Sweet Honey – Slipje – One Size is de perfecte lingerie voor vrouwen die van de luxe willen genieten. Het geeft je een classy uitstraling en je zult voor mannen een gewilde sensuele look hebben! Onze Sweet Honey – Slipje – One Size biedt u een zeer unieke selectie met de volgende eigenschappen:

– Gemaakt met luxe satijnen stof en delicate kant
– Open string, geschikt voor dames met verschillende lichaamsmaten one size
– Verkrijgbaar in goud, turquoise, olijfgroen en zwart
– Zorgvuldig handgemaakt
– Verzegeld met heerlijk fris parfum

Wat is Sweet Honey – Slipje – One Size?

Sweet Honey – Slipje – One Size onderscheidt zich door haar delicate stof door superieure handgemaakte constructie van licht satijnen stof. Het is een aantrekkelijke open string die een unieke uitstraling geeft met een weelderige kant in dezelfde kleur als het materiaal. Verkrijgbaar in goud, turquoise, olijfgroen en zwart is Sweet Honey – Slipje – One Size gemaakt met de grootste zorg en aandacht, zodat je zult genieten van heerlijk zachte stof, die absoluut een luxe uitstraling geeft, ongeacht de maat van jouw gestalte.

Hoe gebruik je Sweet Honey – Slipje – One Size?

Sweet Honey – Slipje – One Size is perfect voor vrouwen die houden van de luxe en een sensuele uitstraling willen. Het is geschikt voor verschillende lichaamsmaten one size en je kunt het dragen als lingerie of gewoon als slipje. Sweet Honey – Slipje – One Size kan je perfect combineren met de verschillende lingerie stijlen die te vinden zijn op onze website, waardoor je jouw outfit kunt opvrolijken en een ruime selectie hebt om uit te kiezen.

Voor wie is Sweet Honey – Slipje – One Size bedoeld?

Sweet Honey – Slipje – One Size is ontworpen voor vrouwen die houden van lingerie en de sensueel sexy uitstraling, en wie willen genieten van de luxe stof en het perfecte pasvorm. Dit onderscheidt Sweet Honey – Slipje – One Size bij andere lingeriemerken en je zult zeker geen spijt hebben als je deze keus maakt.

Hoe kan Sweet Honey – Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

Sweet Honey – Slipje – One Size vereenvoudigt het proces van kiezen en accompagneren van lingerie aanzienlijk. Het helpt je om een glamoureuze en zelfverzekerde look te creëren. Het zal je seksleven verhogen en je partner aantrekken. Je zult al jouw seksuele energieen kunnen oefenen op een comfortabele manier.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Sweet Honey – Slipje – One Size combineren?

Je kunt Sweet Honey – Slipje – One Size combineren met andere speeltjes en toys, zoals , cockrings, anale toys Er is genoeg variëteit wat betreft andere sextoys op Ladykiller.nl om jouw seksleven te verrijken en te verbeteren.

Hoe moet Sweet Honey – Slipje – One Size gereinigd worden?

Om te zorgen dat je Sweet Honey – Slipje – One Size lange tijd van je kunt genieten, raden wij aan dat je het slipje op de hand wast met lauwwarm water en milde detergent. Laat het niet te lang weken en hang het daarna lichtjes op aan de lucht voor het te drogen.

Probeer Sweet Honey – Slipje – One Size en koop het bij Ladykiller.nl

Kies je Sweet Honey – Slipje – One Size vandaag nog en haal het voordeel in onze seksshop Ladykiller.nl. Ons slipje is geschikt voor verschillende lichaamsmaten, waardoor alle vrouwen er kunnen van genieten. Door de luxe stof en kwaliteit ben je verzekerd van kwaliteit lingerie die je er verleidelijk en sexy uit zal laten zien. Verras je partner met een uniek cadeau en koop vandaag nog Sweet Honey – Slipje – One Size bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

, ,

Barcode

883045911162, 883045913067, 883045913258