Swim Brief White Oversized Paw – OnderscheidJe Met Dit Sexy Speeltje
De Swim Brief White Oversized Paw is het ultieme speeltje voor enthousiaste sekspartners die hun seksleven naar een hoger niveau willen tillen. Dit kleine, maar krachtige speeltje zal zeker voor een explosieve, sexy avond zorgen. De oversized versie biedt een heleboel sexy entertainment en een zeer gepassioneerde manier van spelen.

Eigenschappen Swim Brief White Oversized Paw

De Swim Brief White Oversized Paw is voorzien van de volgende eigenschappen:

– Zachte, comfortabele pasvorm
– Super gladde, soepele finish
– Geïntegreerde vibratie-functie
– Gemaakt van 100% medische siliconen
– Waterdicht
– Lengte: 11 cm bij de grootste maat
– Verstelbaar tailleband

Wat is Swim Brief White Oversized Paw?

De Swim Brief White Oversized Paw is een - vibrator gecreëerd om je seksleven te veranderen. Deze kleine, slanke vibrator heeft een prachtig ontwerp, en een opvallende gele en witte kleurstelling. De vibrator is gemaakt van hoogwaardige, medische siliconen, waardoor je de ultieme mate van comfort en plezier bereikt wanneer je met de Swim Brief White Oversized Paw speelt. Het beste van alles is dat deze oversized versie ook de geïntegreerde vibratie functie bevat, waarmee je verschillende standen kunt activeren en de intensiteit wijzigen.

Hoe je Swim Brief White Oversized Paw kunt gebruiken

Swim Brief White Oversized Paw is vooral ontworpen voor externe stimulatie voor mannen. Het is een (groter) geslacht specifiek handgedrukte speeltje. Het hebben van een groter model biedt toegevoegde weerstand tegen pijn en druk waardoor het perfect is voor een lange sessie van sensuele spelletjes. Bepaal je eigen verlangen door de verschillende sterkte- en vibratiemodellen te gebruiken, waardoor je de stimulatie naar je stijl kunt aanpassen.

Voor wie je het Swim Brief White Oversized Paw kunt gebruiken

Deze Swim Brief White Oversized Paw is vooral bedoeld voor zeer enthousiaste mannen die echte uitdagingen aan de gang willen gaan tijdens hun partnerspel. Dankzij de oversized Swim Brief, wordt de stimulatie van de externe zones van het mannelijk lichaam versterkt. Hiermee kan je je seksleven echt op steroids zetten, waardoor een spannende ervaring wordt gecreëerd die je in de juiste stemming brengt voor een avond vol plezier en met meer spanning en verlangen.

Swim Brief White Oversized Paw en Seksleven

Het gebruik van Swim Brief White Oversized Paw zal je seksleven enorm verbeteren, omdat het je de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van een specifiek mannelijk speeltje. Je zult merken dat je partner meer zult genieten van de zintuiglijke stimulatie van het speeltje. Metingen hebben ook aangetoond dat partners die vermoeid en versleten zijn door een bepaald standaard seksueel patroon, ook de zelfde spanning opnieuw kunnen ervaren als ze met Swim Brief White Oversized Paw spelen.

Met andere speeltjes en toys gebruiken

Het is ook mogelijk om dit sexy speeltje te combineren met andere speeltjes en toys. Door andere toys toe te voegen aan de ervaring zullen de seksuele ervaringen nog intenser worden. Je kunt bijvoorbeeld het speeltje gebruiken in combinatie met een butt plug, cockring of andere externe toys.

Hoe je de Swim Brief White Oversized Paw kunt reinigen

De Swim Brief White Oversized Paw is gemaakt van medisch silicium, dus het is extreem eenvoudig te reinigen. Het is belangrijk om het speeltje te wassen met warm water en een medische toy cleaner. Als je het reinigingsproces volgt, worden elke restanten van vuil en bacteriën verwijderd, wat ervoor zorgt dat het speeltje perfect hygiënisch blijft. Zorg er ook voor dat je het speeltje op een linnen doek of zacht katoen opbergt.

Waar je de Swim Brief White Oversized Paw kunt kopen

Je kunt de Swim Brief White Oversized Paw aanschaffen in onze webshop. We bieden een uitgebreide selectie van erotische specs, waaronder de Swim Brief White Oversized Paw. Je kunt deze en andere toys kopen voor een betaalbare prijs. Koop haar vandaag nog, en boven je seksleven naar een nieuw niveau!

Conclusie:
Om je seksleven een boost te geven, is Swim Brief White Oversized Paw een perfecte keuze. Deze oversized versie is gemaakt van 100% medische siliconen en is voorzien van een geïntegreerde vibratie functie. De verschillende standen en variabele intensiteit bieden eindeloze mogelijkheden om je seksleven naar een nieuw level te brengen. Koop haar vandaag nog en ontdek wat er achter deze kleine, maar krachtige knop schuilt!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

4890808274477, 4890808274484, 4890808274491, 4890808274507