Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml

Functies en voordelen van de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml

Met de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml kunnen gebruikers een lange tijd genieten van sensuele, romantische en sensuele momenten met hun partner. Niet alleen kan de olie gebruikt worden als glijmiddel bij seksuele contacten maar de olie is ook verrijkt met een heerlijke aroma die de ervaring verder verhoogt.
De Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml bevat unieke krachtige ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid zacht en gehydrateerd aanvoelt. De combinatie van natuurlijke oliën een geuren maakt de olie ook uiterst geschikt voor het gebruik van seksspeeltjes. Door de heerlijke geur worden seksuele momenten verhoogd met een geur die niet vervelend wordt.
De Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is niet alleen geweldig voor sensuele momenten met je partner, maar is ook uitermate geschikt voor een fijne massage ervaring. De combinatie van glijmiddel en massage olie is een perfecte manier om even wat tijd met je partner te genieten.

Eigenschappen van de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml

  • Unieke, krachtige natuurlijke ingrediënten voor extra huidverzorging
  • Heeft een heerlijke aroma, zodat het sensuele moment nog beter wordt
  • Uitermate geschikt voor massage en als glijmiddel
  • Losse en kleverige textuur die soepel over de huid glijdt
  • Geschikt voor alle seksspeeltjes
  • Verrijkt met natuurlijke geuren

Wat is de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml?

In onze webwinkel Ladykiller.nl bieden we jou en je partner de perfecte combinatie van een glijmiddel, massage olie en geuren. De Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is een uniek product dat samengesteld is uit krachtige, natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van je huid. De olie is verrijkt met unieke geursensaties waardoor je heerlijk ontspant tijdens sensuele handelingen of een fijne massage.

De Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml heeft een goede voedende werking voor je huid. Door het gebruik van puur natuurlijke ingrediënten zoals lavendel, zoete amandel, jasmijn en sinaasappel, zal je lichaam op gezonde wijze worden gehydrateerd en verzorgd. Dit resulteert in een losse, minder kleverige textuur die gemakkelijk wrijft over de huid.

Hoe gebruik ik de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml?

De Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is simpel en makkelijk in gebruik en mag direct op de huid toepassen worden. De olie heeft een gladde, losse consistentie wat gemakkelijk over de huid wrijft. Bij gebruik als glijmiddel op seksspeeltjes mag er aanzienlijk meer druk op worden gezet met behulp van de olie, aangezien deze makkelijk door het speelgoed heen glijdt. En door de unieke geuren worden sensuele momenten nog aangenamer.

Tot slot is de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml perfect geschikt voor een heerlijke massage. De losse textuur maakt het makkelijk om de olie over het lichaam te verdelen en geeft een heerlijk verzorgend gevoel. Uit onderzoeken blijkt dat een massage met heerlijke aroma's goed is voor het verhogen van zowel de seksuele als bacteriële afweer.

Voor wie is de de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml geschikt?

De Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml is geschikt voor iedereen die veilig en verantwoord wil genieten van een lange tijd van sensuele romantiek. De olie is mild genoeg om elke dag gebruikt te worden en geschikt voor alle huidtypen. Ook is de olie geschikt voor alle seksspeeltjes die in onze shop verkrijgbaar zijn.

Bovendien is de olie perfect te combineren met andere producten uit onze winkel Ladykiller.nl! De Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml kan worden gecombineerd met spannende speeltjes zoals , handcuffs, sensuele knoopbeursjes en nog veel meer!

Hoe kan de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml mijn leven verbeteren?

Door de unieke krachtige ingrediënten staat de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml garant voor een heerlijke sensuele verrassing! De olie is perfect voor het gebruik als glijmiddel bij seksuele contacten of als massage olie. De unieke geuren zorgen ervoor dat je weg smelt in een heerlijk sensuele wereld.

Verder is de olie gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep. Vergeet echter niet om na gebruik altijd uw seksspeeltjes en de container schoon te maken met desinfecterende middelen om de hygiëne na te komen.

Bestel de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml nu bij Ladykiller.nl!

Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen in de slaapkamer, geef je over aan nieuwe sensuele momenten in combinatie met spannende speeltjes uit onze webwinkel! Ga aan de slag met de Tantric Celestial Scent – Glinsterende Massage Olie – 200 ml en verzorg en verfrist je huid terwijl je geniet van de heerlijke aroma's! Probeer ook eens onze seksspeeltjes uit zoals vibrators, , handcuffs, Zacositories enzovoorts. In onze webwinkel Ladykiller.nl hebben we nog veel meer te bieden aan sensuele producten en indien je een speciale wens, heet Celestine toe te voegen op je bestelling. We helpen je graag bij onze ondeugende winkel Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351249