De Teaser – Finger is uw ultieme speeltje voor immerdovend plezier, van inzetbaar als solo speeltje of voor intieme partner spel. De Teaser – Finger Vibrator is licht van gewicht, makkelijk te bedienen en biedt multi intensiteit trillingen voor een onvergetelijke seksuele ervaring.

Eigenschappen van Teaser – Finger Vibrator:
– Gemakkelijk te bedienen
– Volledig waterdicht
– Licht van gewicht
– 10 verschillende vibratie standen
– Versterkte stimulerende top voor diep bereiken
– Aangenaam voor het lichaam en vel

Wat is de Teaser – Finger Vibrator?

De Teaser – Finger Vibrator is een verfijnd vibrerend speeltje dat gemaakt is van hoogwaardige safe componenten. Het beschikt over een unieke multi intensiteit trillings standen, waarmee je je seksleven naar een nieuw niveau kunt tillen! Met zijn licht gewicht, compacte ontwerp en makkelijk te bedienen tweeknopbediening met 10 sensuele trillingen, is de Teaser – Finger Vibrator je ultieme speeltje om jezelf of je partner te verwennen.

Hoe gebruik je de Teaser – Finger Vibrator?

De Teaser – Finger Vibrator is heel eenvoudig te bedienen met de tweeknopbediening en 10 trillings standen. Gebruik de versterkte top van de vibrator om extra diep te bereiken. Om de ervaring nog intenser te maken, kun je ook het tempo varieren. Geniet van multi intensiteit trillingsstanden voor alleen plezier of geniet met je partner van intens plezier.

Voor wie is de Teaser – Finger Vibrator bedoeld?

De Teaser – Finger Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer sensuele avonturen. De vibrator is namelijk lichter dan most vibrerende speeltjes en kan worden ingezet als solo speeltje of voor intieme partner spel. Ook is hij waterdicht en maakt hij gebruik van body safe materialen. De Teaser – Finger Vibrator is geschikt voor beginners maar gevorderden.

Hoe verbetert Teaser – Finger Vibrator je seksleven?

De Teaser – Finger Vibrator biedt jou en je partner een sensuele ervaring. Door de versterkte top en de intensiteit trillings standen, kun je eenvoudig diepere lichaamsgebieden bereiken voor meer bevredigend plezier. Ook is de vibrator veilig en makkelijk te bedienen door de twee knoppen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Teaser – Finger Vibrator gebruiken?

De Teaser – Finger Vibrator is perfect te combineren met andere speeltjes uit onze shop. Zo kunt je het combineren met externe voor extra draai, of met een cockring om de ervaring nog intenser te maken. Ook kun je het gebruiken in combinatie met een clitorale vibrator voor stimulatie en de ultieme bevrediging.

Hoe reinig je de Teaser – Finger Vibrator?

De Teaser – Finger Vibrator is te reinigen met warm water en een milde anti-bacteriële zeep of toy cleaner. De reiniging is belangrijk omdat de vibrator tegen je lichaam wordt gebruikt.

Probeer de Teaser – Finger Vibrator en koop deze in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een krachtig vibrator, dan is de Teaser – Finger Vibrator precies wat je zoekt. Bestel de vibrator bij Ladykiller.nl, our online seksshop en begin een ultiem seksueel avontuur. Geniet van multi intensiteit trillings standen, een licht gewicht en makkelijke bediening. Laat je verrassen door de Teaser – Finger Vibrator en durf de ultieme seks ervaring te proberen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504004075