De Swirl Rekbare Peniskoker is een perfect plezier gereedschap voor alle kinksters, -fans en seks-liefhebbers. Hij kan helpen om je ervaring niveau naar een hoger niveau te brengen en kan je voorzien van een indrukwekkend gevoel. Met deze koker heb je de vrijheid om je partner in een heerlijke pijn of geweldig gevoel te domineren.

Eigenschappen van Swirl Rekbare Peniskoker:
– Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, rekbaar materiaal.
– Flexibel om de penis aan te passen aan elke vorm en grootte.
– Geleverd met een plug voor eindeloze sensaties.
– Ideaal voor solo-spelletjes of intense BDSM-sessies.
– De koker voorkomt uitstulping en versterkt het genot.

Wat is de Swirl Rekbare Peniskoker?

De Swirl Rekbare Peniskoker is een kooi speciaal voor penissen. De koker wordt doorgaans gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en rekbare materialen zoals siliconen. De koker is flexibel om de penis aan te passen aan elke vorm en elke grootte. De Swirl Rekbare Peniskoker wordt geleverd met een plug voor eindeloze sensaties. De koker is ontworpen om de penis en testikels af te sluiten en bevinden zich in een statische positie.

Hoe kan je Swirl Rekbare Peniskoker gebruiken?

De Swirl Rekbare Peniskoker kan gebruikt worden voor solo-spelletjes of intense BDSM-sessies. Deze koker, ook wel cock cage genoemd, beperkt het vermogen van een penis om te vervormen, te stijf worden en zich uit te strekken. Daarnaast voorkomt hij ook uitstulping tijdens seks. De koker versterkt ook het genot voor beide partners als hij wordt gebruikt tijdens seks. Als de koker klem zit als de penis stijf is, kan dit de opperhuid stimuleren en meer genot opleveren.

Voor wie is de Swirl Rekbare Peniskoker bedoeld?

De Swirl Rekbare Peniskoker is ideaal voor kinksters, BDSM-fans en seks-liefhebbers. De plug die wordt geleverd bij de koker, kan worden gebruikt als clitoraal stimulatie gereedschap. De plug is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, wat betekent dat hij comfortabel en veilig is. De plug kan in de penisopening worden geschoven voor extra stimulatie.

Hoe kan de Swirl Rekbare Peniskoker je seksleven verbeteren?

De Swirl Rekbare Peniskoker kan je seksleven verbeteren door de penis minder sensatie te geven, waardoor er meer focus is op seksuele stimulatie. Dit helpt om intense gevoelens te creëren en je voor te bereiden op een krachtigere orgasme. De koker zorgt ook voor meer controle, omdat je kunt bepalen hoe normaal of hard de seksuele activiteit zal zijn.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je Swirl Rekbare Peniskoker gebruiken?

Je kunt de Swirl Rekbare Peniskoker gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes voor meer genot. Deze koker is bijvoorbeeld perfect te combineren met een strap-on, een bal en ketting korset of andere sexy BDSM-. Combinatie met een is ook mogelijk om extra sensatie te creëren.

Hoe moet je Swirl Rekbare Peniskoker reinigen?

Reinig de Swirl Rekbare Peniskoker altijd na gebruik met warm water en een toy cleaner. Gebruik geen zeep of andere schadelijke reinigingsmiddelen. Als je de koker wilt desinfecteren, gebruik dan een speciale toy desinfecterende spray. Zorg ervoor dat het product volledig is gedroogd voordat je het opbergt en bewaren.

Aanbeveling

Mocht je op zoek zijn naar een sekstoy die je seksleven naar een niveau hoger kan brengen, dan is de Swirl Rekbare Peniskoker perfect voor jou. Of je nu op zoek bent naar BDSM of solo-spelletjes, deze koker kan je voorzien van intense en heerlijke sensaties. We raden je aan de Swirl Rekbare Peniskoker in onze seksshop Ladykiller.nl te proberen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522640623