Prism – is een innovatief sextoy dat vrouwen een nieuwe manier van seksueel plezier biedt. Dit kleurrijke sextoy heeft een duurzaam siliconen materiaal dat comfortabel aanvoelt en eindeloos plezier kan bieden. De Prism – Vibrator heeft 7 vibratiestanden, waaronder laag, medium, hoog, kloppend, pulserend, golvend en explosiverend. Tevens heeft het sextoy 100% waterdicht en oplaadbare batterijen voor comfortabel gebruik.

  • Eigenschappen van de Prism – Vibrator:
  • 7 verschillende vibratiestanden
  • Op afstand bedienbaar via Bluetooth-app
  • Duurzaam siliconen materiaal
  • 100% waterdicht
  • Oplaadbare batterij

Wat is de Prism – Vibrator?

De Prism – Vibrator is een innovatief sextoy dat vrouwen een unieke manier van seksueel plezier biedt. De vibrator heeft kale en ronde hoofden, ideaal voor het bieden van gerichte stimulatie van de en sensuele . De vibrator is gemaakt van duurzaam siliconen materiaal dat je comfortabel aanvoelt en overtollig seksueel plezier biedt. Elke trilling van de vibrator zorgt voor een heerlijk seksueel gevoel.

Hoe kan ik de Prism – Vibrator gebruiken?

De Prism – Vibrator is makkelijk te gebruiken door een knop te selecteren en te genieten van de gerichte stimulatie van de G-spot of clitorale stimulatie. Met behulp van de Bluetooth-app kun je ook het sextoy op afstand bedienen vanuit elke locatie die u wenst. De app geeft ook de controle in de handen van een partner met de mogelijkheid van heerlijke zelfzuchtige verleiding.

Voor wie is de Prism – Vibrator bedoeld?

De Prism – Vibrator is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een unieke manier om hun seksleven op te fleuren. Sextoy is beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, afhankelijk van je voorkeur. De vibrator is een unieke manier om seksuele voldoening en genot te krijgen en kan voor zowel solo- als partnersex gebruikt worden.

Hoe kan de Prism – Vibrator je seksleven verbeteren

Door de vele instellingen en de mogelijkheid om de vibrator op afstand te bedienen, kan de Prism – Vibrator je een oneindige voorraad aan seksueel plezier geven. De vibrator heeft innovatieve speelmogelijkheden en is de perfecte tool voor vooral solo-play, maar het is ook een fantastisch speeltje om in te zetten bij solo- seks. Door een unieke dimensie toe te voegen aan je seksleven, brengt de vibrator je en je partner meer intense bevrediging en heerlijk kietelplezier.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Prism – Vibrator gebruikt worden?

De Prism – Vibrator kan met veel andere speeltjes en toys gecombineerd worden voor een verrijkend seksueel genot. Geniet van de vibrator met innovatieve manieren zoals je handen, andere sextoys, of je handen of een massagestimulator. Verschillende combinaties zorgen voor een seksuele reis naar het ultieme genot en stimulatie.

Hoe moet ik de Prism – Vibrator reinigen?

De Prism – Vibrator moet met een schone doek met warm water of met een antibacteriële sextoy reiniger worden gereinigd voor en na elk gebruik. Bij het gebruik van zeemsoap, bij voorkeur geen zeep met parfum, moet je er ook zeker van zijn dat het sextoy goed wordt schoongemaakt met water en dat het volledig is opgedroogd, voordat je het bewaart.

Koop de Prism – Vibrator en verken je seksleven bij Ladykiller.nl

Verken jouw seksleven met de Prism – Vibrator, het innovatief sextoy gemaakt van duurzaam materiaal. De vibrator kan je seksleven verrijken met heerlijke vibratiestanden, ideale vorm voor een gerichte stimulatie, en 100% waterdichte materialen. De vibrator is bedoeld voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een unieke manier om meer seksueel plezier te krijgen. De Prism – Vibrator kan gecombineerd worden met veel andere speeltjes en toys om het ultieme genot te bereiken. Koop jouw vibrator vandaag nog online bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4260605481178