Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml

Voor wie op zoek is naar een uniek speeltje dat opwindende momenten van intens genot biedt, zou de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml van de webshop Ladykiller.nl zeker eens moeten overwegen. Met zijn glinsterende kleur en de vele voordelen die deze massage olie je biedt, is hij een must voor je verzameling van intieme speeltjes. Doordat het een glinsterende massage olie is, biedt het extra sensuele ervaringen waar je zeker van zal genieten.

De Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie is een verrukkelijke, glinsterende massage olie die je tijdens je intieme spel als massageolie kunt gebruiken. Deze glinsterende massage olie is vervaardigd uit hoogwaardige ingrediënten die je erotische gezondheid versterken. Hij heeft een unieke en zijdezachte samenstelling, gemaakt van olijf- en abrikozenpitolie, essentiële oliën, natuurlijke kleur- en zoetstoffen, en een zachte, geurige geur die na gebruik blijft. Met de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml breng je jouw intieme spel naar een hoger niveau.

Kenmerken van de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml

  • Verrukkelijke, glinsterende massage olie
  • Gemaakt uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die je erotische gezondheid versterken
  • Uiterst zachte samenstelling
  • Gemaakt van olijf- en abrikozenpitolie
  • Aanwezige geur- en kleurstoffen
  • Glanzend effect dat lang blijft na gebruik
  • Verpakt in een handige 200 ml fles

Wat is de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml?

De Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is een verrukkelijke glinsterende massage olie gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die je erotische gezondheid versterken. Hij is gemaakt van een unieke en zijdezachte samenstelling, gemaakt van olijf- en abrikozenpitolie, essentiële oliën, natuurlijke kleur- en zoetstoffen, en een zachte geur. De olie heeft ook een glanzend effect waardoor je intieme ervaringen naar een hoger niveau worden getrokken. Verpakt in een handige 200 ml fles, is de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml een must voor iedereen die op zoek is naar heerlijke momenten van intense genot.

Hoe gebruik je de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml?

De Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid olie op de huid aan en verwarm de olie met je handen om het warmer te maken. Als je klaar bent met het masseren van je partner met de olie, kun je het gemakkelijk weer verwijderen met behulp van warm water. De olie voelt heerlijk aan op de huid, maar vermijd zo veel mogelijk contact met de ogen, aangezien het een olieachtige samenstelling heeft.

Voor wie is de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml geschikt?

De Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die op zoek zijn naar een intieme speeltje dat ze zal helpen hun intieme spel naar een hoger niveau te nemen. De olie voelt heerlijk aan op de huid en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die je erotische gezondheid versterken. De Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is ook ideaal voor mensen die nooit eerder een massage olie hebben gebruikt, aangezien de samenstelling geraffineerd is gemaakt en zacht is voor gebruik op intiem gebied.

Hoe kan de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml het leven van onze klanten verbeteren?

De Tantric Divine Nectar – Glinsterend U Massage Olie – 200 ml kan het leven van uw klanten door middel van intense erotische ervaringen drastisch verbeteren. De olie is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun erotische gezondheid versterken en de delicate samenstelling zal ze helpen hun intieme leven op te vrolijken. Bovendien kan de glinsterende olie worden gecombineerd met andere speeltjes uit de shop Ladykiller.nl om nog meer spannende ervaringen te bieden.

Hoe kan je de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml netjes reinigen?

De Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is gemakkelijk schoon te maken. Na gebruik de olie eenvoudig afspoelen onder warm stromend water. Vermijd contact met de ogen en en was met een milde zeep als het nodig mocht zijn. Om te voorkomen dat de olie klontert, vermijd het contact van water met de olie zodat het over de hele fles uniform blijft. Na gebruik, goed opslaan in een koele, schone ruimte en dichtbij kinderhanden houden.

Waarom de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml proberen en kopen bij Ladykiller.nl?

De Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is beschikbaar in de shop van Ladykiller.nl te koop tegen een zeer lage prijs. Dankzij de hoogwaardige samenstelling en de verrukkijke glinsterende kleur, zal iedereen die voor het eerst een massage olie gebruikt, zeker weten van de ervaring genieten. De olie is niet alleen ideaal voor massages, maar kan ook gecombineerd worden met een breed scala van andere speeltjes en producten uit onze winkel voor een nog intensere en spannendere ervaring. Zoals onze klanten weten, verkopen wij tevens producten zoals , draadloze liefdesknoppen, slaapmaskers, en andere erotische speeltjes die je leven in de slaapkamer zullen versieren. Als je op zoek bent naar meer intieme ervaringen met uitstekende kwaliteit, bekijk dan zeker de Tantric Divine Nectar – Glinsterende Massage Olie – 200 ml omwille van de vele voordelen en de heerlijke kwaliteit die deze biedt. En vergeet niet, bestel deze glanzende massage olie nu en geniet van intense erotische ogenblikken die verder gaan dan je kan gaan dromen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351232