De Teazer – Anaal Speeltje voor Beginners

Productbeschrijving van Teazer Anaal Speeltje voor Beginners van Ladykiller.nl

Van de spannende beginselen van anale seks behoeven mensen die een nieuw avontuur beginnen een veilige inleiding. Het Teazer Speeltje voor Beginners van Ladykiller.nl is de ideale opstap voor wie alle kanten van seksualiteit wil verkennen of uitproberen. Met deze speeltje heb je eenvoudig controle over de voorpret, intieme aanraking en sensuele stimulatie van het anale spel.

De Teazer Anaal Speeltje voor Beginners is een krachtige van hoogwaardig ABS-plastic, voorzien van een stevige en zachte silicone coating. Ontworpen met een tippende kop en een gerimpelde is het speeltje bijzonder geschikt voor zowel anale als vaginale stimulatie. De Teazer Anaal Speeltje voor Beginners heeft een verstelbaar vibratiemotortje met 3 verschillende snelheden en 9 vibratiepatronen. De body is waterproof en is met warm of koud water en reinigingsmiddel schoon te maken.

De voordelen van het Teazer Anaal Speeltje voor Beginners:

  • Geschikt voor anale en vaginale stimulatie
  • Verstelbaar vibratiemotortje met 3 verschillende snelheden en 9 vibratiepatronen
  • Handig en eenvoudig in gebruik
  • Geheel waterproof
  • Makkelijk schoon te maken met warm of koud water
  • Gemaakt van stevige en zachte silicone coating en ABS-plastic om lekker glijden mogelijk te maken

Wat is de Teazer Anaal Speeltje voor Beginners?

Het Teazer Anaal Speeltje voor Beginners is een ideale tool voor beginners die de wereld van anaal genot willen verkennen. Het bijzondere aan het speeltje is dat het is vormvast, vrij van chemicaliën, vegan-friendly en 100% hypoallergeen. Je kunt dit speeltje alleen gebruiken, in combinatie met penisringen voor verhoogde stimulatie, in combinatie met een om je zintuigen te versterken of voor allerlei andere spelletjes.

Het Teazer Anaal Speeltje voor Beginners is gemakkelijk en intuïtief in gebruik. Je kunt er langer en intenser seks mee ervaren dankzij de sluimerende vibraties. Houd tijdens het gebruik controle over de sensatie van je anale spel, pas de verlichting, vibratie, trappen en gemuteerde golvtjes aan met de draaiknop en de knop met hoog en laag.

Voor wie is de Teazer Anaal Speeltje voor Beginners?

De Teazer Anaal Speeltje voor Beginners biedt een prima manier om je manier de verruiming van seks dusdanig te controleren dat het tot een opwindend en leuk avontuur wordt. De Teazer Anaal Speeltje voor Beginners is geschikt voor mannen en vrouwen, stellen of alleenstaanden, jong en oud. Gebruik maken van een luxe en krachtige vibrator is een geweldige manier om de bronnen van je seksualiteit te openen en de grenzen te verleggen.

Gedetailleerde en gevarieerde stimulering is essentieel voor een intense orgasme. De Teazer Anaal Speeltje voor Beginners helpt je je op de juiste manier te ontspannen en je inner lijke trillingen zachtjes te laten toenemen. Met slechts één knop gaat je de ontdekkingsreis naar sensuele vibrerende duikvluchten beginnen.

De verbetering van je levensstijl met Teazer Anaal Speeltje voor Beginners

Mensen die vrijen zonder hun onvervreemde seksualiteit te verkennen missen een bepaalde schoonheid. De Teazer Anaal Speeltje voor Beginners stimuleert je om sensuele manieren van vrijen, seks en ontmoetingen toe te laten die je misschien niet kende. Je kunt nabijheid ervaren die je eerder niet mocht weten, gevoelens ontdekken die je nog niet eerder voelde of mogelijkheden die je nog niet kon dromen.

Met de Teazer Anaal Speeltje voor Beginners kun alle kanten van de seksualiteit verkennen. Je kunt het aansluiten op andere speeltjes in de shop van Ladykiller.nl en seksualiteit koppelen aan sensatie, verlangen, kwelling of vrijheid. Wij geven je graag advies over hoe je de Teazer Anaal Speeltje voor Beginners veilig gebruikt bij anale stimulatie en hoe je het speeltje gereinigd kan worden.

We nodigen je uit om de Teazer Anaal Speeltje voor Beginners te proberen en te verkennen wat er mogelijk is met de verschillende speeltjes van Ladykiller.nl. Naast de anale speeltjes voor beginners hebben we ook een assortiment met , en sleeve toys, consumables zoals massageolie en speeltjes voor mannen zoals mannenmasturbators, cock rings en anale pluggen. Onze producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal, bevatten geen chemicaliën en kunnen je helpen terug naar huis te komen in een verbeterde levensstijl. Wij wensen je een spannend seksueel avontuur met de Teazer Anaal Speeltje voor Beginners!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

811041013146