Sweet Siren – Teddy: een luxueuze sensuele beleving

Van tevoren was ik sceptisch over Teddy's die voldoen aan de naam ‘Luxury Vibe' – totdat ik de Sweet Siren – Teddy ontmoette. Met zijn superzachte, flexibele siliconen omtrek en biologisch afbreekbare draad, deze Teddy is geschikt voor ieder die op zoek is naar een nieuwe sensuele dimensie.

De Sweet Siren – Teddy heeft talloze opwindende prestaties. De ergonomisch gevormde is ontwikkeld om wacht te maken op die moeilijk te bereiken gebieden. En de knoppen en instellingen – met uitgebreide range, zoals de Pal-Mode, die de pulsen aanpast aan je eigen hartslag, zorgen voor een absoluut een-of-een soort van sensueel plezier.

Hieronder een overzicht van wat je met de Sweet Siren – Teddy kunt doen:

  • Doordringend genre van vibratie met gemakkelijk te bedienen knoppen.
  • Veranderbaar met zowel matte als glimmende afwerking.
  • Kan waterdicht worden ingezet voor onderwaterpret in bad of in de douche.
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen voor elke gebruiker.
  • Geschikt voor wat extreem solospel voor alleen-mannen en vrouwen, of voor partner-spellen.

De Sweet Siren – Teddy is een magische vibe die een uniek sensueel plezier kan geven. De vibrator is ontworpen met gladde, verfijnde details, die moeiteloos over elke erogene zone glijden. Bedekt met zacht en stevig siliconen, zacht en fijn aanvoelend, en niet-giftig.

De Sweet Siren – Teddy is speciaal ontworpen om de sensuele sensaties te verhogen – daarom heeft deze vibe twee verschillende set-ups, EXPLORE of INTENSITY mode die je beide kunt bedienen met één druk op de knop. De EXPLORE Mode bestaat uit 7 verschillende standen, variërend van subtiel tot intiem sterk, terwijl de INTENSITY Mode een rhythmische variatie is die je helpt om te cumulatieve sensaties tot een climax te brengen.

De Sweet Siren – Teddy is geschikt voor solo en partner spel. Met de verschillende knoppen is het makkelijk te bedienen, waardoor gebruikers een invloed hebben op hun ervaring.

Aan boord van de Sweet Siren – Teddy, de vibraties kunnen meer van to body contact worden voelbaar. Door zijn ultrazachte flexibele siliconen, kan de Sweet Siren – Teddy meebewegen met het lichaam tijdens een intieme sessie of massage.

De Sweet Siren – Teddy is volledig USB-oplaadbaar en oplaadt in slechts 2 uur. Daarnaast heeft deze vibe een speciale waterdichte afdichting die ervoor zorgt dat gebruikers de Sweet Siren – Teddy kunnen gebruiken in bad of onder een douche. En het wordt geleverd met een USB-kabel voor gemakkelijke oplading.

Na gebruik kun je de Sweet Siren – Teddy reinigen met een licht schoonmaakmiddel. Vergeet niet om het apparaat na het gebruik af te sluiten. De Sweet Siren – Teddy is ook gemakkelijk te combineren met andere speeltjes en in onze winkel.

Bij Ladykiller.nl verkopen we steeds meer speeltjes die ervoor zorgen dat je nog meer waar voor je geld krijgt, voor een leven vol sensuele avonturen. Wij hebben een brede selectie van de nieuwste producten om je verbeelding te vermaken.

Van ervaren experts tot beginners – bij Ladykiller.nl vind je alles wat je nodig hebt om je seksleven spannender te maken. Of je nu op zoek bent naar zachte latex harnassen, realistische mannelijke , romantische oppluchting plekken of sensationele herverdeling speeltjes, je vindt het bij ons.

Luxe zoals de Sweet Siren – Teddy zijn een must-have voor alle diegenen die van opnieuw uitvinden en het verkennen van sensuele waarnemingen houden. Ervaar een overweldigende vibratie met de superieure vibratiekracht die je in geen enkele andere vibrator op de markt kunt vinden. Koop de Sweet Siren – Teddy en ervaar het ultieme genot!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

657664154749, 657664154756