Inleiding
Taylor – Stockings is een perfect accessoire voor stijlvolle dames die seks leuker, geiler en leuker willen maken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor heerlijk en comfortabel gevoel. De Taylor – Stockings zijn uniek omdat ze in staat zijn om je lichaam en seksualiteit te verbergen en tegelijkertijd ook aantrekkelijke vormen te creëren. De Taylor – Stockings kunnen alleen of in combinatie met andere sextoys gebruikt worden voor een seksuele bevrediging.

Eigenschappen Taylor – Stockings
– Gemaakt van zacht bloemmotief draad
– Comfortabel en stretchbaar
– Voorzien van ritssluitingen
– Verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten
– Verhoogt het seksuele plezier
– Gemakkelijk in gebruik

Wat is Taylor – Stockings?

Taylor – Stockings is een lingerie accessoire dat ontworpen is om het seksleven efficiënt, plezierig en geil aan te vullen. Het is een prachtig en stijlvol paar legging dat je lichaam bedekt, maar tegelijkertijd ook hier en daar een vleugje sensualiteit laat zien. De Taylor – Stockings bestaan uit een combinatie van stijlvolle materialen zoals kant, nylon en zacht weefsel. De Taylor – Stockings assisteren bij ën door de manier waarop het de sexy vormen van het lichaam straalt. De Taylor – Stockings kunnen alleen of in combinatie met andere seksspeeltjes gebruikt worden voor een optimaal seksueel plezier.

Hoe kun je Taylor – Stockings gebruiken?

Taylor – Stockings kan gebruikt worden voor zowel solo- als duo-sekssessies. Tijdens solo-seks kunnen de stockings je helpen om je er sexy te voelen en je stemming op te voeren om in de juiste staat van geilheid te veren. Gecombineerd met een kunnen de stockings de stimulatie intenser maken voor een geheel nieuwe en geile ervaring. Tijdens duo-seks kunnen de stockings het seksleven verrijken. Ze bedekken precies de juiste plekken waardoor het meer spannend wordt om ze uit te trekken, terwijl je ontdekt welke lichaamsdelen eronder verborgen zitten. Ze zorgen voor extra speelsheid tijdens seks, waar de partner begint te jagen naar wat eronder zit. Door middel van seksspeeltjes voor extra stimulatie zoals ball gags, , klemmen of cockrings kun je de seksuele ervaring nog intenser maken.

Voor wie zijn Taylor – Stockings bedoeld?

Taylor – Stockings zijn bedoeld voor alle dames die actief deelnemen aan seksuele activiteiten met een partner of alleen. Het is geschikt voor zowel beginners als expert met seksuele avonturen. Bovendien kunnen dames die deze lingerie accessoire willen dragen, er zeker van zijn dat ze kwaliteit krijgen, comfort wordt geboden en stijlvolle kant en nylon het resultaat geven.

Hoe kunnen de Taylor – Stockings je seksleven verbeteren?

De Taylor – Stockings zorgen voor een verhoogde seksuele verlangen en spannende sensaties. Ze zijn ontworpen om het seksleven van zowel solo- als duo-sessies te verbeteren. Ze zijn gemaakt van zacht weefsel, zoals kant, nylon en zacht draad dat je huid aangenaam zal raken. Het dragen van de stockings zal het gestimuleerd worden tijdens seksuele activiteiten. De Taylor – Stockings kunnen helpen bij het creëren van betere seksuele fantasieën door de vormen van het lichaam te verbergen. Hierdoor worden nieuwe seksuele avonturen, ervaringen en sensaties bereikt.

Met welke andere sextoy of toys kunnen de Taylor – Stockings gebruikt worden?

Taylor – Stockings kunnen worden gebruikt alleen of in combinatie met andere seksspeeltjes. In combinatie met sextoys zoals klemmen, cockrings, vibrators en ball gags kunnen de sensaties verhoogd worden. De stockings verhogen het seksuele plezier omdat ze je lichaam bedekken en tegelijkertijd je verbergen.

Hoe kun je de Taylor – Stockings reinigen?

Om de Taylor – Stockings te reinigen adviseren we om ze alleen te wassen met de hand met een mild, dermatologisch afgestemd reinigingsmiddel. We adviseren je om voorzichtig te zijn bij het knopen en ontwarren van de Taylor – Stockings. Breng geen sterk warmte toe om de knoopconstructie te verwijderen of de Taylor – Stockings te drogen.

Aanbeveling

Wil je je seksleventheater maken en stijlvol en dragen? Probeer dan de Taylor – Stockings bij de seksshop Ladykiller.nl. Bescherm je huid, verminder je stress en voel je geil met heerlijke stoffen. Geniet van comfortabele pasvormen en sexy modellen. Taylor – Stockings bieden je verschillende maten, designs en kleuren. Laat je fantasie vrij en maak je seksleven interessanter en spannender met de zachte en comfortabele Taylor – Stockings.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

852531004527, 852531004541, 852531004558