Met de Teaser – Babydoll van Ladykiller.nl ga je voor een avontuurlijke en sexy uitstraling. De Teaser – Babydoll is een sexy lingeriesetje en bestaat uit een kort jurkje van zijde, prettig voor de huid, afgewerkt met pofmouwtjes met een sluitbandje en verstelbare schouderbandjes. Ook wordt er een matchend stringetje geleverd. Het jurkje is in 3 maten verkrijgbaar namelijk small, medium en large.

Eigenschappen Teaser – Babydoll:
-Gemaakt van zijde voor een luxe uitstraling;
-Beschikbaar in 3 maten, small, medium en large;
-Matchend stringetje inbegrepen;
-pofmouwtjes met sluitbandje en verstelbare schouderbandjes;
-Eenvoudig te dragen.

Wat is Teaser – Babydoll?

De Teaser – Babydoll is een korte jurk van zijde gecombineerd met een stringetje. De jurk heeft pofmouwtjes met een sluitbandje en verstelbare schouderbandjes. Het bijgeleverde stringetje maakt de uitstraling compleet. De babydoll is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, small, medium en large. De zacht zijde stof is prettig voor de huid en biedt een luxe uitstraling.

Hoe kan je Teaser – Babydoll gebruiken?

De Teaser – Babydoll is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Mannen kunnen de babydoll dragen voor hun partner om nog meer spanning toe te voegen, terwijl de babydoll voor vrouwen ideaal is om hun mooiste en meest sexy kant te tonen. De Teaser – Babydoll is een speels kledingstuk waar je op verschillende manieren mee kunt experimenteren. Of je de Teaser – Babydoll draagt tijdens het spelen met of tijdens het diner buiten de deur, je zult zeker een sexy en kwetsbare uitstraling hebben.

Voor wie is de Teaser – Babydoll bedoeld?

De Teaser – Babydoll is zowel gemaakt voor mannen als vrouwen. Of je nu klein, gemiddeld of groot van stuk bent, er is altijd een geschikte babydoll in eenmaal van de 3 maten. Ook voor plus size vrouwen hebben wij de perfecte babydoll in zowel van Franse maat 50 als 54. Door het korte model en het matchende setje biedt de Teaser – Babydoll extra comfort zonder in te behoeve van de sexy uitstraling.

Hoe kan de Teaser – Babydoll je seksleven verbeteren?

De Teaser – Babydoll is ideaal voor stellen diegraag afwisselen tijdens de liefdesessies. Je partner zal versteld staan van wat zo'n klein maar mooi stukje lingerie teweeg kan brengen. De verstelbare schouderbandjes en het korte model geven een mooie look die je partner zal aanspreken. Ook is de Teaser – Babydoll ideaal voor koppels die een tikje verder willen gaan door een klein rollenspel toe te voegen. Door het dragen van de Teaser – Babydoll voel je je zelfverzekerder en zal dit ervoor zorgen dat je partner je extra zal aantrekken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Teaser – Babydoll gebruiken?

De Teaser – Babydoll is een mooi item dat zowel alleen als in combinatie met andere toys en speeltjes gebruikt kan worden. Met een en handtas of een kun je van alles uitproberen in de slaapkamer. Maar ook wanneer je the Teaser – Babydoll draag tijdens het proberen van een ander speeltje, geeft het een hele andere en intiemere feeling.

Hoe kan je de Teaser – Babydoll het beste reinigen?

De Teaser – Babydoll kan het beste gereinigd worden door middel van een milde wasmiddel. Was de babydoll liever niet te heet, omdat dit de stof kan verkleuren. Ook is het verstandig om het stringetje afzonderlijk te wassen. Om ongelukken te voorkomen! Voorgeweacht worden met een nat washandje om vuil en andere viezigheid te verwijderen. Laat de Teaser – Babydoll vervolgens zorgvuldig opdrogen op een luchtige plek.

Probeer de Teaser – Babydoll nu uit in onze seksshop Ladykiller.nl

Kom nu naar onze seksshop Ladykiller.nl om de Teaser – Babydoll uit te proberen. We hebben een ruim assortiment lingerie, speeltjes en toys om ervoor te zorgen dat jij en je partner de perfecte avond tegemoet gaan. De Teaser – Babydoll is aantrekkelijk, speels en comfortabel en zal je seksleven naar een hoger niveau tillen. Word echte Ladykiller en ga vol verwachting je avond in met de Teaser – Babydoll.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

4061504005430, 4061504005447, 4061504005454