Een verleidelijk en mysterieus masker kan zinvol zijn bij het versterken of beleven van ën in en buiten het bed. Sweet Nothings – Mask by Ladykiller.nl biedt je actieve deelnemers van alle seksuele voorkeuren de mogelijkheid om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun partner of huisgenoten een speelse uitdaging te geven.

Eigenschappen van Sweet Nothings – Mask:
– Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren
– Gemaakt van comfortabel en ademend materiaal
– Verberg de identiteit van de gebruiker en creëer mysterie en opwinding in bed
– Perfect voor glamoureuze fotoshoots
– Waterdicht en eenvoudig te reinigen

Wat is Sweet Nothings – Mask?

Sweet Nothings – Mask is een trendy en elegant masker dat je als volwassene kunt gebruiken om je gezicht te bedekken. Het masker is gemaakt van luxe stof. Hierdoor kun je het masker comfortabel dragen. Het materiaal is ademend zodat je geen last hebt van je gezichtshuid onder het masker. Bovendien heeft het masker Waterproof-eigenschappen waardoor je het ook tijdens je seksuele ervaringen kunt gebruiken.

Hoe kun je Sweet Nothings – Mask gebruiken?

Sweet Nothings – Mask biedt veel mogelijkheden om verschillende seksuele verlangens uit te laten komen. Het omsluitende design creëert een watervaste barrière die dienst doet als filter tussen de persoon die het masker draagt en hun partner of partners. Als je seksuele fantasieën wilt verkennen, hoeft je gezicht of identiteit niet altijd bekend zijn. Met Sweet Nothings – Mask ga je centimeters verder in de richting van anonimiteit. Je kunt ervoor kiezen om je identiteit geheim te houden of draag op speciale evenementen. Sweet Nothings – Mask is voor iedereen die op zoek is naar extra spanning, verrukking en speelsheid in bed.

Voor wie is Sweet Nothings – Mask bedoeld?

Sweet Nothings – Mask is bestemd voor actieve volwassenen die plezier maken in en buiten bed. Het masker is geschikt voor alleenstaanden, partners die open staan voor nieuwe ervaringen en polyamoristen die een speelse twist willen toepassen op hun sekshouding. Het masker is verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. Dit betekent dat de Ladykiller sextoyshop een masker heeft voor iedereen.

Hoe kan Sweet Nothings – Mask je seksleven verbeteren?

Sweet Nothings – Mask bied je de perfecte gelegenheid om je seksuele fantasieën en rollenspellen meer intense te maken. Het masker maakt je partner of partners helemaal gek van opwinding omdat de spanning toeneemt. Bovendien heb je de mogelijkheid je identiteit volledig te verbergen achter je mysterieuze masker terwijl je je partner in de watten legt. Let er wel op dat je masker goed zit. Het maakt niet uit hoe sensueel je er in uit ziet als het valt tijdens het spelen.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je Sweet Nothings – Mask gebruiken?

Sweet Nothings – Mask is fantastisch te combineren met vele andere speeltjes en toys. Denk hierbij aan , , cockrings, , lakkleding, respectloosheid en zelfs seksstoelen. Het maakt niet uit in welke seksuele situatie je je bevindt, Sweet Nothings – Mask verrijkt je fantasieën. Je kunt ook een complete set samenstellen met verschillende Sweet Nothings speeltjes.

Hoe reinig je Sweet Nothings – Mask?

Het reinigen van je Sweet Nothings – Mask is erg eenvoudig. Het materiaal is waterdicht en makkelijk te reinigen met een milde zeep. Zorg er doe dat je altijd alleen het bovenste laagje van het masker afveegt om bacteriën of vuil te verwijderen. Als het masker hierna nog steeds vies is kun je het handmatig wassen met koud water.

Probeer Sweet Nothings – Mask bij Ladykiller.nl

Als je je seksleven een spannende lease van nieuw leven wilt geven, probeer dan Sweet Nothings – Mask bij Ladykiller.nl. Dit masker zorgt voor mysterie en spanning terwijl je nog steeds je privacy behoud en combineert perfect met andere seksspeeltjes en toys. Sweet Nothings – Mask bied jou een unieke ervaring voor meerdere partijen en is precies wat je nodig hebt om je intieme momenten te versterken. Probeer het nu bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

883045912688