionaire toy geeft je een verhoogde sensatie als je hem gebruikt tijdens het of tijdens seks met een partner. Hij bevordert ook bloedtoevoer naar je intieme gebied, wat lichamelijk en mentaal niet alleen aantrekkelijker is, maar ook langer duurt.
Eigenschappen van The 2X Donut – Cockring:
• Gemaakt van flexibel hypoallergeen siliconen dat comfortabel is voor iedereen
• Getest op grondige veiligheid
• Toeneemt bloedtoevoer naar je intieme gebied
• Geeft verhoogde sensatie tijdens het masturberen of seks met een partner
• Kleine ring die het meeste uit je seksleven kan halen

Wat is The 2X Donut – Cockring?

De The 2X Donut – Cockring is een kleine, revolutionaire toy gemaakt van flexibel, hypoallergeen siliconen dat getest is op grondige veiligheid. Het is unharmful voor ieders intieme gebied. The 2X Donut – Cockring heeft, in tegenstelling tot andere ringen, een zacht siliconenoppervlak dat extra comfort en een verhoogde sensatie geeft. De uitsparing in de ring maakt de toy zeer comfortabel en de ring blijft zitten waar je hem wilt.

Hoe kan je The 2X Donut – Cockring gebruiken?

The 2X Donut – Cockring kan gebruikt worden om meer sensatie te krijgen tijdens het masturberen of tijdens seks met een partner. De ring verhoogd de bloedtoevoer naar je intieme gebied, wat zorgt voor lichamelijk en mentaal meer aantrekkelijkheid. De ring blijft zitten waar je hem wilt tijdens seks. Het siliconenoppervlak van de ring geeft een extra sensatie terwijl het comfortabel is.

Voor wie is The 2X Donut – Cockring bedoeld?

The 2X Donut – Cockring is bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar meer sensatie en plezier tijdens het masturberen of tijdens seks met een partner. Het is een revolutionaire kleine ring die het meeste uit je seksleven kan halen. Deze toy is bedoeld voor iedereen omdat hij hypoallergeen en comfortabel is en de bloedtoevoer naar je intieme gebied verhoogd.

Hoe kan The 2X Donut – Cockring je seksleven verbeteren?

De The 2X Donut – Cockring maakt van het seksuele genot een magische en bevredigende ervaring. Het verhoogt bloedtoevoer naar je intieme gebied, wat lichamelijk en mentaal aantrekkelijker maakt. Tegelijkertijd geeft het siliconenoppervlak van de ring je een verhoogde sensatie. De ervaring die je krijgt door de sekstoy te gebruiken, is zo intens dat je er meer plezier en genot aan beleeft.

Met welke andere speeltjes en toys kun je The 2X Donut – Cockring gebruiken?

The 2X Donut – Cockring kan worden gecombineerd met een aantal andere speeltjes en toys. Het kan bijvoorbeeld worden gewikkeld in clitoraal stimulators en , of het kan worden gecombineerd met andere cockrings. Ook is het mogelijk om een aantal andere toys te gebruiken in combinatie met The 2X Donut – Cockring. Er zijn veel mogelijkheden om meer plezier en plezier te krijgen uit je intieme belevenissen.

Hoe moet je The 2X Donut – Cockring reinigen?

Het is belangrijk om The 2X Donut – Cockring na gebruik grondig te reinigen met een vochtige doek. Hiermee voorkom je dat bacteriën worden verspreid die schadelijk kunnen zijn voor je intieme gebied. Na het reinigen is het aan te raden om de toy af te drogen met een aparte, schone doek om te voorkomen dat de toy weer vies wordt.

Probeer The 2X Donut – Cockring en koop hem bij Ladykiller.nl

Het is belangrijk om altijd een kwaliteitsproduct te kopen als het gaat om speeltjes en toys. Daarom raden we aan om de The 2X Donut – Cockring te proberen voor je hem koopt. Als je hem bij onze seksshop Ladykiller.nl koopt, krijg je een kwalitatief goed product dat niet alleen veilig is, maar ook tot de verbeelding spreekt. Bekijk het assortiment en bestel The 2X Donut – Cockring van Ladykiller.nl voor jouw ultieme seksuele belevenissen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

6768903842106, 6768903842205