Teas Me – Slipje – One Size: het ultieme slipje voor optimaal plezier

Het Me – Slipje – One Size is een buitengewoon comfortabel slipje dat de perfecte vorm en stofmix heeft om uw avonturen extra spannend te maken. De slip is gemaakt van hoogwaardige, lichte stoffen die je comfortabel laat voelen tijdens het genot. Het is een one-size model dat je precies de juiste pasvorm geeft en comfortabel om je lichaam zit. Hierdoor heb je tijdens je wilde avonturen een optimaal draagcomfort.

Eigenschappen:
– Gemaakt van kwalitatieve en stevige stoffen
– Een one-size model dat je precies de juiste pasvorm geeft
– Comfortabel, licht en ademend
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Biedt een optimaal draagcomfort

Wat is Tease Me – Slipje – One Size?

Tease Me – Slipje – One Size, is een slipje dat perfect geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Door het one-size model, omdat het precies de juiste pasvorm geeft voor iedereen. Het slipje is gemaakt van hoogwaardige, stevige stoffen en is uiterst ademend en licht. Zo kan jij zorgeloos je seksuele avonturen beleven! Het slipje is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee je kan spelen met je look. Zo voeg je meer spanning toe aan je seksavonturen.

Hoe gebruik je Tease Me – Slipje – One Size?

Tease Me – Slipje – One Size is uitermate geschikt om meer avontuur in je seksuele relaties te brengen. Het slipje kan gedragen worden tijdens intiem spel met je partner of als je jezelf aan het verwennen bent. Door de one-size pasvorm zal het slipje aanvoelen als een tweede huid, waardoor het gebruik nog aangenamer wordt.

Voor wie is Tease Me – Slipje – One Size?

Tease Me – Slipje – One Size is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die het avontuur opzoeken in hun seksuele relaties. Het slipje is one-size, wat betekent dat iedereen er gemakkelijk in past. Het is dus geschikt voor iedereen die opzoek is naar een manier om seksuele avonturen aangenamer te maken.

Hoe kan Tease Me – Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

Tease Me – Slipje – One Size is het ultieme slipje om avontuurlijker de liefde te bedrijven. Door het slipje zal je verrast worden door het Comfort en perfecte pasvorm die het slipje biedt. Door het lichte gewicht van het slipje zal het voelen alsof het je tweede huid is, waardoor je seksleven veel meer spanning en avontuur zal beleven.

Met welke andere speeltjes of toys kan je Tease Me – Slipje – One Size gebruiken?

Tease Me – Slipje – One Size is ideaal te combineren met andere sekstoys, zoals en 's voor extra stimulatie. Maar ook steeds meer populaire kneedbaar was en zijn populair om eenvoudig meer sensatie en avontuur toe te voegen. Ook kan je het slipje gebruiken als basis onder andere kleding, die je kocht om seksuele rollenspellen mee te spelen.

Hoe moet je Tease Me – Slipje – One Size reinigen?

Tease Me – Slipje – One Size is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het slipje kan in de wasmachine gewassen worden en mag niet gedroogd worden in de droger. Om het slipje hygiënisch en fris te houden is handmatig wassen met lauw water en een milde wasmiddel aan te bevelen.

Probeer Tease Me – Slipje – One Size en shop in onze seksshop Ladykiller.nl

Wil je optimaal genieten van je seksleven? Probeer dan nu Tease Me – Slipje – One Size. Kies uit verschillende kleuren en beleef meer sensatie en avontuur in je seksuele relatie. Verkrijgbaar in onze online seksshop Ladykiller.nl. Shop nu en geniet van Tease Me – Slipje – One Size!

Merk

,

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045912862, 883045912879