Naast het uitdagende leven dat je leuk en interessant vindt, kan je met Sweet Retreat – Kimono het ultieme genot ervaren in je seksleven. Deze unieke vast en stevig aan je lichaam en opwindend kimono design draagt bij aan een waar ware seksuele transformatie.

Sweet Retreat – Kimono is:
– Een draagbaar speeltje met een lange levensduur
– Een design dat toestaat om single-handed grip te hebben bij het gebruik
– Een verstelbaar formaat dat bij een verscheidenheid aan lichaamsformaten en lengtes past
– Een vibrerende vibrator die beschikbaar is in verschillende krachtniveaus
– Een main control unit met LCD-scherm waarmee vierprogramma's te selecteren zijn
– Gemaakt met kwaliteitsmaterialen zoals silicone en ABS-plastic, waardoor hij hypoallergeen, duurzaam en gemakkelijk te reinigen is

Wat is de Sweet Retreat – Kimono?

De Sweet Retreat – Kimono is een draagbare, stevige vibrator met een opwindend kimono-ontwerp die je seksleven op de volgende niveaus brengt. Door het unieke design is het mogelijk om het speeltje met één hand te gebruiken. Uiteraard kun je de kimono ook met twee handen gebruiken voor een optimaal resultaat. Met de draagbare kimono creëer je een complete total sekservaring waarin je geniet van de verbazingwekkende vibrationslagers en power boosters.

Hoe gebruik je de Sweet Retreat – Kimono?

Met behulp van de main control unit, die de Sweet Retreat – Kimono meegeleverd krijgt, kun je de vibrator in verschillende krachtniveaus instellen. Je kunt kiezen uit vierprogramma's, waaronder twee verschillende hoge kwaliteit vibratie, een snellere vibratie, en versnelling. Met de control unit krijg je ook toegang tot het potlood-programma, waarmee je draadloos de vibratie kunt regelen.

Voor wie is de Sweet Retreat – Kimono bedoeld?

De Sweet Retreat – Kimono is speciaal ontworpen voor zij die op zoek is naar een ambitieuze solo-ervaring. Het speeltje is perfect voor zowel mannen als vrouwen, en past ook bij ieders persoonlijke kleine formaat en stevige grip. Of je nu alleen bent of met je geliefde, de kimono is perfect voor een intense sekservaring, waarin je geniet van de prestaties en de verleidelijke designs.

Hoe kan Sweet Retreat – Kimono je seksleven verbeteren?

De Sweet Retreat – Kimono helpt je om single handed grip te hebben bij het gebruik van de vibrator. Hiermee kun je de Sweet Retreat – Kimono gericht sturen en precies bereiken wat je wilt tijdens je seksuele activiteiten. Het unieke ontwerp en de stevige grip zorgen ervoor dat je langdurige genot ervaart en dat je niet je handen hoeft te verplaatsen. Dankzij het kimono-ontwerp kun je de Sweet Retreat – Kimono gericht gebruiken, waardoor je energie door middel van het intens vibratiepatroon wordt verminderd.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Sweet Retreat – Kimono gebruiken?

Je kunt de Sweet Retreat – Kimono gebruiken met een verscheidenheid aan speeltjes, waaronder 's, , en koppels toys. Je kunt ook met twee of meer speeltjes experimenteren en toegeven aan haar wilde fantasieën met al deze toevoegingen. De Sweet Retreat – Kimono is perfect voor gebruik tijdens , waar je de stimulatie van twee verschillende speeltjes kunt ervaren.

Hoe reinig je de Sweet Retreat – Kimono?

Je kunt de Sweet Retreat – Kimono makkelijk reinigen met een mild en PH-neutraal zeepwater. Voeg een slecht schuimend product toe en maak het speeltje grondig en zorgvuldig schoon met behulp van een zachte doek of wattenstaafje. Verwijder het speeltje en maak het af met een vochtige spons en een droge doek. Na het reinigen veeg je de Sweet Retreat – Kimono droog en laat je het speeltje rusten totdat het volledig is opgedroogd.

Moet je de Sweet Retreat – Kimono proberen en kopen bij Ladykiller.nl?

Laten we voorop stellen dat er verschillende seksshops zijn waar je de Sweet Retreat – Kimono kunt kopen. Maar wat als je de beste ervaring wilt hebben? Ladykiller.nl is dé seksshop waar je kunt vertrouwen op een uitstekende service en een hoge kwaliteit produkten en een uitgebreide assortiment. Laat je verwennen door de Sweet Retreat – Kimono waarmee je het ultieme genot ervaart in je seksleven. Alleen bij Ladykiller.nl krijg je de beste deals en kun je gratis verzending genieten. Maak daarom gebruik van deze kans en breng je seksleven naar een volgende level met Sweet Retreat – Kimono.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

4061504006550, 4061504006567, 4061504006574