Tassel Flogger: een zinnenstrelend sextoy voor koppels
Tassel Flogger is de perfecte manier om een wat stoere sessie mee te kickstarten. De Tassel Flogger heeft een trendy en professionele uitstraling en is eenvoudig mee te nemen naar een hotel of ander romantisch weekend weg. Het sensuele effect van de lange pluizen krijgt een extra dimensie door de tassels waarmee de Tassel Flogger geleverd wordt. Hieronder een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van de Tassel Flogger:

• Lichtgewicht en compact
• Prachtig design
• Met extra tassels
• Handgemaakt met kwaliteitsmaterialen

Wat is de Tassel Flogger?

De Tassel Flogger is een sensationeel sextoy dat ontworpen is om een extra stimulering te bieden tijdens het BDSM spel. Het is een accessoire dat oorspronkelijk gebruikt werd door politieagenten en boeren om stieren en koeien te trainen, maar vandaag de dag wordt deze gebruikt door adult toy liefhebbers voor erotische stimulering tijdens BDSM spel. De Tassel Flogger is gemaakt van hoogwaardig, zacht leer en is afgwerkt met speciaal gekozen pluizen en tassels in verschillende kleuren. De Tassel Flogger is in meerdere lengtes verkrijgbaar en heeft een zeer goede balans tussen stijfheid en flexibiliteit.

Hoe wordt de Tassel Flogger gebruikt?

De Tassel Flogger wordt hoofdzakelijk gebruikt voor erotische BDSM spelen. Het gebruik ervan is heel eenvoudig: je kunt er zachte klapjes mee geven op de lichaamsdelen van je partner. De tassels zorgen daarbij voor extra stimulatie. Door de extra klapjes en de unieke stimulering van de tassels veroorzaken de kleine een immense sensatie die de bloedstroom sneller naar het huidoppervlak stuwen. Het zorgt voor een heerlijke staat van verwarmde opwinding. Voel jij je lef genoeg om hiermee aan de slag te gaan?

Voor wie is de Tassel Flogger?

De Tassel Flogger is een sextoy dat voornamelijk gebruikt wordt door koppels die regelmatig BDSM spelen. Maar ook voor alleenstaande personen is de Tassel Flogger een aanrader. Of je nu al ervaring hebt met BDSM of niet, met de Tassel Flogger beleef jij een totaal andere erotische ervaring. De ervaring met de Tassel Flogger kan variëren van zachtjes plagen tot een intens bevredigend orgasme. Wel is het belangrijk om samen af te spreken wat je wel of juist niet met de Tassel Flogger wilt doen. Laat je fantasie de vrije loop en geniet samen van een seksuele ervaring vol plezier en genot.

Hoe kan een Tassel Flogger je seksleven verbeterren?

Tassels Flogger zijn een zeer effectief sextoy dat kan helpen het seksleven van koppels te verbeteren. Het werkt angstdempend en verjongend en is een ideaal accessoire om een wat saaier seksleven spetterend op te leuken. Vooral koppels die geen ervaring hebben met BDSM kunnen hun seksleven verrassend en opwindend openen door de Tassel Flogger in hun spel te betrekken. Het voordeel van de Tassel Flogger is dat je kunt beginnen met zachte aanrakingen en geleidelijk aan de druk opvoeren als jullie hier klaar voor zijn.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Tassel Flogger combineren?

De Tassel Flogger is een zeer flexibel sextoy die je kunt gebruiken in combinatie met andere sextoys of BDSM speelgoed. Je kunt de Tassel Flogger bijvoorbeeld combineren met een , maar ook stimulerende zalf of massageolie, koorden, en een zweepje. Neem de tijd en experimenteer eens met de Tassel Flogger in combinatie met andere sextoys. Je zal versteld staan van de opwindende ervaringen die je hiermee kunt beleven.

Hoe moet je de Tassel Flogger reinigen?

Het schoonmaken van de Tassel Flogger is heel eenvoudig. Gebruik na ieder gebruik een vochtige doek om de Tassel Flogger schoon te maken. Als er zich vuil op de Tassel Flogger heeft vastgezet, kun je de Tassel Flogger wat langer aan de lucht laten liggen om op te drogen. Als alle vuilresten van de Tassel Flogger verwijderd zijn, kun je de Tassel Flogger af en toe lekker in een geurige massage olie of conditioner dopen. Hiermee voorkom je dat de Tassel Flogger uitdroogt.

Aanraden Tassel Flogger te proberen?

Ben je overtuigd en wil je de Tassel Flogger zelf eens uitproberen? Neem dan eens de moeite om onze seksshop Ladykiller.nl een bezoek te brengen en ontdek zelf hoe stimulerend de Tassel Flogger kan zijn! Je zal versteld staan van de sensuele kracht die deze traditionele zweepje bezit. Durf jij deze ervaring aan? Koop dan nu je Tassel Flogger bij Ladykiller.nl en ontdek hoe de Tassel Flogger kan helpen om je seksleven naar een extra niveau te tillen!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8436562011536