Sweet Dot – Teddy met Kousenband eigenschappen

Liefde is blind en om dat te bewijzen hebben we de Sweet Dot Teddy met kousenband gemaakt. Met deze pluche en poederachtige liefdesknuffel kun je genieten van een slaaplang romantisch weekend. Met een fluweelzacht menselijk-vormig en sensueel rooskleurig strikje aan de achterzijde tussen de bilnaad, zal Sweet Dot je partner verleiden en verwarmen. Deze vervelend schattige verschijning tovert een stukje magie in je leven.

Pluspunten van een Sweet Dot Teddy met kousenband

  • Het heeft een menselijk vormig lichaam met een zachte textuur dat verleidelijk aanvoelt als hij je aanraakt.
  • Het staat ontworpen met een elegante parker-achtige stijl met een fluweelzacht strikje aan de achterzijde.
  • Het is gemakkelijk te reinigen, kan in de wasmachine gewassen worden en is klaar voor gebruik als het droog is.
  • Kleurrijke en temperature-gedragende soft PVC warm te maken om grip te verschaffen en het gebruik te vergemakkelijken.
  • Verkeylvullend door de gehele linker- en rechterkant van de PVC warm te maken, waardoor een lasercanvas-achtig gevoel wordt gecreëerd.

Wat is een Sweet Dot Teddy met Kousenband?

De Sweet Dot Teddy met Kousenband is een verwarmend schattige knuffel die verleidelijk aanvoelt als hij of zij je aanraakt. Het is ontworpen met een elegante parker-achtige stijl met een fluweelzacht strikje aan de achterzijde die de verleiding versterkt. Het is gemaakt van een menselijk-vormig lichaam met een zachte textuur. Het is ook uitgerust met weerbestendige polycarbonaat-materiaal met kleurrijke en warmte-gedragende soft PVC die warmt om grip te verschaffen en het gebruik te vergemakkelijken. Dit menselijk-vormige lichaam heeft ook kleurrijke dual-warmte technologie die laser-canvasachtige gevoel kan creëren door de hele linker- en rechterkant van de PVC warm te maken.

Hoe gebruik je een Sweet Dot Teddy met Kousenband?

De Sweet Dot Teddy met Kousenband moet op een koele, droge plek bewaard worden. Vóór gebruik moet het knuffel stuk worden schoongemaakt met warm water en lichte zeep. Nadat de Sweet Dot Teddy met Kousenband is gereinigd, kan deze worden gebruikt met een verwarmde massagelotion of een massageolie. U kunt de Sweet Dot Teddy met Kousenband ook warm maken met een warme kompres of een warme kruik om extra stimulatie te verkrijgen. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan de excelsiorverpakking en de gebruiksaanwijzing voor de beste resultaten.

Voor wie is de Sweet Dot Teddy met Kousenband geschikt?

De Sweet Dot Teddy met Kousenband is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een zacht, romantisch en verwarmend liefdesknuffel. Het kan een verzamelstuk zijn of als cadeau aan een van je dierbaren. Sweet Dot Teddy met Kousenband is ook geschikt voor partners die graag tijd met elkaar willen doorbrengen en willen genieten van een nacht vol liefde en warmte.

Hoe Sweet Dot Teddy met Kousenband het leven van onze klanten verbetert?

De Sweet Dot Teddy met Kousenband is een perfect speeltje voor twee. Partner kunnen er samen mee genieten in een warm, intiem en romantisch avontuur. De Sweet Dot Teddy met Kousenband kan ook gebruikt worden als een gastgeschenk voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of huwelijk. Sweet Dot Teddy met Kousenband kan ook helpen bij het creëren van een positiever body image door de partner meer bloot te stellen aan intimiteit en sensatie door deze knuffel.

Combineer de Sweet Dot Teddy met Kousenband met andere speelgoed uit onze winkel

Onze winkel Ladykiller.nl biedt tal van intieme speeltjes die je met de Sweet Dot Teddy met Kousenband kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zachte, sensuele massagezalven, vibratoren en andere geluid- en lichtgevoelige apparaatjes die je lichaam een meer intens gevoel kunnen geven. Als je je slaapkamer spannender en intiemer wilt maken, dan kun je ook kiezen uit onze intieme speeltjes zoals vibratoren, kusringen, , verstelbare , , etc.

Hoe de Sweet Dot Teddy met Kousenband te reinigen?

De Sweet Dot Teddy met Kousenband is gemakkelijk te reinigen en kan in de wasmachine gewassen worden onder lage temperatuur. Het is alsof hij als nieuw is als hij droog is. We raden aan het kussentje direct na gebruik te wassen en te drogen zodat het zacht en verleidelijk aanvoelt voor de volgende keer.

Verken de Sweet Dot Teddy met Kousenband in onze winkel Ladykiller.nl

We raden de prospectieve klanten aan de Sweet Dot Teddy met Kousenband uit te proberen en te verkennen in onze winkel Ladykiller.nl. Wij hebben tal van categorieën met speeltjes die het leven in de slaapkamer spannender maken, aangezien de intieme sfeer een sleutelrol speelt in een liefdevolle, romantische relatie. Van lubrificatie, vibratoren, speeltjes, kussentjes, sexy lingeriesetjes, massageproducten tot andere kinky speeltjes, we hebben het allemaal.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

657664174754, 657664174761, 657664174778