Teddy – One Size is een eenvoudig en verleidelijk sextoy voor iedereen die op zoek is naar een kleine, discrete speeltje om haar seksleven een boost te geven. Deze sextoy is ideaal geschikt als je thuis alleen bent en wat warmte nodig heeft, of als aanvulling op je seksspeeltjescollectie. De Teddy – One Size maakt deel uit van Ladykiller.nl's intiemeriecollectie en wordt aangeboden in een one-size-fits-all formaat. Door zijn kleine karakter kun je de Teddy – One Size gemakkelijk in je tas meenemen en kun je hem op discrete wijze gebruiken, waar je maar wilt.

Eigenschappen van Teddy – One Size:
• Stijlvolle en verleidelijke speeltje met friendly materiaal.
• Comfortabel om te dragen dankzij de one-size-fits-all afmetingen.
• Gemakkelijk en discrete mee te nemen.
• Biedt een enkele stimulatie van en vagina.

Wat is Teddy – One Size?

Teddy – One Size is een klein, maar stijlvolle sextoy die ontworpen is om je seksuele plezier nog intenser te maken. Geproduceerd met body-safe en comfortabele materiaal, de Teddy – One Size bied je een geraffineerd seksueel plezier in een discrete en draagbare vorm. Deze sextoy is ontworpen om de gebruiker comfortabel te stimuleren en is bedoeld voor clitorale, vaginale en interne stimulatie. Het kleine, one-size-fits-all formaat van deze toy is geschikt voor vrouwen van alle formaten, van heel klein tot bijzonder grote. Deze one-size-fits-all speeltje biedt ook een geavanceerde schuim-gevulde structuur, zodat deze zacht aanvoelt maar nog steeds een solide basis bied voor stimulatie.

Hoe gebruik je Teddy – One Size?

Teddy – One Size is ideaal voor solo plezier of voor plezier met je partner. Als je de speeltje gebruikt voor soloseks kun je de speeltje plaatsten over je clitoris en vagina – of waar je maar wilt. De speeltje aanraken met je handen of gebruik de speeltje om directe en intense stimulatie te krijgen en de seksuele intensiteit die je wilt bereiken. Als je plezier met je partner hebt, kun je de Teddy – One Size ook gebruiken voor meer handgebonden spelletjes waarmee je stimuleert terwijl je geniet van elkaars sensuele aanrakingen.

Voor wie is Teddy – One Size?

Teddy – One Size is perfect voor iedereen die op zoek is naar een discrete sextoy voor solo of stel plezier. Met deze speeltje kun je zowel soloseks als handgebonden actie genieten. Dankzij de lichtgewicht en one-size-fits-all functie is dit speeltje geschikt voor iedereen, gal of een plus size vrouw.

Hoe kan Teddy – One Size je seksleven verbeteren?

Teddy – One Size is ontworpen om je seksleven te verrijken en tot leven te brengen. Deze speeltje bied je een geraffineerd seksueel plezier in een discrete en draagbare vorm. Door gebruik te maken van Teddy – One Size kun je genieten van single-player actie door de speeltje te plaatsten op je clitoris en vagina of waar je ook maar wilt. Als je plezier hebt met je partner, kun je de speeltje ook gebruiken voor meer handgebonden spelletjes. Met de Teddy – One Size kun je de seksuele intensiteit bereiken die je wilt en een geraffineerde intensiteit ervaren tijdens je en coitus.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Teddy – One Size combineren?

Teddy – One Size is aanpasbaar aan een groot aanbod aan seksspeeltjes en sekstoys. Je kunt Teddy – One Size combineren met meerdere sekstoys, zoals een , een clitoris en vagina en een butterfly vibrator. Al deze toys bied gevarieerd seksueel plezier waarmee je je seksleven een boost kunt geven. Ook kun je meerdere sextoys tegelijk gebruiken tijdens solo of stel actie.

Hoe moet je Teddy – One size Reinigen?

Teddy – One Size is gemaakt van body-safe materiaal en kan zo bewaard en gereinigd worden met antibacteriële wasmiddelen en warm water. Zorg dat je de speeltjes goed droog maakt, voordat je de volgende keer gebruikt.

Probeer Teddy – One Size uit en koop bij Ladykiller.nl

Teddy – One Size is de perfecte speeltje om je seksleven een boost te geven. Dit geraffineerde speeltje kan op discrete wijze meegenomen worden om je alle hoeken van je seksleven te verkennen. Koop Teddy – One Size online in de seksshop van Ladykiller.nl en geniet!

Merk

,

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

883124167565, 883124168876, 888368021833