Suzi – Corselette – One Size is een trendy sextoy dat ideaal is voor de hedendaagse man of vrouw die van houdt. Ideaal voor de romantische avonden maar ook goed te gebruiken bij speeltjes met een partner. Suzi – Corselette – One Size is een one-size lingerie set met geschikt voor mannen en vrouwen. Het is gemakkelijk aan te doen, comfortabel en stijlvol.

Eigenschappen van Suzi – Corselette – One Size:
* Eenvoudig aan te doen
* Gemaakt van kant en netstof
* Gemakkelijk in elkaar te dragen
* Materiaal: Polyamide, Elastaan en Katoenen kant
* Level 1 van 5 op de sexy lingerie belevingsschaal

Wat is Suzi – Corselette – One Size?

Suzi – Corselette – One Size is een spannend lingeriesetje gemaakt van kant, netstof en fine katoen. De set bestaat uit een corseletteriem met 10 verschillende riemen om aan te passen aan ieder voorkomen. Daarnaast word je geleverd met 2 zwarte , een jurk die je terug op moet rollen en een drukknopen band. Alle riemen aan de corselettte zijn verstelbaar en dankzij de polyamide, elastaan, en kantstof ook nog eens comfortabel. Deze lingerie set past door de verstelbaarheid en one-size op ieder lijf. Ga jij voor romantisch of puur kinky? Want wat af zo'n set is een echte eyecatcher.

Hoe gebruik je Suzi – Corselette – One Size?

Suzi – Corselette – One Size gebruik je als sexy lingerie of als een spannend accent bij je bondage setje. Door het one-size formaat past de Suzi – Corselette – One Size bij ieder voorkomen. Maar je kunt deze lingerie ook gebruiken als accessoire bij een intrigerende verklede ellende. Je kunt aankleden met de corselette, de strings en de jurk om de look af te maken of je kunt de pieces combineren met andere kleding, sexy lingerie, harnassen of andere toys voor een nog kinkiere look.

Voor wie isSuzi – Corselette – One Size?

Suzi – Corselette – One Size is voor iedereen die van sexy lingerie en sekstoys houdt. Het is een unisex product, wat betekent dat mannen en vrouwen het kunnen gebruiken. Wat betekent dat dit ook gebruikt kan worden voor koppels. Het is zeer veelzijdig, het kan gebruikt worden in de relatie of alleen als een man of een vrouw het nodig heeft. Daarnaast is iedereen met een One Size vorm welkom, je kunt makkelijk aanpassen met de vele riempies, waaronder een omslag stukje dat je om je buik kunt doen.

Hoe kan je Suzi – Corselette – One Size je seksleven verbeteren?

Met Suzi – Corselette – One Size kan je seksleven op een verrassende manier worden versterkt. De Suzi – Corselette – One Size kan gebruikt worden als een verleidelijk sexy lingerie setje. Met het corselette riempje erbij voorziet je in spannende momenten met je partner. Je zult je verleidelijk voelen en de ander meteen opwinden. Maar Suzi – Corselette – One Size kan ook gebruikt worden bij of andere bondage speeltjes. Met de strings erbij kan je ervoor kiezen om je partner inmiddels vast te maken, tijdens je sexy spelletjes.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Suzi – Corselette – One Size gebruiken?

Je kunt de Suzi – Corselette – One Size combineren met een tal speeltjes en bondage items. Zoek een rode kanten lingerie set uit als je het koppel spel wilt versterken. Of combineer de Suzi – Corselette – One Size met veiligheidsharnas, manchetten en andere bondage , waaronder zoals kanten 's en straps tops. Het is aan jou om te bepalen hoe je de Suzi – Corselette – One Size gaat gebruiken.

Hoe reinig je Suzi – Corselette – One Size?

Het is heel belangrijk om de Suzi – Corselette – One Size goed te reinigen nadat je hem hebt gebruik. Het materiaal van de Suzi – Corselette – One Size is polyamide, elastane en kantsof. Het is belangrijk om te wassen met lukewarm water en een milde wasmiddel voor kleding. Vervolgens is droogklappen altijd aan te raden en het is aan te raden de lingerie buiten te drogen. Wil je de Suzi – Corselette – One Size opbergen? Gebruik speciale zakjes waar je de lingerie in kunt opbergen om zo te voorkomen dat hij verkleurt.

Koop vandaag nog de Suzi – Corselette – One Size

Wil jij ook heerlijk comfortably sexy zijn met de Suzi – Corselette – One Size? Dan is de kans groot dat je een keuze wilt gaan maken uit het brede assortiment Suzi – Corselette – One Size! Koop deze sexy lingerie set dus vandaag nog bij Ladykiller.nl. Met het cangerende assortiment aan seksspeeltjes en hier bij passende lingerie sets als de Suzi – Corselette – One Size weten wij zeker dat je een spannende avond zult hebben en weer gaat genieten van heerlijke comfort en sexy momenten. Koop de Suzi – Corselette – One Size bij Ladykiller.nl en begin je avontuur!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045910110