Tassel Choker: een perfecte manier om je seksleven levendig te houden

Een Tassel Choker is een accessoire waarmee je je seksleven op een hele nieuwe manier kunt ervaren. Het is een set van slanke leren lussen die met elkaar verbonden zijn en aan je bevestigd worden. De lussen bevatten mooie los hangende franje die verschillende sensaties tijdens het spelen zullen oproepen. Een Tassel Choker is volledig beweeglijk en vermindert het risico op letsel aanzienlijk tijdens het spelen. Deze choker wordt steeds populairder en kan worden gebruikt in combinatie met andere speeltjes en seksattributen. Hieronder staan mi de eigenschappen van een Tassel Choker opgesomd:

-Het is gemaakt van lichtgewicht leer dat gemakkelijk om te doen is.
-Het is gemaakt van een flexibele basis met een verstelbaar klittenband.
-De vetersluiting maakt het mogelijk om de halsband op maat te maken.
-Het heeft losse franje aan het uiteinde dat een intense stimulatie geeft bij spelen.
-Het is getest op veiligheid en effectiviteit.

Wat is een Tassel Choker?

Een Tassel Choker is een soort halsband die je om je nek bevestigt. De opening ervan wordt gesloten door een verstelbare klittenbandsluiting en de choker wordt gemaakt van lichtgewicht leer dat comfortabel en gemakkelijk om te doen is. Aan het uiteinde van de choker zit een losse franje die verschillende soorten sensaties bij het spelen opwekt. Het is een seksueel accessoire dat steeds populairder wordt.

Hoe kan u de Tassel Choker gebruiken?

U kunt de Tassel Choker gebruiken om te experimenteren met spannende seksspelletjes. De franje aan het uiteinde geeft een sensuele stimulatie waardoor uw seksuele spelletjes leuker en opwindender kunnen worden. U kunt de franje ook gebruiken voor of het vergroten van de onderdanigheid tijdens seks.

Voor wie is de Tassel Choker geschikt?

De bevestigbare sluiting van de Tassel Choker maakt het geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het ontwerp maakt het ook mogelijk om het spelen op een veilige manier te benaderen, zonder het risico van letsel. De Tassel Choker is geschikt voor iedereen die een fantasievol seksleven wil ervaren en is ideaal voor stellen die van willen genieten.

Hoe kan de Tassel Choker je seksleven verbeteren?

De Tassel Choker verbetert uw seksleven doordat het het samenspel tussen partners in een compleet nieuwe dimensie kan tillen. De speelse en spannende sensaties die ontstaan door de franje zullen leiden tot een intens liefdesspel waarvan je nog jarenlang zult genieten. Het geeft je de mogelijkheid om je seksuele belevenissen te verrijken.

Met welke andere speeltjes en seksattributen kunt u de Tassel Choker gebruiken?

De Tassel Choker is zo ontworpen dat het samen met verschillende andere speeltjes en seksattributen kan worden gecombineerd. U ku uw seksleven verder verrijken door verschillende speeltjes zoals , klemmen, , , zwepen en vele andere producten te combineren met je Tassel Choker. Je kan hiermee ook meerdere rollenspellen spelen.

Hoe moet je de Tassel Choker reinigen?

Het is belangrijk om uw Tassel Choker schoon te maken na gebruik. U kunt dit het beste doen door het te reinigen met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel. Gebruik geen agressieve chemicaliën of bleekmiddelen of schuursponsjes. Laat de Tassel Choker goed drogen voordat u hem opnieuw bewaart.

Aanbeveling

We raden u aan om de Tassel Choker te proberen. Het is een seksueel accessoire van topkwaliteit en een geweldige manier om je seksleven te verrijken. Mocht u op zoek zijn naar een Tassel Choker, kijk dan eens bij Ladykiller.nl. Hier vindt u een grote collectie met veel verschillende soorten chokers, waaronder een Tassel Choker!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8436562011178